Şimdi Ara

1.6da Her Servera Bot Atma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
59.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1.6da iceworlda aim ak colta bot atılıormu atılıorsada nasıl atıldını bilen warmı

• konsola bot_add yaz sonra analiysing gibi bişi cıkacak bekle tekrardan kurucak sonra botlarla oynayabilirsin
  • " Unknown command: bot_add "

diye hata veriyor..

~~

ayrıca sXe ile cs ye giremiyorum ben, dh 'den nasıl sXe'siz 1.6 server 'ı arastırabilirim ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@®SI

konsola bot_add yaz sonra analiysing gibi bişi cıkacak bekle tekrardan kurucak sonra botlarla oynayabilirsin

Bu komut CSS için geçerli. CS 1.6 bot diye arat google amcaya yardımcı olur
  • 1.6 botu zorla ben 1 tane bulmustum oda çalışmadıydı css ve 1.5 botları varda 1.6 için adam gibi bot yapamadılar.
  • Cs 1.6 Bot Paketi 1.0

Ben ordan indirmedim fakat aynısını kullanıyorum .
    bot_add
    bot_add_t
    bot_add_ct
    gibi komutlarla ekleyebilirsiniz .
    Paketi indirdim fakat yüklemedim dosyalara bakmak için indirdim .

Türkçe dil desteği mevcuttur .

Her mape bot atabilirsiniz fakat el başında bot olmayan mapleri bot inceler yani pc kasması veya lag gibi birşey gelmesin aklınıza çok yava hareket edersiniz fakat bot mapi inceliyordur o zaman. İnceleme biterken ekranda Analizing yazısı çıkar ve ekranda birşey dolar . Sonunda map yeniden yüklenir ve botlar oyunda olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 4 Ekim 2008; 3:02:11 >
  • kurduğumuz servera atabilirmiyiz bu botları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    CS 1.6 ping azaltma iceri qelin :D
    17 yıl önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servera PODBOT MM kurabilirsiniz.
  • ZBOT paketini yüklersen sorununu çözersin.
  • zmod paketi yüklersen sorunu çözersin demişsiniz

COUNTERDAN ANLIYORSUNUZ GALİBA...

BENİM SORUM

1(Cs 1.5 kullanıyorum)

2 kurduğum serverde nasıl botlu oynarım veya bot atarım

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00kralben07

zmod paketi yüklersen sorunu çözersin demişsiniz

COUNTERDAN ANLIYORSUNUZ GALİBA...

BENİM SORUM

1(Cs 1.5 kullanıyorum)

2 kurduğum serverde nasıl botlu oynarım veya bot atarım

??

yorum yapmıcaktım ama yapmadan edemedım fazla vaktım yok o yuzden kabaca anlatıyorum gerı kalanını araştırarak halledebilirsin.
    Birincisi server de amxmodx filan varsa yuzde yuz metamod da vardır bunun için metamod eklentısı olan bot paketı podbot_mm kullanacaksın server senınse sen kuracaksın kıralıksa fırmaya kurdurursun. podbot_mm mm nın acılımı metamod dur metamoda uyarlanmıs pod bot. offical sitesi var googleden cıkması lazım. aynen amxmodx kurar gıbı kuracaksın. nasıl amxmod kurarken metamod klasoru altındakı plugins.ini ye
    win32 addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm.dll (windows için geçerli) ve
    linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_ibilmemkaç.so (linux için geçerli) ekliyorsak podbot_mmyide boyle kuracaksın.

örnek
    plugins.ini
    linux addons/podbot_mm/dlls/podbot_mm_i346.so (linux için geçerli sallayarak yazdım klasorler dosya ısımlerı degısık olabılır)

her server diye yazılmış başlıkta sen kendı bılgısayarına kurdugun eklentılerle serverlere bot ekleyemezsın hangı serverde oynuyacaksan onda bot kurulu olmalıdır. server tabanlı tek metamod eklentısı olan bot uygulaması en sağlamı podbot_mm. ımla hataları olabılr. acele yazdm...

• eleman banlı konu 2008 de acılmıs dırek hortlamıs ya yenı farkettm :D
  • Çok sağolun İşe yaramazsa yazarım :)
  • Merhaba tekrar tarık kardeşim bana şu olayı bi detaylı anlatırmısın şuanda cs 1.6 kullanıyorum sw hazır admin olarak girebiliyorum veya admın atayabiliyorum tek bot atamıyorum servere bot nasıl atılıyor biraz anlatırmısınız
  • Hallettim tarık kardeşimde sadece zm_snowbaseye bot atamıyorum ve swmi nasıl zombi moda dönüştürüüm bilgisi olan?
  • arkadaslar bana duzgunce anlatırsanız sevinecem lutfen şu cs1.6 ya bir cozum soyleyin lutfen resmen bunu die UNKNOWN CONMAND=bot_add pls help

oynayamıom

• bn nani1616 yine arkadaslar su videoları izleyin lutfen 2 tane googleye sunu yazın counter strike cubuk adam yazın sonra girin birisine birisi dil resimli olan birisi dust 1 resmi olan

• Swmize bekleriz
    178.211.51.90 J3lackEagle ~ Full MOD server
  • bende de botlar gelmior önceden analizing doluyodu şimdi dolmuyor nedense bilen varmı nolur :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.