Şimdi Ara

1 ay sonra ayağımdan ameliyat olacam :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce arkdaşlarla maç yaparken ayığımın üzerine fazla yüklemem sonucu menisküsüm yırtıldı,doktor ameliyat dedi ve 15 tailde ameliyat olacam ama ameliyat olmaktan çok korkuyorum serum takcaklar bayıltacaklar flan çok korkuyorum ne ypacağımı bilmiyorum ama olmam gerekiyor hergün bu acıyla yaşanmaz spor yapamıyorum koşamıyorum, kilo aldım,sıkıntıdan sigara içiyorum sosyal hayatımı çok etkiliyor,moralim bozuk vizelerde var üstüne off off kusura bakmayın sizleride meşgul ediyorum

• geçenlerde bi arkadaşta böyle olmuştu ertesi gün ameliyattan sonra helvasını yedik. geçmiş olsun yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 17 Kasım 2013; 1:55:54 >
  • allah yardımcın olsun dostum. normalde canım tatlı değildir acıya dayanıklıyımdır ama ben de ameliyattan çok korkarım ve hep dua ederim ameliyatlık bir işim olmasın diye. dişçide dolgu yaptırmak bile ölüm gibi gelmişti şimdi dişler pert dolanıyorum o korku yüzünden.
  • G.olsun.
  • bendede var meniskus klupte top oynrken olmustu ameliyat dediler red ettim.Arada zorluklar cikariyor ama iyiyim ben boyle +askerde agir spor yapamama raporuda garanti

EDIT:Ameliyattan korkma belden asagisini uyusturuyorlar + araya perde koyuyorlar hissetmiyorsun.Dize sivi verip boru ile dizin icine giriyorlar.yt de videolari olmasi lzm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killabyte -- 17 Kasım 2013; 2:05:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

allah yardımcın olsun dostum. normalde canım tatlı değildir acıya dayanıklıyımdır ama ben de ameliyattan çok korkarım ve hep dua ederim ameliyatlık bir işim olmasın diye. dişçide dolgu yaptırmak bile ölüm gibi gelmişti şimdi dişler pert dolanıyorum o korku yüzünden.

Dolgu yaptırmaktan bile korkuyorsan acıya dayanıklı değilsin bence hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyattan değilde, ameliyattan sonra fiziki tedavinin hareketlerini harfiyen yapmazsan kork asıl . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojman

2 ay önce arkdaşlarla maç yaparken ayığımın üzerine fazla yüklemem sonucu menisküsüm yırtıldı,doktor ameliyat dedi ve 15 tailde ameliyat olacam ama ameliyat olmaktan çok korkuyorum serum takcaklar bayıltacaklar flan çok korkuyorum ne ypacağımı bilmiyorum ama olmam gerekiyor hergün bu acıyla yaşanmaz spor yapamıyorum koşamıyorum, kilo aldım,sıkıntıdan sigara içiyorum sosyal hayatımı çok etkiliyor,moralim bozuk vizelerde var üstüne off off kusura bakmayın sizleride meşgul ediyorum

Durumunu çok çok iyi biliyorum. 2011 yazıydı safra kesesi taşı vardı ne yemek yiyebiliypdum ne bişey. Yağlı birşey yediğimde karnın üstündeki kaburgalarımın ğstü yani tam göğüsün ortadındaki boşluk bir ağrıyor oy oy gittim doktor ameliyat dedi 1hafta sonra gel dedi o1 hafta 1 sene geldi nasıl tırsıyorum nasıl korkuyorum ama hemşire geldi ameliyathaneye gidiyoruz dedi bi cesaret geldi yeter lan bu stres bu korku ne olcaksa oldun masada kalırsamda kalıyım dedim. Bukadar çok korkmamdaki sebebde fazla narkozdan ölenlerin olması ve izlediğim ameliyat videoları sakın izleme pdikolojin pert olur. Neyse kafana takma oluyo geçiyo ameliyat sonrası ağrı falanda olmuyo çok. Seruma basıyolar ilacı rahat. Geçmiş olsun şimdiden. Roman yazdım ulan ogünler geldi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Darwin -- 17 Kasım 2013; 2:14:26 >

• serum takcaklar bayıltçaklar falan aoovv

ya dostum bir şey yok büyütme. bir şey hissetmeyeceksin.

• Gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

serum takcaklar bayıltçaklar falan aoovv

ya dostum bir şey yok büyütme. bir şey hissetmeyeceksin.

inşllah hocam ilk kez ameliyat olacam hep duyardım çevrede şu ameliyat olmuş bu ameliyat olmuş derlerdi bana basit gelirdi gülerdim cok bilmezdim insanın başına geldiğinde anlıyor herşeyi
  • Taş vardı böbreemde ağrısından cehennemde yanmayı dilemiştim yeterki kurtulayım su acıdan istemistim ameliyat dediklerinde reddettim ve bi aksam çok ağrılarım oldu idrarımı yaparken heryer kandı ve düşüp bayılmıstım ameliyattan korkacağına ameliyat olmadığında oluşacak problemlerden korkmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

bendede var meniskus klupte top oynrken olmustu ameliyat dediler red ettim.Arada zorluklar cikariyor ama iyiyim ben boyle +askerde agir spor yapamama raporuda garanti

EDIT:Ameliyattan korkma belden asagisini uyusturuyorlar + araya perde koyuyorlar hissetmiyorsun.Dize sivi verip boru ile dizin icine giriyorlar.yt de videolari olmasi lzm

hocam menisküsünüz varsa nasıl dayanbilyorsunz daha bu gün evde koridorda yavaşça koşuyum dedim biraz koştum ayağımdan tak diye bi ses geldi dizimn resmen döndüğünü hissettim yani o acıyı anlatamam ve bu olay 1-2 defa daha başıma gelmişti yani demk isteğim daha gençken böyle bi yaşam çekilmez asosyal olur insan yaşım 18 ,, siz hala neyi bkliyosnz gidin sizde tedavi olun gerçekten insanın morali bozuluyor nasl dayanabilyorsnz gündelik hayatınızda hiç problem yaşamıyormusnz ??

• Ayak fetişiyim diyen bir arkadaş vardı az önce konu açmış. O yardımcı olabilir belki 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

Taş vardı böbreemde ağrısından cehennemde yanmayı dilemiştim yeterki kurtulayım su acıdan istemistim ameliyat dediklerinde reddettim ve bi aksam çok ağrılarım oldu idrarımı yaparken heryer kandı ve düşüp bayılmıstım ameliyattan korkacağına ameliyat olmadığında oluşacak problemlerden korkmalısın

çok haklısınız,,ama ilkez olacğm için ne olacağını bilmiyorum ameliyatı düşündüğümmde aklıma hep iğne ,3-4 tane elinde bıçak olan maskeli adam ,, yoğun ve insanı ürküten alkol kokusu soğuk sessiz bir oda geliyor, inşallah hmn gelip geçr unuturum
  • mojman kullanıcısına yanıt
    hergun çekiyorum ben o aciyi.Dizi kırarken takır tukur sesler vs. hele ters bir haraket yapip dizi cikardiysan yere yigilip gecmesini beklemek Tedavinin faydasi yok meniskus tam gecmiyor.Ameliyattan sonra 6 ay ustune basmaman gerekir gecmesi icin dayanamam ben o kadar uzun sure yatalak halde.Ameliyat olmasina olurumda boşuna dedigim gibi.

• Hocam sigarayı bırakın hayatınızı sigara bence ameliyattan daha fazla etkiler insanların bile uzaklaşması için bir sebeptir sigara, hem öğrencisiniz, hem cebinize yazık, hemde sağlık açısından ciğerleriniz yok oluyor. Yani stresliyim felan diyorsunuz ama sigara sizi dahada stressli yapıyor sadece siz sigara'yı içince stress olmadığını varsaydığınız için sigara iyi geliyor. Yani bir şeyleri kabul edince yanlış bir şeyde yapsanız doğru ge-lir!

Ameliyat olayında ise ameliyat hiç olmadım ki inşallah olmam allah oldurmak nasip etmesin. Kendini kasma, kilo almamaya bak, bol bol "bol" yıkanmış tertemiz sebzelerden tüket, yağlı yiyeceklerden uzak dur. Yürüsen bile vücuduna fayda verir, kızartma, yağlı börek gibi şeylerden uzak dur. Baklava yeme. 15 Tatile kadar böyle yap. Ameliyattan sonra spora başla ve düzenli bir hayat yaşamaya devam et. Üzülecek veya ağlanacak bir durum yok, Serum veya iğne fız gelir tırs gider. Oğlum sigarayı bas koluna gör bakalım iğne mi sigara mi

• benimde ekimin 3-4 ü gibi sol diz yan çapraz bağım koptu şuan aslan gibi yürüyorum çok nadir çıt edip dizimin içine giriyo gibi oluyo okadar böyle iyi gitmeye devam ederse operasyon geçirmem belki normalde çapraz bağ kendi kendine iyileşmez ama dizim açığı kapatıyor gibi tabi asla uzun süre koşu felan yapamam belki askere gidince olurum yatış sonra orda
  • la bayıltıcaklar sen ne hissetceksin hem bide ayagından oluyon ne korkuyosunki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.