Şimdi Ara

1 adet kıtaba ıhtıyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • palme bıyoljı arkadaşlar yardım olurmusunuz 3 ay gıbı bı sure kaldı çok ıhtıyacım var Yazın gerı ödemek şartıyla olacak bu yardım.

• Yardım
  • Hocandan iste bunuda bizmi söyleyek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bgun 2 3 defa pm den para dilendi benden.ne ayak bu.kitap hikaye bence.

• Adam akıllı kıtap ıstedım be ne parası hemen kötüle benı.
    Amacım para degıl kıtap
  • Bahallı_Şeker kullanıcısına yanıt
    Gecen sene öyle yapıyordum bu sene mezunum dershane gıtmıyorum
  • Ulan uyanik.bileginin gucuyle alsana.para kazanmak cok kolay.git su sat.limon sat.semsiye sat.yarim gunde cikartirsin parasini.bizmi almak zorundayiz kitabini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almak zorunda degılsın ama ınsanların ıhtıyaclarını saygı duy bilip bilmeden ön yargıyla konusma. Tamam yardım etme eyvallah ama benı burda kırletıyorsun baska bırı yardım etmeye calıssa etmez.Yazdıklarından dolayı bır ınsanın gelecegıyle böyle oynanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Ulan uyanik.bileginin gucuyle alsana.para kazanmak cok kolay.git su sat.limon sat.semsiye sat.yarim gunde cikartirsin parasini.bizmi almak zorundayiz kitabini.

Almak zorunda değilsin arkadaş istemiş istemiyorsan vermezsin vermek isteyen verir.
  • Aynen hocam sagolun. Kimseye zorla bırsey yaptıramassınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Ulan uyanik.bileginin gucuyle alsana.para kazanmak cok kolay.git su sat.limon sat.semsiye sat.yarim gunde cikartirsin parasini.bizmi almak zorundayiz kitabini.

Almak zorunda değilsin arkadaş istemiş istemiyorsan vermezsin vermek isteyen verir.

Almak zorunda degilim tabi.banada 3 defa ozelddn pm yoluyla dilenmek zorunda degil.niye rahatsiz ediyor 3 defa arka arkaya.soyle bakalim avukati.bide adam hakliymis gibi onu savunmussun.adam aldigi kitabi satmiyacagini nerden bileyim.kitabi paraya cevirmeyecegini nerden biliyorsun.bizim halkimiz boyle iste.azicik duygu somurusu yap.haksizda olsan kayiriyorlar seni iste.bide bana gelecegimle oynuyorsun yazmis.adam tam bi duygu somurucu dolandirici haberiniz yok.

• Zor durumda olabilirsin ama insanlardan kitap istemen cok yanlis ben son sinifim soru bankam dahi yok istiyormuyum milletten hayir çunku universite hedeflemiyorum tıp ve muhendsilik kazanmadigim surece üniversiteyi çöp olarak görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 defa arka arkaya öylemi 1 mesaj attım. Neden böyle karalıyorsunuz ınsanları yukarda allah var korkun...
     1 adet kıtaba ıhtıyacım var
  • Can'ın sağolsun ne lan
  • Fear of the Dark F kullanıcısına yanıt
    Hızlı yazdım :)
  • bana maddi durumunun kötü olduğunu belgelerle kanıtlarsan. sadece 1 kitap değil baya bir kitap verebilirim
  • Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    Tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.