Şimdi Ara

1.84 boya,48 numara ayak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herkes pipisinin boyutunu yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Dat

Boyumun uzama durumunu bilmiyorum bence vücudun dengesine göre ayak gelişiyor ama benim bu yaştan sonra ayak en fazla 1 numara daha büyür.
    Edit: Bir büyüğümün boyu 1.96 ayakları 44 numara bence boyla alakası yok.

cidden 196 boyda 44 giyiyorsa alakası yok demek boyla ama vücudun dengesinden kasttın ne? boy uzunluğuna göre vücut dengelenmiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

beyler herkes pipisinin boyutunu yazabilir mi

Kanada'da yapılan bir araştırmada 60 erkeğin penis uzunluğu ile boy ve ayak uzunluğu arasında az da olsa bir ilişki olduğu belirlenmiş.

Ancak daha büyük kapsamlı bir araştırmada farklı bir sonuç ortaya çıkmış. İki ürolog tarafından yapılan araştırmada 104 erkeğin ayak numaraları ve penis boyları incelenmiş ve aralarında herhangi bir bağ kurulamamış. Araştırmalar aynı zamanda penis ve parmak uzunluklarının da birbiriyle ilişkili olmadığını gösteriyor. İstediğiniz kadar erkeklerin ayaklarına ve ellerine bakabilirsiniz, ama onlar size 'boyunu' söylemeyecekler, bunu aklınıza yazın.
  • Bence vücudun ağırlığı, çevre, kullandığın ayakkabılar , kemik yapısı vs. etkili

Şeyler . Sonradan ayağını küçülten kişilerin en çok denge sıkıntısı çektiğini okumuştum ve amaliyatı olmak isteyen hastaların dışardan hiçbir kusuru olmadığından estetik ameliyatı sayılıyormuş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Dat

Bence vücudun ağırlığı, çevre, kullandığın ayakkabılar , kemik yapısı vs. etkili

Şeyler . Sonradan ayağını küçülten kişilerin en çok denge sıkıntısı çektiğini okumuştum ve amaliyatı olmak isteyen hastaların dışardan hiçbir kusuru olmadığından estetik ameliyatı sayılıyormuş .

kemik yapısıyla alakalı olabilir belki ama vücud ağırığıyla alakalı olsaydı çok kilolu insanların çok büyük ayaklı olması gerekmezmiydi? mesela benim bir arkadaşım 1.80 boyunda 112 kilo ama 41 numara giyiyor birde kullanılan ayakkabılar ve çevre nasıl etkiliyor ayakkabılar daha çok büyütüyor falanmı mesela? öyle birşey varsa hangileri büyütüyordur

• Sanomi S kullanıcısına yanıt
    Konuya o kadar hakim değilim hocam

• Firincida.kurek olarak ise basla kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: ComicsCİ

Firincida.kurek olarak ise basla kardes

çok komikmiş ne bu şimdi şakamı
  • Sanomi S kullanıcısına yanıt
    alindin mi yazikkk

• 15 yasinda 48 ne len ben 21 yasindayim 204 boy var ayak 47-48. Sen de daha benim yasima kadar buyursen isin zor

• Ayakların tam olarak böyle mi kardeş ?

1.84 boya,48 numara ayak?

• boy 174 ayaklar 44, boya göre benimde biraz büyük malesef yaş 24 buarada

• çorap giy la yatarken kalkarken daha buyumesn

• Benim de 1.81 boy 46 numara ayak. Dert etme.

Biraz daha büyürse kestir ama

• Boyla ayak numarasının bir yere kadar ilgisi var. Fakat bu iş birazda müsade tanımaya dayalı, yani her sıktığında ayakkabı nuarasını büyütmek etkiliyor. Senin yaşındayken 44 numara total90 larım vardı bilenler bilir o ayakkabıları Şimdi yaşım 21, Boyum 1.86, ayak numaram 46,5 47. Tek dert güzel modele uygun numara bulmak. Yoksa 80 liraya mis gibi puma falan alma gibi avantajı var, satılamayan konforlu birsürü ayakkabı var. Bu arada bahsedildiği gibi ayağı büyük olanın

• csb
  • No ss no guven joe

• 180cm 47 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanomi

quote:

Orijinalden alıntı: Subutay Kesgin

9-10 inç olursun

bizim ölçü sistemimize göre kaç oluyor ?

1"=2,54cm ilerde çok kullanabilirsin.
  • Dahada büyüyebilir bende ne yazıkki 48.5 - 49.5 arası giyiyorum. Markadan markaya değişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.