Şimdi Ara

1.876.083 Kişi başvurdu (sayılır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elinizi biraz çabuk tutun

2012-ÖSYS’ye, 10.01.2012 günü saat 10.30’a kadar toplam 830.000 aday başvuru yapmıştır. Yaklaşık 700.000 ÖSYS adayının ise başvurunun son günleri içinde başvuru yapması beklenmektedir.

Bu nedenle; başvurusunu bir Başvuru Merkezinden yapacak adayların, başvuruların son günü olan 13 Ocak 2012 tarihinde Başvuru Merkezlerinde oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak bu tarihten önce başvurularını tamamlamaları yararlarına olacaktır.

1 Nisan 2012 tarihinde yapılacak YGS için, başvuru sonuçlarına bağlı diğer hazırlık çalışmalarının hemen başlaması zorunlu olduğundan başvuru süresi uzatılmayacaktır.

3 Ocak 2012 tarihinde başlayan 2012-ÖSYS’ye başvuru işlemlerinin, 13 Ocak 2012 tarihinde tamamlanacağı kamuoyuna duyurulmuştu.

13 Ocak
    2012-ÖSYS’ye, 13.01.2012 günü saat 16.30’a kadar toplam 1.796.245 aday başvurusunu tamamlamış, 1.876.083 aday ise sadece başvuru/sınav ücretini yatırmıştır. Başvuru/sınav ücretini yatırdığı halde başvurusunu tamamlamayan 79.838 aday bulunmaktadır.
    osym.gov.tr/belge/1-13261/basvuru-suresi-icinde-basvurusinav-ucretini-yatiran-ada-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 13 Ocak 2012; 17:58:46 >

• Zaten 1.530.000 de 700.000 yarıdan fazla değil mi? Mat 1 terk galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maftas -- 10 Ocak 2012; 17:36:18 >

Orijinalden alıntı: maftas

Zaten 1.530.000 de 700.000 yarıdan fazla değil mi? Mat 1 terk galiba.

ösym tahminine göre değil geçen seneye göre (1.7 milyona) göre hesapladım o yüzden öyle bi sıkıntı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 10 Ocak 2012; 17:41:04 >

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

elinizi biraz çabuk tutun

2012-ÖSYS’ye, 10.01.2012 günü saat 10.30’a kadar toplam 830.000 aday başvuru yapmıştır. Yaklaşık 700.000 ÖSYS adayının ise başvurunun son günleri içinde başvuru yapması beklenmektedir.

Bu nedenle; başvurusunu bir Başvuru Merkezinden yapacak adayların, başvuruların son günü olan 13 Ocak 2012 tarihinde Başvuru Merkezlerinde oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak bu tarihten önce başvurularını tamamlamaları yararlarına olacaktır.

1 Nisan 2012 tarihinde yapılacak YGS için, başvuru sonuçlarına bağlı diğer hazırlık çalışmalarının hemen başlaması zorunlu olduğundan başvuru süresi uzatılmayacaktır.

Her sene uzatılmayacak denir, her sene uzatılır.

• boşver yaptırmasınlar ya:D ne güzel işte :D daha ne istion aga?

Orijinalden alıntı: pekiii

galiba bu sene başvuru sayısı az olacak ? geçen seneye göre 100 bin kişi az olsa bile kârdır :)

4 yıllık üniversite hedefleyenler için 200bin kişi bile girse bi şey fark etmeyecektir bence.
    Asıl yarışan kitle ilk 50-150 bin zaten

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: pekiii

galiba bu sene başvuru sayısı az olacak ? geçen seneye göre 100 bin kişi az olsa bile kârdır :)

4 yıllık üniversite hedefleyenler için 200bin kişi bile girse bi şey fark etmeyecektir bence.
    Asıl yarışan kitle ilk 50-150 bin zaten

+1
    başkasının sırtında değilse geçimin,
    tamam, güneşli günler içindesin.
  • hep aynı hikaye son günde bir buçuk milyon olur o başvuru merak etmeyin ayrıca ek sürede verirler paşalar gibi 35 lira az para değil.
  • 7 ocakta 300.ooo başvuru vardı 3 günde 500.000 kişi daha yaptıysa rahat tamamlar önceyi

Orijinalden alıntı: fenerliso

o işini son güne bırakanların yüzde 99 u zaten sınava girmek için giriyorlar kazanmak için değil

mesela ben

Orijinalden alıntı: Canhatti

Kaçına kadar başvuru yapabiliyoruz

Ocak'ın 13'e kadar yani cuma günü son.

Ben birde birşey sormak istiyorum. ATM'den sadece vakıfbank tamı yatırabiliyoruz?

Yorumlarınızı beklerim iyi veya kötü...
  • Bugun 15:40 gibi parayı yatırıdm ama hala '' Başvuru yapabilmek için banka ödemenizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. '' Yazıyor.
    Keremcem Yırtılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Kaçına kadar başvuru yapabiliyoruz

Ocak'ın 13'e kadar yani cuma günü son.

Ben birde birşey sormak istiyorum. ATM'den sadece vakıfbank tamı yatırabiliyoruz?

Ben vakıfbank Atm'lerinden yatırmaya çalıştım ama ygs oturum 2 seçeneğini seçmeme rağmen düşülecek para 10 tl yazıyordu o yüzden vezneden yatırdım bi yanlışlık yapmamak için..

ama arkadaşım Ziraat Bankası Atm'lerinden yaptığını söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 10 Ocak 2012; 22:55:18 >

• @rashta doğru yatırdın demi, o kadar uzun sürmemesi gerekir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.