Şimdi Ara

1.Bölüm (YGS) İçin Dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 1.bölüm için ders veren dershaneler hangileri ? Uğurda varmış sanırım doğrumu ? Birde başka hangi dershanelerde var ?

• bu ygs de baraj ne kadar olacak acaba?İlk barajı geçenler açıköğretim(lisans ve önlisans)ve örgün üniversitelerin önlisans bölümüne yerleşebilecek diyor.En az puan 100 en çok puan 500 olacağına göre baraj kaç olacak ve 165 gibi birşey olursa 30 puan kendi mesleğini seçenlere ek puan gelecek deniliyor.okul puanıda 35 falan olsa 20-30 tane türkçe çözsem aöf e girebilirmiyim acaba?
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    Dostum senin meseleye gelince bu adrestehttp://www.webrehberi.biz/3.3-2-39/izmirdeki-ozel-dershanelerin-adresi-telefonu-web-sayfasi.aspx izmirdeki dershanelerin adresi telefonu ve web sayfası adresleri var bence dershaneleri arayıp sorarsan daha net bilgi alırsın.

• 30 puan kendi mesleklerini seçeceklere ekmi gelicek?e hani adalet nerde o zaman adalet deyip duruyorlardı
  • 0.6 ile çarpılacak diyorlar ve 30 puan gelicek diyorlardı öğretmen ve meslek liseliler için umarım öyledir.Yoksa açıköğretim işletmeye bile girmem risk olabilir.
  • 0.15+0.06 ek puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B8D632CF -- 27 Temmuz 2009; 21:07:45 >
  • bu sefer diğer liselere haksızlık oldu yaw
  • hakatten ha bu arada hala bir öneri alamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.