Şimdi Ara

1.Geleneksel Diablo 3 Turnuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Detaylar:Diablo3 Türkiye de arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 29 Haziran 2012; 15:59:57 >

• Katılımcılara başarılar,ödüller iyiymiş.
  • ödüller hardcore karaktere mi softcore mu?
  • 1. ise nasıl geleneksel oluyor dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

1. ise nasıl geleneksel oluyor dostum

devamı gelicek yani

• quote:

Orijinalden alıntı: guccaly

ödüller hardcore karaktere mi softcore mu?

Softcoredir

Yani normal oyunda kullanılacak gold dur, hardcore de değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo3Turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

1. ise nasıl geleneksel oluyor dostum

devamı gelicek yani

Yanılmıyorsam 2001 yılında girdiğim ÖSS deneme sınavlarından birinde anlatım bozukluğu sorusunda çıkmıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarışma hardcoreda ödül softcoreda, nasıl iş anlamadım. Ödül de hardcoreda olsa katılırdım.
  • en az iki gün uğraş ve 2.5m al; şayet o da kazanırsan. Ödül çok azmış ama katılanlara başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerjji

en az iki gün uğraş ve 2.5m al; şayet o da kazanırsan. Ödül çok azmış ama katılanlara başarılar...

bireysel olarak 1.olursanız 10m 2.olursanız 5 m kazanabilecek iken az değil bizce ayrıca nightmare act 2 bitirmek isteniyor ki buda çok zor değil. sizin yazdığınız 2.5m 4 kişi bitirmeniz halinde alacağınız ödül

Eğer normal game nightmare de diablo'yu kesin diye bir organizasyon olsaydı çok komik olmaz mıydı.
  • Softcore ile hardcore arasında zorluk farkı yok. Bana soruyorsan eğer hardcore NMde de diabloyu kesin organizasyonu komik. Senin amacın ölen char sıfırdan başlatmak, kaldığı yer yerine ama bunun yerine zaman sınırı konulabilinir. Her daim bir xp bugı çıkıyor, kimin nasıl level atlayacağını live stream yaptırmadan bilmek zor.

Edit: Amacım karalamak değil, gelenekselleştirmek gibi bir amacınız var ise cidden, bir sonrakiler için yapıcı eleştiri olarak algılamanı yeğlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 29 Haziran 2012; 21:57:30 >
  • HC goldumu normal gold mu, asil bu onemli olan...
  • 10m ödülün softcore da pek bir niteliği yok kanısındayım hardcore da 10m ödül verebiliyorsanız bende katılayım.
  • Pazar günü olmasa katılırdım ama malesef pazar günü.
  • softcore`da benim 150M goldum var, HC`de 1M sadece, eger HC`de 10M verilecekse ben simdiden her level icin itemlari depoliyim :) yoksa belki keyfine oynarim...
  • 1. geleneksel olmaz. Geleneksel olması için birden fazla yapılmış olması lazım.

Bol şans.
  • hc de bildiğim kadarıyla trade oluyor. adam şimdiden kasmaya başlar bi hc karakter ve itemleri biriktirir kasasında olmuş olur ve oyunu bitirir hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alicanarslann

hc de bildiğim kadarıyla trade oluyor. adam şimdiden kasmaya başlar bi hc karakter ve itemleri biriktirir kasasında olmuş olur ve oyunu bitirir hemen.

Bu konu ile ilgili önlemler alınmıştır. Yarışma bu önlemlerin ve yapılması gerekenlerin anlatımıyla birlikte başlamış olacaktır. Verilecek Gold'lar SOFTCORE da verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanalsaray -- 30 Haziran 2012; 10:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

softcore`da benim 150M goldum var, HC`de 1M sadece, eger HC`de 10M verilecekse ben simdiden her level icin itemlari depoliyim :) yoksa belki keyfine oynarim...

Sen Amerika sunuclarında oynamıyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.