Şimdi Ara

1 gb ramim 512 gözüküyor?neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim ramim 1 gb olduğu halde 512 mb gözüküyor ve pc acaip yavaşladı,bunun bir çözümü var mıdır?

• Ayrıntılı bilgi verir misin? Sistemini gerekli tüm ayrıntılarıyla yaz (anakartın tam modeli, m. işlemcinin tam modeli, belleklerin tam modeli, ekran kartının bellek miktarı dahil tam modeli vs.). İşletim sistemini yaz.

Belleğin Bios'ta ve işletim sisteminde mi, yoksa sadece işletim sisteminde mi; işletim sistemindeyse neresinde 512 olarak görünüyor? (Sistem bilgisinde 1024, görev yöneticisinde 512 yazma gibi.)

Anladığım kadarıyla yeni oluşmuş bir sorun.

Öyleyse, sorun oluşmadan önce sisteminde donanımsal-yazılımsal bir değişiklik yapıp yapmadığın/yaptıysan ne yaptığın hakkında ayrıntılı bilgi verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Şubat 2009; 5:42:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: badakist

slm arkadaşlar benim ramim 1 gb olduğu halde 512 mb gözüküyor ve pc acaip yavaşladı,bunun bir çözümü var mıdır?

Onboard ekran kartın var ise, ekran kartı RAM den yiyordur. BİOS tan görebilirsin ekran kartına ne kadar RAM ayrılacağı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Ayrıntılı bilgi verir misin? Sistemini gerekli tüm ayrıntılarıyla yaz (anakartın tam modeli, m. işlemcinin tam modeli, belleklerin tam modeli, ekran kartının bellek miktarı dahil tam modeli vs.). İşletim sistemini yaz.

Belleğin Bios'ta ve işletim sisteminde mi, yoksa sadece işletim sisteminde mi; işletim sistemindeyse neresinde 512 olarak görünüyor? (Sistem bilgisinde 1024, görev yöneticisinde 512 yazma gibi.)

Anladığım kadarıyla yeni oluşmuş bir sorun.

Öyleyse, sorun oluşmadan önce sisteminde donanımsal-yazılımsal bir değişiklik yapıp yapmadığın/yaptıysan ne yaptığın hakkında ayrıntılı bilgi verebilirsin.

kardeş bilgisayar özelliklerinden bakınca 512 mb gözüküyor.anakartım p5ld2,işlemcim intel pentium 4,3.0 ghz,bellekte kingston 1gb,ekran kartım ati x700 pc ye en son format attım attığımdan beri baya bir yavaş şaşırtıcı bir durum gerçekten neden çözemedim?

• arkadaşlar cevabı buldum meğersem 2x512 ram kullandığım için ramlerden bir tanesi slot yerinden çıkmış geri takınca sorun halloldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.