Şimdi Ara

1.70 boyla kas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
39.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan boyum 1.70 e yakın ve üniversite de body ye gitmeyi düşünüyorum sizce 1.70 boy da kas iyi görünürmü

• Yapay Zekanın Yanıtı

1,70 Boyunda Kaslı Bir Vücut Geliştirme Rehberi

1,70 boyundaki erkekler için kas geliştirme yolculuğu benzersiz zorluklar ve fırsatlar sunar. İdeal orantılara ve kas gelişimine ulaşmak için özel bir yaklaşım gerektirir.

1,70 Fitness Model Beslenmesi

• Yeterli protein alımı esastır. Günlük vücut ağırlığının kilogramı başına en az 1,6-2,2 gram protein tüketin.
    • Sağlıklı karbonhidratlar, enerji ve kas iyileşmesi için gereklidir. Tam tahıllar, meyveler ve sebzelere öncelik verin.
    • Sağlıklı yağlar, hormon üretimi ve hücresel işlev için önemlidir. Avokado, fındık ve zeytinyağı gibi kaynakları tercih edin.

1,70 Kaslı Erkek Egzersiz Programı

• Bileşik egzersizlere odaklanın. Squat, bench press ve deadlift gibi hareketler, birden fazla kas grubunu aynı anda çalıştırarak verimliliği artırır.
    • İzolasyon egzersizlerini ekleyin. Biceps kıvrımı ve triceps uzatması gibi izolasyon egzersizleri, belirli kas gruplarını hedefler ve izolasyona yardımcı olur.
    • Yeterli dinlenme alın. Kasların iyileşmesi ve büyümesi için egzersizler arasında ve egzersiz günleri arasında dinlenmek çok önemlidir.

170 Boy Vücut Geliştirme İpuçları

• Sabırlı olun. Kas geliştirme zaman alır ve tutarlılık gerektirir.
    • Formunuza odaklanın. Doğru form, yaralanmaları önler ve kas gelişimini en üst düzeye çıkarır.
    • Yeterince uyuyun. Uyku, kas iyileşmesi ve büyümesi için hayati önem taşır.
    • Stresten kaçının. Stres, kortizol seviyelerini yükselterek kas gelişimini engelleyebilir.
    • Profesyonel yardım alın. Bir vücut geliştirme uzmanı veya diyetisyen, kişiselleştirilmiş rehberlik ve destek sağlayabilir.

1,70 boyundaki erkekler, özel ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun bir yaklaşımla kaslı ve formda bir vücuda sahip olabilirler. Sabır, sıkı çalışma ve doğru beslenme ve egzersizle hayalinizdeki fiziğe ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam 21 yaşına kadar boyunu uzatma imkanın var. Vücut geliştirmeye gittiğinde boy egzersizlerini de yap daha iyi olur. Boy 1.70'miş zaten, bir de kas yaparsan çok kısa görünürsün...

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

Beyler ben de 18im. Boy 1.77 filan hem basket hem body yapsam boy uzaması durmaz demi ?

Uzmanına danışarak uygun hareketleri yaptığında body boy uzamasını engellemiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.90 51 kilo olmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

up

up

• sen bakma onlara yap hiç alakası yok ne adamlar dördüm 165 boyunda plajda deli gibi baktırıyor kendıne

ha birde kısa boylular daha çabuk gelişiyor bu arada

Fenerbahçem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Bence yapmamalısın dostum kısa boylularda gerçekten güzel durmuyor.

Sana katilmiyorum .Yani bu insan siz kas yapma diyince yapmayacakmi neden ondada guzel bir abs guzel bir gogus omuz kollar kanatlar olmasin eger boyu dert ediyosan kanat fazla calisma benimde boy 1.74 yas 16 en cok dikkat ettigim yer kanat gayet de iyi kanatlarim var kanat yoksa omuz da yok unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben küşük yaşlarda yapmaya başladım o yüzden boy uzamam durdu şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer bi yere gidiyorsan hocanla konuş belirli bir yaşa kadar hafif gidersin istediğin boya gelince tam asılırsın kas yapmaya :)

Orijinalden alıntı: sssfb

sen bakma onlara yap hiç alakası yok ne adamlar dördüm 165 boyunda plajda deli gibi baktırıyor kendıne

ha birde kısa boylular daha çabuk gelişiyor bu arada

dostum inanki şuan içime su serptin

çünkü:en büyük hayalim gerçekten kas yapmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

Ben küşük yaşlarda yapmaya başladım o yüzden boy uzamam durdu şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer bi yere gidiyorsan hocanla konuş belirli bir yaşa kadar hafif gidersin istediğin boya gelince tam asılırsın kas yapmaya :)

şuan 17 yaşındayım

ve şuan herhangi bir yere gitmiyorum

• Bence yap, kas yapmayı şişmek olarak algılama, fit ve şekilli bir vücudun olur. karın-göğüs-kol yapsan yeter zaten. Boyun uzun olmadığı için daha çabuk gelişirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Sana katilmiyorum .Yani bu insan siz kas yapma diyince yapmayacakmi neden ondada guzel bir abs guzel bir gogus omuz kollar kanatlar olmasin eger boyu dert ediyosan kanat fazla calisma benimde boy 1.74 yas 16 en cok dikkat ettigim yer kanat gayet de iyi kanatlarim var kanat yoksa omuz da yok unutma

Yakışmıyor hocam 1.74 e de yakışmaz kendi görüşümdür. Senin görüşünede saygı duyarım.

blue skies from pain.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bence yap, kas yapmayı şişmek olarak algılama, fit ve şekilli bir vücudun olur. karın-göğüs-kol yapsan yeter zaten. Boyun uzun olmadığı için daha çabuk gelişirsin.

fit ve şekilli bir vücudun olur bende bunu istiyorum zaten

• Bence bilinçli bir şekilde yapıldığında güzel durur mesela 170 boyda 67 kg yağsız bir vücut estetik durabilir.ha birde kısa boylu olupta çirkin durur diye zayıf kalmayı tercih edenler bence hata yapar boy kısa zaten iyice çelimsiz gözükür.

blue skies from pain.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Yakışmıyor hocam 1.74 e de yakışmaz kendi görüşümdür. Senin görüşünede saygı duyarım.

Uzun boylulara yakistigi dogru hatta cok yakisiyor onlara ama napalim dostum mesela benim hocam 1.75 ama oyle bi vucudu varki dillere destan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.