Şimdi Ara

1.70- 1.75 boy arası şık kıyafet kombinasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
8.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler genç işi kombinasyonlar bekliyorum. Benden başka arkadaşlar da faydalansın diye tam boy söylemedim.Önerileri bekliyorum

____________________ÖNERİLER______________________

quote:

@coupant
    1. Tavsiye
    2. tavsiye
     1.70- 1.75 boy arası şık kıyafet kombinasyonları  1.70- 1.75 boy arası şık kıyafet kombinasyonları
    3. tavsiye
     1.70- 1.75 boy arası şık kıyafet kombinasyonları  1.70- 1.75 boy arası şık kıyafet kombinasyonları
    4. tavsiye

quote:

@popigozlugu

Kesin bir şey belirtmediğin için yazıyla yazıyorum
    Alt
    -Kot veya Peyaz Pamuklu
    -Vücut düzgünse dar ve düz tişört
    -Değilse gömlek veya anladığım kadarıyla üstü yazılı şekilli tişört
    Ayakkabı
    -Klasik adidas veya Lacoste türevleri

quote:

@Pizza Hot

quote:

@BiKey1907
    -Dar Tişört veya Gömlek
    Alt
    -Dar Pantolon
    Ayakkabı
    -Yüksek tabanlı ayakkabılar

quote:

@absolut_13

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 9 Eylül 2011; 22:20:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

evet beyler genç işi kombinasyonlar bekliyorum. Benden başka arkadaşlar da faydalansın diye tam bok söylemedim.Önerileri bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

evet beyler genç işi kombinasyonlar bekliyorum. Benden başka arkadaşlar da faydalansın diye tam bok söylemedim.Önerileri bekliyorum

değiştiriyorum hemen

• - Bej pamuk pantolon, laciverte kayan parlak mavi kısa kollu gömlek. (Yazlık)

- Lacivert pamuk pantolon, kırmızı kısa kollu gömlek (Yazlık)

-Siyah pamuk pantolon, pembe uzun kollu gömlek. (Mevsimlik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 9 Eylül 2011; 20:30:25 >
  • yaz için söylediklerin elimde var ben de aynı kombinasyonu yaparım. ama mevsimlik dediğin bana göre değil. pembe tişört falan tarzım değil
  • Siyah pantolon gri gömlekle de güzel durur.
  • şort falan giyme 180 altindaysan pantolon tercih et.tercihe göre kot yada beyaz pamuklu.üstüne vucudun iyiyse dar düz t-shirt falan yoksa gomlek yada zaranin yada gap falan güzel t-shirtleride var.ayakkabi olarak converse devri geçti.lacoste un yada adidasin klasik ayakkabılardan kullanablrsn.ama sakin uc noktada ayakkabilar giyme.başka sorum varsa pmden yardimci olabilirsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    1.66 boy kısa mı :((
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: popigozlugu

şort falan giyme 180 altindaysan pantolon tercih et.tercihe göre kot yada beyaz pamuklu.üstüne vucudun iyiyse dar düz t-shirt falan yoksa gomlek yada zaranin yada gap falan güzel t-shirtleride var.ayakkabi olarak converse devri geçti.lacoste un yada adidasin klasik ayakkabılardan kullanablrsn.ama sakin uc noktada ayakkabilar giyme.başka sorum varsa pmden yardimci olabilirsn

çok güzel öneriler,katılıyorum.
  • meydey 3 ki 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: popigozlugu

şort falan giyme 180 altindaysan pantolon tercih et.tercihe göre kot yada beyaz pamuklu.üstüne vucudun iyiyse dar düz t-shirt falan yoksa gomlek yada zaranin yada gap falan güzel t-shirtleride var.ayakkabi olarak converse devri geçti.lacoste un yada adidasin klasik ayakkabılardan kullanablrsn.ama sakin uc noktada ayakkabilar giyme.başka sorum varsa pmden yardimci olabilirsn

sağolasın dostum. Bu arada son cümlen komik olmuş
  • dik çizgili gömlek altına kumaş yada benim gibi kumaş sevmiyorsan chino pantolon, püf noktası pantolon kesinlikle standart kalıp olmayacak boru paça olacak. 1.71 boyundayım böyle giyindiğimde sevgilim hayran kalıyor
  • dik çizgili gömlek altına kumaş yada benim gibi kumaş sevmiyorsan chino pantolon, püf noktası pantolon kesinlikle standart kalıp olmayacak boru paça olacak. 1.71 boyundayım böyle giyindiğimde sevgilim hayran kalıyor
  • kilo problemin yoksa,
    düşük bel giyme
    alta KESİNLİKLE bol giyme! dar giy, sıksın, millet küçük haydarı görsün ama kesinlikle bol giyme
    zaten alta dar üste bol giyersen topiş gibi olacağından üstte bol olmamalı..
    yüksek tabanlı ayakkabı tercih et..
    dik dur..

emin ol uzun boyluların yanında kısa görünen sen değil; senin yanında sırık gibi görünen onlar olur ;)
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiKey1907

kilo problemin yoksa,
    düşük bel giyme
    alta KESİNLİKLE bol giyme! dar giy, sıksın, millet küçük haydarı görsün ama kesinlikle bol giyme
    zaten alta dar üste bol giyersen topiş gibi olacağından üstte bol olmamalı..
    yüksek tabanlı ayakkabı tercih et..
    dik dur..

emin ol uzun boyluların yanında kısa görünen sen değil; senin yanında sırık gibi görünen onlar olur ;)

Gerçekten güzel ifade etmişsin. Dar kesimin insanı ne kadar şık gösterdiğini ben de network sayesinde öğrendim. Ayrıca mavi gömlek, bej pantolon; taba ayakkabı ve kemerle çok daha şık durur. Ama pantolonun beji altın sarısı gibi, mavi de lacivert gibi parlayacak.
  • nasıl bir mantık anlamadım.
    yukarıda koydugun hic bir ürünü bulamayacaksın.
    yada bulana kadar canın cıkacak.
  • çok klasik
  • quote:

Orijinalden alıntı: boa sorte

nasıl bir mantık anlamadım.
    yukarıda koydugun hic bir ürünü bulamayacaksın.
    yada bulana kadar canın cıkacak.

Eğer bana söylüyorsan şu an giydiğim şeyleri söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

dik çizgili gömlek altına kumaş yada benim gibi kumaş sevmiyorsan chino pantolon, püf noktası pantolon kesinlikle standart kalıp olmayacak boru paça olacak. 1.71 boyundayım böyle giyindiğimde sevgilim hayran kalıyor

boru paca ne ? Dar pacadan farki nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  1.70- 1.75 boy arası şık kıyafet kombinasyonları

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.