Sonuçlara bakmak için tıklayın Beyler herkes sonucunun görselini çeksin,paylaşalım :) Herkese hayırlı olsun bu arada :)
Bir arkadaşımında İPTAL yazıyormuş sonuçlarda. Hocam alttaki itiraz metnini okuyun. 10 TL ile itiraz ediyormuşsunuz.
quote:Orijinalden alıntı: cagrit Bir arkadaşımında İPTAL yazıyormuş sonuçlarda. Hocam alttaki itiraz metnini okuyun. 10 TL ile itiraz ediyormuşsunuz. hocam keske benimkinde iptal yazsa kayıt bulunamadı diyor :D saçmalığa bakın sınava girdiğim halde :D
Evet,malasef ülkemizde bu tür şeyler çok saçma :) Sonuçlarda da GİRDİ yazıyor. GİRDİ nedir ? Geçti demek varken :D
çok haklisin girdi nedir ya puff itiraz ile uğraşacaz ya teknik bir aksaklık falan var dedi kurs müdürü yarın açıklanır 11 12 gbib seninkide falan dedi ama ;:S
quote:Orijinalden alıntı: geotech 10 TL aldıktan sonra açıklarlar sandalyeden düştüm hacım gece gece :D
quote:Orijinalden alıntı: goygoy06 benim kayit bulunamadı diyor ya böyle bir mallık olabilirmi ya sınava gittim girdim Benimde kayıt bulanamadı diyor ne oldu şimdi her terslik bizi bulur ya
quote:Orijinalden alıntı: Du Hast Herkes yazsın. forumdaki ergen ehliyetsiz otomobil uzmanlarını tespit etmiş oluruz Ergenin kim oldu belli yazdıklarından
quote:Orijinalden alıntı: angel_f!re benim B ehliyetim var ama a2 için sadece motora girdim. 95 almışım b ehliyetimiz varsa a2 almak icin sadece motoramı giriyorsun ?başka işlem gerekiyormu?
quote:Orijinalden alıntı: Stroma quote:Orijinalden alıntı: angel_f!re benim B ehliyetim var ama a2 için sadece motora girdim. 95 almışım b ehliyetimiz varsa a2 almak icin sadece motoramı giriyorsun ?başka işlem gerekiyormu? Öyle şey olur mu hocam Benim bildiğim A2 nin hepsine girmek zorundasın. B ayrı A2 ayrı.
quote:Orijinalden alıntı: Du Hast Herkes yazsın. forumdaki ergen ehliyetsiz otomobil uzmanlarını tespit etmiş oluruz Benim profil açık zaten, sıkıntı yok..