Şimdi Ara

1.84 boya,48 numara ayak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

quote:

Orijinalden alıntı: Sanomi

quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

Dahada büyüyebilir bende ne yazıkki 48.5 - 49.5 arası giyiyorum. Markadan markaya değişiyor.

boyun ve yaşın kaç ?

22 ve 1.91

ozaman burdan anladığım kadarıyla boyla hiçbir alakası yok
  • Burdaki cevaplardan çıkardığım sonuca göre boyla hiçbir alakası yokmuş teşekkürler herkese bende ayaklarım büyük boyum daha uzar diye seviniyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Benim boyum 197cm, ayak numaram 44. Ukraynalı bir arkadaşım var boyu 189cm, ayak numarası 54. Senin de 54'e kadar yolun var bence.

galiba gerçekten benimde 54 e kadar yolu var ama ciddimisin hem senin 197yken 44 giymen hemde onun 189ken 54 giymesi aşırı ilginç benimde kökenim rus belki bizde genetikdir böyle sen bu arkadaşını gördünmü internette falanmı tanıştınız sallama olabilirmi yani eğer internettense

Adam İstanbul'da yaşıyor burada. Buraya geleli 4 sene falan olmuş. Türkçe öğrenmiş akıcı konuşuyor. Ben de Macar-Türk karışık ailem. Bu adamın ailesi de böyle iri yarı yarma tiplerden. Olur ya hani izbandut derler öyle.

• quote:

quote:

quote:

Benim boyum 197cm, ayak numaram 44. Ukraynalı bir arkadaşım var boyu 189cm, ayak numarası 54. Senin de 54'e kadar yolun var bence.

galiba gerçekten benimde 54 e kadar yolu var ama ciddimisin hem senin 197yken 44 giymen hemde onun 189ken 54 giymesi aşırı ilginç benimde kökenim rus belki bizde genetikdir böyle sen bu arkadaşını gördünmü internette falanmı tanıştınız sallama olabilirmi yani eğer internettense

Adam İstanbul'da yaşıyor burada. Buraya geleli 4 sene falan olmuş. Türkçe öğrenmiş akıcı konuşuyor. Ben de Macar-Türk karışık ailem. Bu adamın ailesi de böyle iri yarı yarma tiplerden. Olur ya hani izbandut derler öyle.

peki orantısız durmuyormu 54 numara o boya boyunu falan yanlış ölçmüş olabilirmi yada seninle arasında 5 cm fark varmı cidden yani

• quote:

quote:

quote:

8 cm fark varmı olarak değiştiriyorum sorumu boyunu unuttum pardon :d

• quote:

quote:

quote:

bende mesela orantısız duruyor vücuduma göre çok büyük gibi geliyor bana ona 189 boya 54 nasıl duruyordur kimbilir çok orantısızdır büyük ihtimal

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

benim 42 numara 1.82 boy.genetikle alakalı herhalde,önceden tarımla uğraşan var mıydı aileden ?

tarımla uğraşan varmıydı bilmiyorum ama hayvancılıkla uğraşıyormuş baba tarafım onunla ne alakası varki

önceden toprak işleri yalın ayakla yapılıyormuş buda büyük ayaklara sebebiyet olabiliyormuş.ne kadar doğrudur bilmem amam bana mantıklı geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

benim 42 numara 1.82 boy.genetikle alakalı herhalde,önceden tarımla uğraşan var mıydı aileden ?

tarımla uğraşan varmıydı bilmiyorum ama hayvancılıkla uğraşıyormuş baba tarafım onunla ne alakası varki

önceden toprak işleri yalın ayakla yapılıyormuş buda büyük ayaklara sebebiyet olabiliyormuş.ne kadar doğrudur bilmem amam bana mantıklı geliyor.

olabilir belki ama bu genetğie geçermiki?
  • Boy 1.85 ayak numaram kalıbına göre 41.5 ya da 42.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoroglu

Boy 1.85 ayak numaram kalıbına göre 41.5 ya da 42.

sizin ayakkabı numaranız kaç diye birşey sormadım aslında herkes bambaşka şeyler yazdı ama :D
  • sen 2m olursun şanslı :D
  • 190 ı geçersin yaşın küçük daha ayak sabit kalırsa çok sıkıntı yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • souljah77 kullanıcısına yanıt
    ayakkabı numarasıyla alakası olsaydı boyun olurdum belki ama yokmuş zor bence olmam okadar keşke olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

190 ı geçersin yaşın küçük daha ayak sabit kalırsa çok sıkıntı yok gibi

umarım geçerim ama durma ihitmalide var durursa çok kötü olur gerçekten bu boya bu ayak.
    birde boyum durup sadece ayaklarım büyürse asıl ozaman yandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

190 ı geçersin yaşın küçük daha ayak sabit kalırsa çok sıkıntı yok gibi

peki ayak sabit kalırmı yada büyürmü nasıl anlarım ve 190 ı geçme ihtimalim yüksekmi yoksa düşük bir olasılıkmı
  • Sanomi S kullanıcısına yanıt
    Boyun uzama ihtimali yüksek ama ayağa bişey diyemiyecem

• 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

1.84 boya,48 numara ayak?

Kadın burun doğurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

1.84 boya,48 numara ayak?

Kadın burun doğurmuş

• Ayağı büyük olanın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.