Bildirim
1.84 boya,48 numara ayak? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TallMan
15 yasinda 48 ne len ben 21 yasindayim 204 boy var ayak 47-48. Sen de daha benim yasima kadar buyursen isin zor
peki seninde benim gibi önce ayaklarınmı büyüdü ? sonramı boyun uzadı yoksa boyunla birliktemi büyüdü ayakların -
benim 42 numara 1.82 boy.genetikle alakalı herhalde,önceden tarımla uğraşan var mıydı aileden ? -
denize girdiğinde bi ayak darbesiyle kaç deniz mili gidiyosun kardeş -
Benim boyum 197cm, ayak numaram 44. Ukraynalı bir arkadaşım var boyu 189cm, ayak numarası 54. Senin de 54'e kadar yolun var bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turin Turambar.
çorap giy la yatarken kalkarken daha buyumesn
çorap giyince büyümüyormu -
quote:
Orijinalden alıntı: onixo
Benim de 1.81 boy 46 numara ayak. Dert etme.
Biraz daha büyürse kestir ama
biraz daha büyürse dert edilmeyecek gibi değilki kestireyimmi -
quote:
Orijinalden alıntı: YakupErkam
Boyla ayak numarasının bir yere kadar ilgisi var. Fakat bu iş birazda müsade tanımaya dayalı, yani her sıktığında ayakkabı nuarasını büyütmek etkiliyor. Senin yaşındayken 44 numara total90 larım vardı bilenler bilir o ayakkabılarıŞimdi yaşım 21, Boyum 1.86, ayak numaram 46,5 47. Tek dert güzel modele uygun numara bulmak. Yoksa 80 liraya mis gibi puma falan alma gibi avantajı var, satılamayan konforlu birsürü ayakkabı var. Bu arada bahsedildiği gibi ayağı büyük olanın
aslında ayağımdan büyük almadım hiç hep tam aldım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
180cm 47 numara
ayakkabının kalıbı normalmi yoksa çok dar olduğu içinmi öyle yaş kaç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SilenceRaziel
Dahada büyüyebilir bende ne yazıkki 48.5 - 49.5 arası giyiyorum. Markadan markaya değişiyor.
boyun ve yaşın kaç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
benim 42 numara 1.82 boy.genetikle alakalı herhalde,önceden tarımla uğraşan var mıydı aileden ?
tarımla uğraşan varmıydı bilmiyorum ama hayvancılıkla uğraşıyormuş baba tarafım onunla ne alakası varki -
1.83 43 numara
senin ayaklar anormal, yüzme falan mı yaptın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bucketthead
Benim boyum 197cm, ayak numaram 44. Ukraynalı bir arkadaşım var boyu 189cm, ayak numarası 54. Senin de 54'e kadar yolun var bence.
galiba gerçekten benimde 54 e kadar yolu var ama ciddimisin hem senin 197yken 44 giymen hemde onun 189ken 54 giymesi aşırı ilginç benimde kökenim rus belki bizde genetikdir böyle sen bu arkadaşını gördünmü internette falanmı tanıştınız sallama olabilirmi yani eğer internettense -
quote:
Orijinalden alıntı: Eisenmate
1.83 43 numara
senin ayaklar anormal, yüzme falan mı yaptın?
bir ara yapmıştım evet ama sürekli değil etki edeceğini sanmıyorum yüzme büyütüyormu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanomi
quote:
Orijinalden alıntı: SilenceRaziel
Dahada büyüyebilir bende ne yazıkki 48.5 - 49.5 arası giyiyorum. Markadan markaya değişiyor.
boyun ve yaşın kaç ?
22 ve 1.91 -
quote:
quote:
180cm 47 numara
ayakkabının kalıbı normalmi yoksa çok dar olduğu içinmi öyle yaş kaç ?
19 yaşındayım aslında 45 falan oluyor da ayak taraklı bi de ucu olsa yanlardan olmuyor ondan 46 47 giyiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bebek mezarı gibi ayağın var yani -
quote:
Orijinalden alıntı: N3DV3D11
bebek mezarı gibi ayağın var yani
evet malesef -
quote:
quote:
quote:
180cm 47 numara
ayakkabının kalıbı normalmi yoksa çok dar olduğu içinmi öyle yaş kaç ?
19 yaşındayım aslında 45 falan oluyor da ayak taraklı bi de ucu olsa yanlardan olmuyor ondan 46 47 giyiyorum
ozaman asıl numarası 45 ama dar olduğu için olmuyor normal ozaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X