Şimdi Ara

1.8 T Passat mı? 2.4 Accord mu? Almalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    astra ve c5
  • Bu kıyaslamada kesinlikle Accord hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre23

quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

45 bin bu miyadı dolmuş araçlara vermek mantıklı gelmiyor

Ne alalım ki? Ruhsuz teneke Fluence mi alalım.

Evet yaşlı araçlar ama bu paraya bu konfor ve performans başka araçlarda yok maalesef.

Siz olsanız 45 bine ne alırdınız?

hem yaşlı hem de d sınıfı. masrafıyla üzer her ikisi de. 1.8T'lerde sık sık turbo sorunu yaşandığını biliyorum. ben ne alabiliyorsam onu alırdım ama sıfır alırdım ki nitekim son üç aracımda öyle yaptım. sonuncuyu alalı bir sene oldu. bir senedir benzin koyup gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

Evet yaşlı araçlar ama bu paraya bu konfor ve performans başka araçlarda yok maalesef.

hem yaşlı hem de d sınıfı. masrafıyla üzer her ikisi de. 1.8T'lerde sık sık turbo sorunu yaşandığını biliyorum. ben ne alabiliyorsam onu alırdım ama sıfır alırdım ki nitekim son üç aracımda öyle yaptım. sonuncuyu alalı bir sene oldu. bir senedir benzin koyup gidiyorum.

Geely de olsa Chery de olsa evet 0 araba daha sorunsuzdur.

Benim mevcut 1.2 2000 Model Twingo aracım var. Bahsi geçen araçları uzun yolda kullanmak için 2. araç olarak almayı düşünüyorum.

Malum araçlar eski de olsa temiz kurcalanmamışını bulabilirsek 2-3 yıl bakım haricinde sanayiye girmez diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

Geely de olsa Chery de olsa evet 0 araba daha sorunsuzdur.

Benim mevcut 1.2 2000 Model Twingo aracım var. Bahsi geçen araçları uzun yolda kullanmak için 2. araç olarak almayı düşünüyorum.

Malum araçlar eski de olsa temiz kurcalanmamışını bulabilirsek 2-3 yıl bakım haricinde sanayiye girmez diye tahmin ediyorum

yok o kadar da değil. gelly falan alacağıma 2.el alırım. o arabalar çok hızlı salıyorlar kendilerini.

garaj arabası olacaksa sıkıntı çıkarmaz tabii (muhtemelen). gündelik kullanıma gelmez demek istedim.

• Bu karşılaştırmadan accord ağır derecede önde çıkar. Accord'un yalıtım gibi bir derdi yok, civic ile karşılaştırmayın. 1.8 turbo, nispeten eski bir turbo motor. Onların turboları şimdiki araçlar kadar dayanıklı değil.

D segmenti araçların performanslısının keyfi apayrı oluyor. 190 hp atmosferik bir motordan bahsediyoruz. Türkiye'de temiz manuelini bulsam(çoook zor) veya manuel şanzıman getirmeye gözüm kesse de alsam.
  • Accord ilanında fotoğrafı olan araba otomatik. Ancak ilan açıklamalarında manuel olarak belirtilmiş. Bu hususta dikkatli ol.
  • Araçlar çok güzel ancak yerinizde olsam mondeo veya insignia bakarım;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-az-kmli-arac-arayanlara.....95000-km.de-407953090/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-insignia-2009-e-xtreme-397255530/detay

Özellikle 2.0 dizel motoruyla mondeo uzun yol için biçilmiş kaftan bir araçtır.

• Passat 1.8 t.150 beygir olmasına rağmen nispeten daha hızlı.Yalıtım da iyi.Parça kum gibi var.

• hakanemre23 H kullanıcısına yanıt
    Alfa Romeo 159 da bakabilirsiniz hocam.

Yada Mitsubishi Lancer da olabilir 2013 modelleri o fiyata bulunabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Araçlar çok güzel ancak yerinizde olsam mondeo veya insignia bakarım;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-az-kmli-arac-arayanlara.....95000-km.de-407953090/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-insignia-2009-e-xtreme-397255530/detay

Özellikle 2.0 dizel motoruyla mondeo uzun yol için biçilmiş kaftan bir araçtır.

Hocam dizel araç bakmıyorum. Insignia mantıklı araç ama 1.6 T'lerde otomatik yok. Otomatik araç almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Accord ilanında fotoğrafı olan araba otomatik. Ancak ilan açıklamalarında manuel olarak belirtilmiş. Bu hususta dikkatli ol.

2.4 lerde manuel yok. Hepsi otomatik

• quote:

Orijinalden alıntı: 38erciyes

Passat 1.8 t.150 beygir olmasına rağmen nispeten daha hızlı.Yalıtım da iyi.Parça kum gibi var.

Passat'ı daha çok istiyorum ama temiz bulmak zor. Honda'ya göre riskli bir araç ama parça durumu Honda'ya göre daha uygun olabilir

Mondeo nun benzinli otomatiği de olması lazım, yüksek modelli alternatif laguna 3te bakabilirsiniz.Baktığınız araçlar her ne kadar büyük motorlu da olsa uzun yol için turbo motorlu araçları öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    1.9 tdi daha mantıklı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhanardgn

Alfa Romeo 159 da bakabilirsiniz hocam.

Yada Mitsubishi Lancer da olabilir 2013 modelleri o fiyata bulunabiliyor.

Alfa sıkıntılı bir araç diye tahmin ediyorum. Belli bir seven kitlesi var çoğu memnun ama gördüğüm kadarıyla bi alırken seviniyorlar birde sattıktan sonra :)

Lancer de C sınıf. Daha büyük bir araç düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanemre23 -- 16 Mart 2017; 21:4:47 >
    Bunu bilmiyordum. İlan verirken başka arabaların fotoğraflarını ilana koyanlar var. Arkadaşı bu konuda uyarmak istemiştim. Muhtemelen ilan sahibi dikkatsiz davranmış diyelim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Bu karşılaştırmadan accord ağır derecede önde çıkar. Accord'un yalıtım gibi bir derdi yok, civic ile karşılaştırmayın. 1.8 turbo, nispeten eski bir turbo motor. Onların turboları şimdiki araçlar kadar dayanıklı değil.

D segmenti araçların performanslısının keyfi apayrı oluyor. 190 hp atmosferik bir motordan bahsediyoruz. Türkiye'de temiz manuelini bulsam(çoook zor) veya manuel şanzıman getirmeye gözüm kesse de alsam.

hakanemre23 bunu beğendi :)

Passat highline 2 nin manueli yok mu ? B5.5 kasa bayagi tutuldu ve saglam. Ama eski nesil performans torpuleyen otomatik olmasa on numara olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Mondeo nun benzinli otomatiği de olması lazım, yüksek modelli alternatif laguna 3te bakabilirsiniz.Baktığınız araçlar her ne kadar büyük motorlu da olsa uzun yol için turbo motorlu araçları öneririm.

Ford araçları pek içime sinmiyor. Renault'lara da güven olmaz Fransızlarda akü sök tak beyin bozuluyor öle değişik bir araçlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.