Şimdi Ara

1 ayda toplamda benzine ne kadar güncelleme geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15-25-28 kuruş, 3-5 kere zam geldi toplamda 1₺ yakın güncelleme geldi herhalde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "güncelleme"

downgrade isteriz
  • Ciddi ve aşırı hızlı şekilde cari açığı düşürüp,turizm geliri ile artıya geçmemiz gerekiyor.Bunun içinde acil şekilde tel,oto ve benzin gibi ithal kalemlerine ek ağır vergiler konmalıdır.Yoksa yazın s 400 yüzünden abd ile çıkacak olan dalaşmada doları zapt edemeyiz.
    Zaten sokaklar bütün gün boş boş gezen son model şirket ve araçlarla dolu,toplum rahat bir şekilde araçlarına bakıp yenilediğine göre ek vergileri de kaldırabilir,hatta biraz trafik rahatlar iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERİKAN BULLDOG

Ciddi ve aşırı hızlı şekilde cari açığı düşürüp,turizm geliri ile artıya geçmemiz gerekiyor.Bunun içinde acil şekilde tel,oto ve benzin gibi ithal kalemlerine ek ağır vergiler konmalıdır.Yoksa yazın s 400 yüzünden abd ile çıkacak olan dalaşmada doları zapt edemeyiz.
    Zaten sokaklar bütün gün boş boş gezen son model şirket ve araçlarla dolu,toplum rahat bir şekilde araçlarına bakıp yenilediğine göre ek vergileri de kaldırabilir,hatta biraz trafik rahatlar iyi olur.
    Sırtında mı taşıyacaksın milyonlarca insanı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Sırtında mı taşıyacaksın milyonlarca insanı?

Alıntıları Göster
    İstanbul da yaşıyorum toplu taşıma rahat ve istediğiniz yere rahatça götürebiliyor,araba alan ve yürütenin maddi durumu iyidir,ek vergileri de rahatça öder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERİKAN BULLDOG

İstanbul da yaşıyorum toplu taşıma rahat ve istediğiniz yere rahatça götürebiliyor,araba alan ve yürütenin maddi durumu iyidir,ek vergileri de rahatça öder.

Alıntıları Göster
    Toplu taşımaya sen ve ailen binsin

Başka birşey öner helikopter falan, gideceğim yere tek başıma yanımda kimse olmadan gitmek istiyorum ayrıca bekmek istemiyorum istediğim an çıkarım sabah 4 te gece 2 de.

Yatağımdan kalktığım gibi özel taşıdıma binerim giderim.

Araba binmem istiyorsan tek kişilik helikopter pervaneli tek kişilik uçak vs öner satın al hediye et gideyim.

Otobüse binmem

Edit: araba alanın durumu hiçbir ülkede iyi değil, fakşrse. Fiat reno binersin zenginsen masersti Ferrari porşe binersin, ben Fiat biliyorum durumu iyi olmayı gerektiren araba değil.

Arabası olanın durumu iyidir algına çövdüreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 11 Mart 2019; 20:40:43 >

• Ne önemi var ki millet kuzu gibi zaten kimsenin sesi çıkmıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ne önemi var ki millet kuzu gibi zaten kimsenin sesi çıkmıyor!
    Şu amerikan buldog beni sinir etti moueson birşey söyle şuna

• quote:

Alıntıları Göster
    Cevap veripde prim yaptırmayalım şuna . Zavallı kendi hayal dünyasında yaşıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam takılma sen onlara. iqsu 2 haneye ulaşmayanlara üyelik veriyorlar forumda
  • 1 2 hafta önce yakıt getiren gemilerin ayak bastı parasını biz verelim dediydim. Sanırım sesimi duydular sağol reissssssssssss

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 1,5 aydır çok gerekli olmadıkça araç kullanmıyorum. işe 2 aktarma toplu taşıma ile gidip geliyorum. 1,5 ayda 1000TL' ye yakın yakıt parası ödememiş oldum. silivri soğuk olduğundan pek sesimiz çıkmasada pasif direniş gösterip gerekli olmadıkça araba kullanmamak lazım. eşek oldukça semer vuran çok olur diye bir laf var.
    dolar 7TL iken benzin 7TL idi. Şuan dolar 5.40TL ama benzin 6.70 oldu. petrol piyasası falan hikaye. milletin üstüne binmek şahane.

Ekleme: Bu da burada bulunsun. 2 ayda 71 kuruş.
    1 ayda toplamda benzine ne kadar güncelleme geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 12 Mart 2019; 11:39:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

yaklaşık 1,5 aydır çok gerekli olmadıkça araç kullanmıyorum. işe 2 aktarma toplu taşıma ile gidip geliyorum. 1,5 ayda 1000TL' ye yakın yakıt parası ödememiş oldum. silivri soğuk olduğundan pek sesimiz çıkmasada pasif direniş gösterip gerekli olmadıkça araba kullanmamak lazım. eşek oldukça semer vuran çok olur diye bir laf var.
    dolar 7TL iken benzin 7TL idi. Şuan dolar 5.40TL ama benzin 6.70 oldu. petrol piyasası falan hikaye. milletin üstüne binmek şahane.

Ekleme: Bu da burada bulunsun. 2 ayda 71 kuruş.
    İyi güzel de nasıl? Ben iş yerime aracımla 20 dakikada gidiyorum, otobüs+metro kombinasyonu yapsam 1.5 saat sürer; dönüşü de ekledik mi günde 2 saat kayıp demek. Zaman kadar değerli bir şey yok; günlük mesai süresinin standardının 8 saat olduğu düşünülürse, kaybedilen 2 saatin ne kadar kritik olduğu daha iyi anlaşılır. O 2 saat benim akşam kızlarımla ödev yaptığım, oyun oynadığım süre... Sabah erkenden ofiste olup, acil işleri mesai başlamadan hallettiğim süre.

Öte yandan; süre kaybını göze aldım diyelim; işim gereği 17" laptop kullanıyorum, çantası ciddi ağır. Bir de kolay terleyen bir insanım; sabah 1.5 saat tıklım tıkış gitmek beni harap eder; yorgunluğa katlanırım ama terlemeye katlanamam, bütün gün rahatsız olurum. O yüzden de günde 20-25 lira maliyete katlanıp, kendi aracımı kullanıyorum. Meraklısı değilim; bir dönem proje yaptığım bir şirketin servislerini kullandım mesela. İmkan olduğunda toplu taşımaya yönelirim ancak bunun için önce toplu taşımanın iyileştirilmesi lazım.

Avrupa'da pek çok şehirde 5-10 gün arası uzun sayılabilecek sürelerde kaldım. 1 kez bile taksiye binme ihtiyacı hissetmedim; bir kere bile araç eksikliği hissetmedim çünkü toplu taşıma mükemmel; bizde öyle bir toplu taşıma olsa şu anki fiyatlarla kimsenin aracına bineceğini sanmıyorum.

• wolfien W kullanıcısına yanıt
    dikkat ettiyseniz ben toplu taşımayı öven bir cümle kullanmadım. hatta 2 aktarma yaptığımıda belirttim. otobüs + metro kullanıyorum ve dediğiniz gibi, 20 dakikalık yolu 1 saatten fazla sürede gidiyorum. sürücülere emniyet kemeri takmamaktan ceza yazıp, otobüslere 20 oturan 60 ayakta diye 80 kişilik ruhsat veren rezalet toplu taşımanın savunulacak bir tarafı yok.
    sadece akaryakıt zamlarına sesimizi çıkarmıyoruz diye yazılmış ona cevap verdim. bakmakla yükümlü olduğum insanlar varken ağzını açana terör üyesi olmaktan işlem yapılırken, nerde nasıl bir eylem yapılabilir? benim aklıma gelen tek şey sandık ve kontak kapatmak. varsa daha güzel bir öneriniz buyrun söyleyin onu uygulayalım.
  • güncelleme değil, ZAM geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.