Şimdi Ara

1 alana 1 bedava ayakkabı | FLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flo, seçili ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası yapmış.

Farklı fiyatlarda sepete eklenen ayakkabılardan fiyatı düşük olan bedavaya geliyor.

Aynı ayakkabıdan 2 tane almak zorunda değilsiniz. Birden fazla çeşitte ayakkabı sepete ekleyebiliyorsunuz.

Kampanya linki:

1 alana 1 bedava ayakkabı | FLO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsivrikaya -- 27 Ekim 2018; 14:30:30 >

• Seçili ürünler; Torex, kardeşler kundura, Polaris, Mercedes, Nixe.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flo hiç bulaşmayı n iade ettigim ürünlerin parasını halen alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15363846279. geleneksel "fiyatı 2 katına çıkarıp bi alana bi bedava diye keklemeye çalışıyom zumki xdd" flo indirimlerine hoş geldiniz!

başlık sahibi kişisel algılamasın ama yeter valla 3 günde bir bu konuyu görmekten bıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

flo hiç bulaşmayı n iade ettigim ürünlerin parasını halen alamadım
    Hocam müşteri hizmetlerini aramazsan ve iban vermezsen yatmaz, sustemkeri öyleymiş, iban ver 1 haftaya kadar yatıyor

• ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    kredi kartina halen yatırcaz deyip duruyorlar sonunda thh gitcez sanirim

• Evet fiyatlar iki katı görünüyor. Yarı yarıya fırsat daha iyi. En azından gerçek fiyatından alıyorsunuz. İki tane almak zorunda da kalmiyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç tane dandik marka var öyle görünüyor ki elden çıkarmak istiyor flo,kendi markalari olunca indirim yapmak güzel, nedense nike adidas gibi markalarda nedense hiç indirim olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyaya bakmadım fakat Polaris 5 nokta terlik ve ayakkabılar var ise öneririm. 4 5 aydır kullanıyorum üzmedi. Anneme de almıştım rahat olduğunu söylüyor.

1 alana 1 bedava veya %50 indirim olup üstüne 20/100, 25/150 vb. gibi kodlar kullanınca anlamlı oluyor kargo da bedava zaten 75 üzerine . Kodları yeni üyelik ve bülten üyeliği gibi basit yollarla bedavaya edinebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 28 Ekim 2018; 11:47:32 >
  • iptal ettiler 11.11 siparişimi ben bir daha flodan birşey almam.

• Ben Artık flodan internetten almıyorum. Her aldığımda pişman oldum. Görerek almak iyisi flo için diyorum tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Magazadan da internetten de aldim sorun cikmadi. Son kampanya vardi cek cuk biseylerle birleşiyordu hani. 75e dockers ayakkabı almistim. Gayet rahat. Aldigim ayakkabilarin kiminde sorun cikti. 3 belki 4 kez iadem olmustur hepsinde sorunsuz iade aldim. Cek olarak tabi. Kullanici hatasi deyip kitleyebilirlerdi de

• internetten hediye aldım 2 ayakkabı ufak geldi mağazadan iade ettim hala paramı iade etmediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.