Şimdi Ara

1 AYDIR EŞŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUM; SONUÇ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ülkenin % 50 si memnun bu durumdan ki sürekli veriyorlar adama
  • Kendi ayakların üzerinde durmayı öğren çalışmaktan vazgeçme.
    İnan yıllar sonra çalışmayıp gezip tozanların halini görünce neler kazandığını daha iyi anlayacaksın.
    Üniversite yıllarımda bir hırdavat dükkanında alçı ve çimento tartıp satarak ihtiyaçlarımın tamamını kendim karşıladım. Çalıştığım için hiç bir zaman pişman olmadım.
    Geçenlerde babam yaşındaki bir akrabam benden borç para istedi. Nasıl zorlanarak istediğini bir bilseniz.
  • Hangi bölümdesin?
    Örgüne nasıl geçeceksin?
  • çalışmayın he. aman ALLAH muhafaza çalışırsanız bi işe yararsınız. para beğenmeyin. ailenizden isteyin. yatın siz. 650 lira masrafınız varsa harcamanızdan kısıp 300 tl harçlıkla geçinin ama kesinlikle çalışmayın. çünkü çalışırsanız yorulursunuz. hepiniz emek harcamadan para kazanacak kapasiteye sahipsiniz. yayın kaseyi kabak büyütün evde. gezin tozun... hiçbirşeyde tecrübeniz olmasın. hiç bir şey üretmeyin, bi değer olmayın. işsiz gezin. 3 kuruşu beğenmeyip milletten 1 kuruş borç isteyin. çünkü sizler ulaşılmazsınız. sizler basit işler yapamazsınız. sizleri kimsenin yormaya hakkı yok.

Zannediyorsunuz ki üniversiteden mezun olunca müdür koltukları, 3000- 5000 tl maaşlar sizi bekliyor. Kusura bakmayın beyler eğer hiç tecrübeniz yoksa lise mezunu sizden kıdemli cahillerden laf yiyeceğiniz uzunca bir süreç sizi bekliyor. Aman çalışmayın sonra da herkese ve herşeye laf atın. işsizlik var deyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Başarının sırrı çok çalışmak.

Bugün el işinde, yarın kendi işinde.

Basamak basamak ..

/>

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

çalışmayın he. aman ALLAH muhafaza çalışırsanız bi işe yararsınız. para beğenmeyin. ailenizden isteyin. yatın siz. 650 lira masrafınız varsa harcamanızdan kısıp 300 tl harçlıkla geçinin ama kesinlikle çalışmayın. çünkü çalışırsanız yorulursunuz. hepiniz emek harcamadan para kazanacak kapasiteye sahipsiniz. yayın kaseyi kabak büyütün evde. gezin tozun... hiçbirşeyde tecrübeniz olmasın. hiç bir şey üretmeyin, bi değer olmayın. işsiz gezin. 3 kuruşu beğenmeyip milletten 1 kuruş borç isteyin. çünkü sizler ulaşılmazsınız. sizler basit işler yapamazsınız. sizleri kimsenin yormaya hakkı yok.

Zannediyorsunuz ki üniversiteden mezun olunca müdür koltukları, 3000- 5000 tl maaşlar sizi bekliyor. Kusura bakmayın beyler eğer hiç tecrübeniz yoksa lise mezunu sizden kıdemli cahillerden laf yiyeceğiniz uzunca bir süreç sizi bekliyor. Aman çalışmayın sonra da herkese ve herşeye laf atın. işsizlik var deyin...

Arkadaş 12 saat eşşek gibi ayakta duruyoruz sen neyden bahsediyosun ya ?

• Öğrenciyim iş arıyorum part time. Work and Travel'a gideceğim ailemin durumu var ancak onlardan para almak istemiyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum kendim başarmak istiyorum. Ne alaka derseniz bence çalışmak iyi birşey düşünsene kendi paran oluyor eğer ailene bakmıyorsan gayet güzel birşey. Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer ayrı bir evdeysen düşün kendi evini geçindiriyorsun. Eğer 20 civarıysan ev geçindiren hem para kazanıp hem okuyan kaç kişi varki?
  • quote:

Basamak basamak ..

Biz kalkalım ozamamAma adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: quAjwuu*

quote:

Basamak basamak ..

Adam inanmış

Adam ermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

1 aydır 2' de işe gidip 11' de evde oluyorum uzaktan eğitim okuyorum aldığım para 650 TL + 120 tl yol parası + yemek + sigorta
    Şuan tek düşündüğüm işten çıkmak, örgüne geçip üniversite keyfi yaşamak, nasıl olsa en sonunda eşşek gibi 3 kuruşa başkasının emri altında çalışacağız yıllarca bari gençliğimi güzel yaşayayım değil mi ne diyorsunuz ?
    Soranlar için kendi paramla birşeyler almak istediğim için çalışıyorum yoksa halimiz yerinde çok şükür Allah olmayanlara da versin..

Bide soruyosun durduğun kabahat.
  • quote:

Basamak basamak ..

tebrik ederim inancından dolayı. dalga geçen gerizekalı,hayattan en ufak beklentisi olmayan,asosyal eziklere aldırma
  • Benim mesajımı alıntı yaparak gırgır geçen genç arkadaşlar.

Bu yolda devam eder ve askere gidene kadar mesleki açıdan kendinizi geliştirmeyip herhangi bir altyapı yapmazsanız, askerden geldiğinizde sap gibi ortada kalır, asgari ücret ile iş ararsınız. (tabii bulabilirseniz.)

Ben okuyorumda vs. vs. diye kendinizi kandırmayın ve unutmayınki herşey okul okumak değildir.

Anlayana tabiiki ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

quote:

çalışmayın he. aman ALLAH muhafaza çalışırsanız bi işe yararsınız. para beğenmeyin. ailenizden isteyin. yatın siz. 650 lira masrafınız varsa harcamanızdan kısıp 300 tl harçlıkla geçinin ama kesinlikle çalışmayın. çünkü çalışırsanız yorulursunuz. hepiniz emek harcamadan para kazanacak kapasiteye sahipsiniz. yayın kaseyi kabak büyütün evde. gezin tozun... hiçbirşeyde tecrübeniz olmasın. hiç bir şey üretmeyin, bi değer olmayın. işsiz gezin. 3 kuruşu beğenmeyip milletten 1 kuruş borç isteyin. çünkü sizler ulaşılmazsınız. sizler basit işler yapamazsınız. sizleri kimsenin yormaya hakkı yok.

Arkadaş 12 saat eşşek gibi ayakta duruyoruz sen neyden bahsediyosun ya ?

çalışacaksınız tabi. ne bekliyorsunuz ki ? herkesin günde 6-8 saat masa başında çalışıp ayda 1500 tl maaş aldığını mı zannediyorsunuz ? Vasfınız nedir ? Herkesin sizi havada kapışacağını mı sanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

Basamak basamak ..

/>

+1

tabi sizin için çalışmak olmasın yatın bütün gün ondan hak veriyorsunuz adama dh den ne cevap beklenirki..kendini geliştiren adam her yerde iş bulur pek çok defa tanık oldum yakın çevremde tabi sende mal gibi işin önüne gelmesini beklemiyeceksin girişimcilik çok önemli 10 tane aynı bölümden mezun olmuş adam var sen kendini farklı yönlerden geliştirdiysen her zaman + olur bu durumun - değil. boş durmayın gidin ingilizce öğrenin sizin için - olur mu iş hayatında?

İmza

• quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

bu ülkenin % 50 si memnun bu durumdan ki sürekli veriyorlar adama

Yürü git lan
  • quote:

Benim mesajımı alıntı yaparak gırgır geçen genç arkadaşlar.

Bu yolda devam eder ve askere gidene kadar mesleki açıdan kendinizi geliştirmeyip herhangi bir altyapı yapmazsanız, askerden geldiğinizde sap gibi ortada kalır, asgari ücret ile iş ararsınız. (tabii bulabilirseniz.)

Ben okuyorumda vs. vs. diye kendinizi kandırmayın ve unutmayınki herşey okul okumak değildir.

Anlayana tabiiki ..

yok biladerim bu arkadaşlar bulunmaz hint kumaşı oldukları için çalışamazlar. Normal insanlardan farklı bu arkadaşlar. Onlar çalışamazlar, kendilerini geliştiremezler. üniversite diploması aldıklarında her kapının kendilerine açılacağını sanıyorlar. onlara göre bunun aksini söyleyende ya işçisini ezen bi patrondur yada tuzu kuru biridir.

• Arkadaş bi vasfı yok diye insanları 12-15 saat ayakta tutuyorlar uyuyup tekrar gel diyorlar izin vermiyolar karın tokluğuna çalıştırıyorlar, anlatamadım galiba ?
    Bu kadar mı şerefsiz oldunuz siz ya ?
    Şimdi birisinin çıkıp bana aha komünist diyeceğinide biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

Basamak basamak ..

tebrik ederim inancından dolayı. dalga geçen gerizekalı,hayattan en ufak beklentisi olmayan,asosyal eziklere aldırma

Ortada inanç meselesi değil imkan meselesi var.Kapitalist dünyada Fantactic'in dediği geçerli değil.2.satırdan bahsediyorum.

Ha, tabi çalışır güzel bi üni'ye gider en az 1 yabancı dil bilir işi baştan sıkı tutar o ayrı konu.

Asosyal ezik diyorsunda avatarınki herif odasından çıkmıyor.Bi kaç kez üni.'ye gitti o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 29 Ekim 2011; 17:36:40 >

• Veya da bir tanıdığının oğlunu
  • quote:

quote:

Benim mesajımı alıntı yaparak gırgır geçen genç arkadaşlar.

Anlayana tabiiki ..

yok biladerim bu arkadaşlar bulunmaz hint kumaşı oldukları için çalışamazlar. Normal insanlardan farklı bu arkadaşlar. Onlar çalışamazlar, kendilerini geliştiremezler. üniversite diploması aldıklarında her kapının kendilerine açılacağını sanıyorlar. onlara göre bunun aksini söyleyende ya işçisini ezen bi patrondur yada tuzu kuru biridir.

Arkadaşım bak bir insanı günde 8 saat çalıştırırsın, yol yemek parasını verirsin yani insani şartlarda çalıştırırsın kanunen hakkını yerine getirmek zorundasın benim çalıştığım iğrenç firmada

-Haftanın 3 günü sabah 10 akşam 10
    -İzin haftaiçi bir gün yoğunluk varsa izinde yok
    -Yemek parası az yatıyor kesinti oluyor
    -Şuan yeni açılan bir mağazadayım sabah 8' de girip gece 4' te çıktığımız oluyor 3 saat uyuyup tekrar gelin diyorlar

Sen bir insana böyle davranacak kadar şerefsizsen yada böyle davrananları haklı buluyorsan insanların tecrübeyi böyle kazanmalarını bekliyorsan yazıklar olsun adamlıktan çıkmışsın sen...

Günde 8 saat çalışılır haftasonu 1 gün izin verilir sigorta yol yemek masrafları zamanında yatırılır 700-750 TL gibi bir para vasıfsız bir insana verilirse o insanın sesini bile çıkaracağını sanmıyorum çünkü oda bu durumun farkındadır ama sen adama 650 TL' yi bile kese kese 600 verirsen, saatlerce mesai parası vermeksizin çalıştırırsan o zaman şerefsizsin sonrada diyorsunuz ki millet niye devrimci oluyor, olmayanda kabahat zaten...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.