Şimdi Ara

1 AY 11 2 AY YGS OR 1 BUCUK 11 1 BUCUK YGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bazı konularım 11imden eksik özelikkle onları tekrar çalışıp bildiklerimide test çözmek 1 bucuk ayımı alcak 1 bucuk ay ygsye vakit kalacak bunumu yapayım arkadaşlar yoksa bildiğim konuları daha hızlı geçip 1 aya tamamlayıp 2 ay ygsmı bıraksam
    Edit: Eğer 1 bucuk ayda tamamlarsam her ders için ortalama 2 sb bitirmiş olacam 1 ayda olursa 1.5 felan denk gelmiş olacak ?

• Bi up cekelim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 porsiyon adana da bana çek usta.
  • 1 bucuk diyosun yani tamam usta sahura yetistiririz

• Kutarga K kullanıcısına yanıt
    kesinlikle 11 salla ygs yi.
  • Bende ağırlıklı öyle düşünüyordum ama kararsızdım işte lys sonucta

• Ygs overratedtır.Nankördür.Lys yüklenin.Bize de Lys yüklenin demişlerdi dinlemedik Ygs abandık.Ne oldu peki Ygs istediğini vermedi.Siz aynı hataya düşmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark Power -- 15 Haziran 2016; 2:34:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    2 yıl önce açıldı
    YKS 3.5 Ay kaldı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler demesen hani Abilerin var ablaların var
  • BURDAKİLERİ DİNLEMEDİM YGS KASTIM SONUÇ:MEZUN.BENCE DÜŞÜNME BİLE LYS ABAN.
  • O başlık ne öyle

• Kardeşim 2sini birden yürüt , ygs çalışma diyenleri hiç aldırma ... Ygs de 10k ya girenler nasıl giriyor ? Ygs ye hiç bakmazsan asıl o moralsizlikle lys çalışamazsın forumda 10dk dolan örneklerini çokça görürsün. Ygs harbi çalışıp ygs de başarı elde edemeyenler sınav anındaki durumları kötü olduklarından bekledikleri sonucun altında bir sonuç elde etmişlerdir. Özet : 2sini birden yürüt.
  • Ben zaten ygs bakmiycam demedim son 1 bucuk ay yazin bakicam geri kalanini okul zamaninda tamamkiycam bu yaz icin sormustum
    Cogu kisi lys aban diyor zaten mantikendd lys daha cok etkili haklisiniz
    Forumda bayan olduğunu sanmıyorum genel olarak 1 2 yas buyukler icin beyler abilerim diyemi gireyim konuya

• senin yaşıtında biri olarak söyleyeyim geçen ayın 10 u gibi başladım tam eforla çalışmaya (yıl içinde geometri çalışmıştım onun dışında tek 11) haziran 15 olmuş bu süre zarfında ygs mat adına 4 bölüm var fem konu ö her birine 1 hafta olacak şekilde çözdüm + ygs karekök sb rahat bitti fizikten palme A B nin A kitabı var mekanik kısmı başı basit gerisi tamamen 11.sınıf konuları onu bitirdim + çizgiüstü Lys sb çözdüm üzerine az test var rahat biter Lys matematik adına Polinom + 2.derece denk +parabol 1 hafta verdim karekök ten bitirdim tek trigonometri çalışmadım zaten yıl içinde bakmıştık (bazı konularım eksik yazmışsın ama bende tek buna bakmadım bu ay) şu anda Ötf çalışıyorum.

Not: Süreleri ayrıntılı verdim aşşağı yukarı bu sürelerde tamamlarsın istersen ona göre bir program çakabilirsin 1.5 aymış falanmış şartlandırma kendini
  • Bende gecen ayın basi basladim programli calismaya ama test eksiklerim oldugi icin 1 bucuk ay surer ortalama biyo sistemler tekrar vs derken ve aşırı derrcede fizik digerleri iyide iste fizik cok eksik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.