![](https://forum.donanimhaber.com/images/avatars/1.seri avatar/aragorn.jpg)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Bootable Format USB'si oluşturduğum da PC Boot Ekranında Donuyor
Merhaba, bu aralar PC'ye Android Linux Windows'a geri dönme derken sürekli PC'yi açıp kapatıp farklı işletim sistemleri boot ediyordum. En son tekrar Windows kurup Windows'tan Zorin OS'a geçtim şimdi Linux Mint'e geçmek istiyorum ama USB'yi format USB'si yapınca PC açılışta donuyor USB'yi çıkarıp PC'yi açabiliyorum, Zorin OS içinde USB'yi de çalıştırabiliyorum. Acaba kasa içinde donanımsal bir sorun oluşmuş olabilir mi? Neler deneyebilirim?
1 Aylık Yeni Hat İptal Etme
Merhaba 1 ay önce tt online işlemlerden faturalı hat başvurusu yaptım ücretsiz sanıyordum 1 ay kullandım ve faturam kesildi bir kaç hafta önce ödeme yaptım ve vergilerin 20 lira olduğnu gördüm yeni hat ücretini bu şekilde taksit taksit ödüyormuşuz galiba bende taahhüt de vermiştim 33 liralık tarifeye 47 lira ödüyordum vergilerle taahhüt iptal sorgusu yaptım cayma bedeli 20 tl gözüktü bende dedim daha fazla artmadan iptal edeyim e devletten bunu ödeyip normal ön ödemeli sim kartı alırım yada eski abimin üzerine olan sim kartı ile devam ederim e devletten iptal başvurusu yaptım hattım tek taraflı kapandı bi sonraki fatura tutarım 15 tlye düştü online işlemlerde ama aklıma bu vergi olayı takıldı şimdi türk telekom bizim yerimize devlete tek seferlik ödeme yapıyormuş bu vergi için sonra 12 taksit bize yansıtıyormuş ben iptal ettiğim de bunu ödeyecek miyim yoksa cayma bedeli ödeyip kurtulabiliyor muyum bu ayın 12sinde e devlleten iptal başvurusu yapmıştım başvuru değerlendiriliyor diyor eğer vergileri ödeyeceksem ki bu 150 lira felan yapıyordur heralde e devletten abonelik iptal başvurusunu iptal edebilme imkanım var mı? hattın vergisini ödeyip kapatmak yerine en azından vergileri taksitli şekilde ödemeye devam edip faturasıza geçiririm.
birde iptal etme nedenim sadece tarife ücretini ödeyeceğim sanıyordum 33 lira o yüzden.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 879 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Operatörler
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)