Şimdi Ara

1.900Tl'ye kadar En İyi Samsung hangisini alabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler s7 para yetmedi, s6 ise hiçbir yerde yok ve online almayız ki parası 2200 galiba emin degilim bu da yetmiyor

1.900tlye kadar alabilceğimiz en iyi samsung android telefon nedir sizce?

oyun için değil sosya medya için kullanılcak

istediğimiz ekranı büyük ve ince olsun telefon, kamerası en az 13 olsun ama daha yüksek olursada olur. rami 3 olsa iyi olur aslında ama 2de olabilir, ve bataryası aslında 3000 ortalama iyi olur diye düşünüyoz ama biraz daha az da olabilir
    Android6.0.1 (Marshmallow) falan olabilir

• A8 2016 aradığınız cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sahibindeni niye dusunmuyorsunuz? Ben sifir yurtdisi s7 edge 'i 1600 e aldim mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam samsung c7 on numara 4gb ram 32gb hafiza 5.7 inç ekran

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c9 pro çok iyi cihaz 16mp ön ve arka kemara 6 gb ram 4000 mah pil. işlemcide iyi daha ne olsun.
  • C serisine bakin online alamiyorsaniz carrefour icerenkoyde C5 vardi arkadaslarin dedigi diger C ler daha iyi ama fiziksel nerde bulursunuz bilemem. S6 Teknosada 1900 bu arada her magazada yok ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam forumda temiz s7 satan vardır bence biraz araştırın. Su zamanda 1900 verip s6 almak cok mantıklı gözükmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar parana kıyma Samsung E7 al kardeşim.

• J7 2016 veya J7 prime da düşünebilirsin 1200-1300 tl civarına bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Hocam sahibindeni niye dusunmuyorsunuz? Ben sifir yurtdisi s7 edge 'i 1600 e aldim mesela.

Hocam link verebilir misiniz s7edge için?

• A serisinin tepe modellerinden birini ya da ithalatçı garanti sorun olmaz diyorsanız C serisinden bir modeli tercih edebilirsiniz hocam. A7 2016, A8 2016, C5 gibi cihazları tercih edebilirsiniz. Biraz daha koyup A5 2017 almanızı tavsiye ederim. 2000 tl civarında fiyatı var. Yeni nesil bir cihaz. S6 serisini tavsiye etmem nougat sürümü son güncellemesi olacak çünkü güncelliğini yitirecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Hocam sahibindeni niye dusunmuyorsunuz? Ben sifir yurtdisi s7 edge 'i 1600 e aldim mesela.

Hocam ben size daha önce de sordum nereden aldınız diye ama cevap vermiyorsunuz ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.