Şimdi Ara

1 Dollar 1896 Para ne eder acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaslar slm,acaba bu 1 Dollar ne eder piyasada bilgisi olna varmi?Amacim stamak degil sadece degerini ogrenmektir...Satis falan degil

• 1896 yılından mı kalma
  • 113 yıllık Para edebilir.
  • 1 milyar veren olsa satarmısın
  • Bende de 100 yılı aşmış iran rusya ve bir çok avrupa parası var.Bende merak ediyorum bunların ne kadar edeceğini.
  • Türkiye'de bin yıllık paralar sigara parasına gidiyor malesef. Avrupa ve Amerika da meraklıların sayısı oldukça fazla. Dediğim gibi Türkiye'de fazla meraklısını bulamayabilirsin...
  • Değiştireyim bari .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 13 Eylül 2009; 15:32:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayda 60 bin tl zengin eder mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @kurt Başlı Sancak
    arkadaşım böyle tarihi paraları forumlardan falan pek duyurmanı önermem.Başın belaya girebilir tarihi eserleri öyle istediğin gibi alıp satamazsın diye biliyorum ben devlete bildirmen lazım galiba bulunca...
  • Arkadaslar bana para lazim degil be,sadece degerini ogrenmek istyorum... Amacim satis degil,degerlimi degilmi bu kadar
  • ---Sæm--
    Bu arada ben turkiyede bili degilim :) Ben sadece ne eder bu para ogrenmek istyom
  • Çok ögrenmek istiyosan ne kadar oldugunu koy gittigidiyora ya da ebay.com adreslerine gelen degere göre anlarsın az cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sæm

Türkiye'de bin yıllık paralar sigara parasına gidiyor malesef. Avrupa ve Amerika da meraklıların sayısı oldukça fazla. Dediğim gibi Türkiye'de fazla meraklısını bulamayabilirsin...

Çünkü biz Türkler herşeye kıymeti miktarınca değer veririz.
  • Amerikada çalışırken elime nadirende olsa 40 50 yıllık paralar geliyodu onlar bizim gibi deli gibi para basmıyolar adamlar parasının degerini biliyolar valla çok edeceğini sanmam Amerikaya götür 2 donut alabilirsin mesela :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.