Şimdi Ara

1 AYDIR EŞŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUM; SONUÇ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

Arkadaş bi vasfı yok diye insanları 12-15 saat ayakta tutuyorlar uyuyup tekrar gel diyorlar izin vermiyolar karın tokluğuna çalıştırıyorlar, anlatamadım galiba ?
    Bu kadar mı şerefsiz oldunuz siz ya ?
    Şimdi birisinin çıkıp bana aha komünist diyeceğinide biliyorum

gel seni bizim firmaya aldırayım işe. ehliyetin varsa yoğurt dağıt sende benim gibi. 950 tl maaşla başlarsın 200 yemek parası servis sigorta prim falan filan. adam gibi çalışırsan 2000 lirayı cebine koyarsın. ama iş çok ağır haberin olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Arkadaş bi vasfı yok diye insanları 12-15 saat ayakta tutuyorlar uyuyup tekrar gel diyorlar izin vermiyolar karın tokluğuna çalıştırıyorlar, anlatamadım galiba ?

gel seni bizim firmaya aldırayım işe. ehliyetin varsa yoğurt dağıt sende benim gibi. 950 tl maaşla başlarsın 200 yemek parası servis sigorta prim falan filan. adam gibi çalışırsan 2000 lirayı cebine koyarsın. ama iş çok ağır haberin olsun..

Sınava girdik ehliyet 1 ay sonra cepte kısmetse hocam, ama amatörüm ehliyeti alsam bile yinede saol teklifin için
    Önümüzdeki süre içinde geçerli mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Sınava girdik ehliyet 1 ay sonra cepte kısmetse hocam, ama amatörüm ehliyeti alsam bile yinede saol teklifin için
    Önümüzdeki süre içinde geçerli mi

her zaman geçerli bu teklifim. çünkü iş ağır diye işi bırakan çok oluyor. dayanabilirsen bölgene işini rayına oturtabilirsen hızlı çalışırsan sabah 5 te başlarsın öğlen 12 de işini bitirir bir ağacın altına aracını çeker yatarsın...

• Altın semerde vursak bişe değişmeyecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Benim mesajımı alıntı yaparak gırgır geçen genç arkadaşlar.

Bu yolda devam eder ve askere gidene kadar mesleki açıdan kendinizi geliştirmeyip herhangi bir altyapı yapmazsanız, askerden geldiğinizde sap gibi ortada kalır, asgari ücret ile iş ararsınız. (tabii bulabilirseniz.)

Ben okuyorumda vs. vs. diye kendinizi kandırmayın ve unutmayınki herşey okul okumak değildir.

Anlayana tabiiki ..

yok biladerim bu arkadaşlar bulunmaz hint kumaşı oldukları için çalışamazlar. Normal insanlardan farklı bu arkadaşlar. Onlar çalışamazlar, kendilerini geliştiremezler. üniversite diploması aldıklarında her kapının kendilerine açılacağını sanıyorlar. onlara göre bunun aksini söyleyende ya işçisini ezen bi patrondur yada tuzu kuru biridir.

Arkadaşım bak bir insanı günde 8 saat çalıştırırsın, yol yemek parasını verirsin yani insani şartlarda çalıştırırsın kanunen hakkını yerine getirmek zorundasın benim çalıştığım iğrenç firmada

-Haftanın 3 günü sabah 10 akşam 10
    -İzin haftaiçi bir gün yoğunluk varsa izinde yok
    -Yemek parası az yatıyor kesinti oluyor
    -Şuan yeni açılan bir mağazadayım sabah 8' de girip gece 4' te çıktığımız oluyor 3 saat uyuyup tekrar gelin diyorlar

Sen bir insana böyle davranacak kadar şerefsizsen yada böyle davrananları haklı buluyorsan insanların tecrübeyi böyle kazanmalarını bekliyorsan yazıklar olsun adamlıktan çıkmışsın sen...

Günde 8 saat çalışılır haftasonu 1 gün izin verilir sigorta yol yemek masrafları zamanında yatırılır 700-750 TL gibi bir para vasıfsız bir insana verilirse o insanın sesini bile çıkaracağını sanmıyorum çünkü oda bu durumun farkındadır ama sen adama 650 TL' yi bile kese kese 600 verirsen, saatlerce mesai parası vermeksizin çalıştırırsan o zaman şerefsizsin sonrada diyorsunuz ki millet niye devrimci oluyor, olmayanda kabahat zaten...

Kardeş yok böyle böyle yapanlar şerefsiz merefsiz bol bol sallamışsında biz ne dedik sana ?

Biz kendinizi geliştirin vs. diyoruz sen neler demişsin.

• Neyi sallamışım arkadaşım ya ?
    Ben "eee kendinizi bulunmaz hint kumaşımı zannediyonuz" tarzında konuşan züppelere cevap veriyorum
  • başkasının yanında çalışıp çok çalışıyorum günde 10 saat falan diyen varsa kendi işiniz olunca bu süre azalmıyor onu söyleyeyim,yani ben kendi firmamı kurarım sabah 10 da işe giderim akşam 4-5 gibi eve kaçarım falan diye hayal etmeyin,tekstil firmam var babamla birlikte çalışıyoruz dışarıdan bakınca resmen köpek gibi çalışıyoruz , kendi işiniz olunca minimum 12 saat çalışıyorsunuz, ne geceniz var ne gündüzünüz, çünkü yanında çalışan kişilerin maaş+ssk+yemek vs. tüm masraflarının ayın 1'inde "seve seve" ödemek zorundasınız. taksimetre sürekli çalışıyor sıkıysa çalışma... eğer işyerinin mülkü de sizin değilse birde kira ödüyorsun... vergisi, muhtasarı vs... dışarıdan görüldüğü gibi değil yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Benim mesajımı alıntı yaparak gırgır geçen genç arkadaşlar.

Bu yolda devam eder ve askere gidene kadar mesleki açıdan kendinizi geliştirmeyip herhangi bir altyapı yapmazsanız, askerden geldiğinizde sap gibi ortada kalır, asgari ücret ile iş ararsınız. (tabii bulabilirseniz.)

Ben okuyorumda vs. vs. diye kendinizi kandırmayın ve unutmayınki herşey okul okumak değildir.

Anlayana tabiiki ..

kibar bunlar masasını verecen bilgisayar verecen bütün gün internette takılıp 3000 maaş verecen başkada bir iş yapamazlar iş çok çalışmak isteyene çalışacak adam yok kim acından ölmüş
  • Amcam napsın, altında q7, 450 metre karelik villası var, ama adam ofise sabah 7 de gidip akşam 9 da geliyor eve, iyi para kazanıyor, ama paraları ailesi çocukları yiyor.

Kapitalist sistem böyle beyler.

En kolayı bu devirde memur olup 9-5 çalışıp 1500 kağıt indirmek cebe

Çok para kazanmak için çok çalışman lazım, bunun çok az istisnaları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 1 Kasım 2011; 9:49:13 >
  • aklın varsa i.ö şeç hayatını 2 sene yaşa :D fazlası zarar aynen doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kedi -- 1 Kasım 2011; 9:55:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.