Şimdi Ara

1 Ay Oyuna Girmediğinde Puan Gitmesi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, oyuna ara vermeyi planlıyorum. Plat3'ten Plat 5 57 lp'ye kadar düştüm ve iyi oynayamadığımı düşünüyorum. Eskiden çok çabuk tilt olmazdım veya moral bozmazdım ama şuan hiç sabırlı değilim ve nasıl oynayacağımı bilmiyorum. 1-2 ay kadar oyundan uzak durmayı planlıyorum. 1 ay oyuna girmediğimizde hala puan gidiyor mu? Gold 1'e düşer miyim?

666 burdan satan kardeşimize selamlar olsun xd

MyAnimeList

INTEL CORE i5-6402P SKYLAKE - MSI B150M GAMING PRO INTEL - GIGABYTE G1 GAMING GTX1060 6GB - KINGSTON HYPERX FURY BLACK 16GB - WESTERNDIGITAL CAVIAR BLUE 1TB 7200RPM - ZALMAN Z3 PLUS KASA - CORSAIR VS550 80+ PSU
  • düşersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftada 1 oyun at ve onu tryhard oyna. Kazanmak için elinden geleni yap. Hiç atmazsan ortalama Gold 1 - 85-90 LP civarını görürsün çürümeden dolayı. Gold'a düştükten sonra çürüme olmaz çünkü minimum Platin seviyesinde çürüme başlıyor. Gold'a hangi LP ile düşersen öyle kalır hesap sezon sonuna kadar.

3 haftaya 1 maç atarsan sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.