Şimdi Ara

1 gün uyumayıp uykuyu düzene sokmak. edit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan yapıyorum hocamlar. bakalım geceye kadar dayanıp başaracak mıyım yoksa ikindiye doğru gözlerimi dinlendireyim derken öküz gibi yatacak mıyım göreceğiz :D

32-33 saat uyanık kalmış olacağım gece 10-11 gibi yatmayı başarırsam.

-
    rapor veriyorum saat 11 şuanlık bir sıkıntı yok. ileride ne olacak bilmiyorum.

saat 12 - biraz dışarı çıkıp kendimi yoracağım belki basket oynarım. işi biraz daha zorlaştıralım

güncelleme 15.28. topumu alıp basket oynamaya gittim tek başıma saat 12.30 gibi. şansa hava 33 derece falandı 1.5 saat güneşin altında oynayıp geri döndüm. otobüsle dönerken uyku biraz bastırdı gibi ama soğuk suyla duş aldım şuan açıldım yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il mostro di firenze -- 27 Haziran 2017; 15:31:25 >

• tutmaz, biraz uzanayım dersin daha da bok edersin
  • Aynısını ramazanda denedim, 18.00 gibi dayanamadım iftara kadar uyuyayım dedim, bir uyandım saat 23.00 olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaza getirdiniz artık kesin yaparım.
  • Vardiyalı çalışırken ben öyle yapıyordum

• Olmaz hocam ben 22 saatten sonra tukeniyorum bir keresinde denedigimde de sabah uyandigimda 3 saat boyunca titredi vucudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden çalışırken,

Sabah 7 de uyanıp işe gittim.

Ertesi gün 12 de işimiz bitti evlere dağıldık sonra 6 da tekrar iş başı yaptık. Bu işin adı mağazacılık..

30 saat ayaktaydık.

Yani bir işle meşgul olursan o zaman geçiyor hele uyuma şansın yoksa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 27 Haziran 2017; 11:34:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizi falan izleme bağımlı olduğun birşeyi yap.O zaman çok çabuk geçer.Tabi bağımlı olduğun şey dediğim internet kitap televizyon dizisi vs.
  • Uyumayip yatmak kadar yanlis bir sey yok. 3 saat uyuyorum. Bunu her gun yapmazsam 8 9 saati buluyor uyku. Kendinizi zorlamayin bence. Uyku suresini azaltmaya calisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna yapıyorsunuz. İşe yaramıyor.

• çok ilginç lan hala uykum gelmedi noluyor lan insomniyak falan mı oldum acaba
  • İşe yarar bağımlısı olduğun birşey yaparsan mesela pc de oyun oynamak gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.