Şimdi Ara

1.65 boy ile vücut yapmak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
39.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir arkadaş var benim 1.50 küsür boyda yapma kardeşim diyemiyorum sanki gün geçtikçe daha küçük gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italiano

quote:

Orijinalden alıntı: atakan153

bende yazıldım bayramdan sonra başlıcam büyük ihtimalle benım yaş 17 boy 185 ama bakalım 6-7 ay sonra nasıl bır hal alıcaz

kilon da 85 falansa aynı benim vücut,hatta sen=ben çünkü ben de bayramdan sonra büyük ihtimalle başlıycam,hatta pazartesi galiba,tek fark ben 18 yaşındayım,o da fark değil zaten.

kaç gayme hocam _ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

quote:

bende yazıldım bayramdan sonra başlıcam büyük ihtimalle benım yaş 17 boy 185 ama bakalım 6-7 ay sonra nasıl bır hal alıcaz

kilon da 85 falansa aynı benim vücut,hatta sen=ben çünkü ben de bayramdan sonra büyük ihtimalle başlıycam,hatta pazartesi galiba,tek fark ben 18 yaşındayım,o da fark değil zaten.

kaç gayme hocam _ ?

Yıllık 700 hocam,güzel mekan,birçok alet var,metrekaresi de fazla,ama aklımda bir yerin daha fiyatını sormak var,orada tanıdıklar da var,belki bişeyler yaparlar.

• tavsiye ederim hocam, ben de 1.63 üm vücudum fit, göğüsüm var, ancak vücudumda yağlanma oldu son yıllarda yaşım dolayısıyla. 3 hafta önce body ye başladım neden daha iyisi olmasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

tavsiye ederim hocam, ben de 1.63 üm vücudum fit, göğüsüm var, ancak vücudumda yağlanma oldu son yıllarda yaşım dolayısıyla. 3 hafta önce body ye başladım neden daha iyisi olmasın ki?

evet bende baslamak istiyorumda akademik anlamda yuksek bir hedefim var onu gerceklestirmek icinde bu sene cok calismaliyim bos zamanlarimdada gezmem lazim ki cok nadir bos zamanim olacak o nadir bos zamanimi da body ile degerlendirirsem cok yorulurum
    Iki lisans bitirmeye caliscam eger ikisinden birinde yuksek ortalama yaparsam devlet universitesine yatay gecis yapmak istiyorum hem bu hedefler hem body dayanabilir miyimki buna??

• kilo 78 boy 1.73 uygun mudur bodyci hocalarımızdan biri değerlendirsin lütfen
  • çok fazla bacak yada kanat çalşmanı tavsiye etmem omuz göğüs ön kol arka kol bide karın yeterli olur kütleden ziyade fit bi vücud daha mantıklı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

quote:

kaç gayme hocam _ ?

Yıllık 700 hocam,güzel mekan,birçok alet var,metrekaresi de fazla,ama aklımda bir yerin daha fiyatını sormak var,orada tanıdıklar da var,belki bişeyler yaparlar.

normal miş fiyatı .. Tanıdık ile 50 ye olur gibime geliyor başka yerde olsa

• beyler benim de boy 1.68 sizce nasil fit ya da güzel gözükürüm ya da 1.68 boyundaki adam en iyi nasıl gözükür gögüs ve karın kası yapmak istiyorum
  • yorumlarınız için saolun arkadaşlar vazgeçtim
    trollerede beni gülümsettikleri için teşekkür ederim
  • Hocam branch warren a bakabilirsin onemli olan hirsli olman gayeet iyi vucut yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Hocam branch warren a bakabilirsin onemli olan hirsli olman gayeet iyi vucut yaparsin

yok kardeşim şu yatay geçişi halledimde bodyi sonrada yaparım ama önerin için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpower13

36 cm kol 120 omuz 105 göğüs 78-80 bel yeter fazlası abartı olur

Bu hesabı nasıl yaptınız?
  • Boy 1.84 Benim Kollar 42 - Omuz 125 - Bel 76 - Gögüs unuttum -
  • ben 170 im.
    çok aşırıya kaçma kaslı ve fit bir vücudun olsun bunun gibi
    http://static4.worldofwonder.net/wp-content/uploads/2014/03/tumblr_n28kn9yi3L1sbukmoo1_500.jpg
    bu adamda 170.

• Herkes yazmış abartma abartma diye. Sanki 6 ayda Rich Piana olacak adam. Ben salona gittiğimde 1.60-65 boyunda çok kişi vardı. Yani ben yapmamak için bir neden görmüyorum.
  • Fit vucut olcak kadar yap ama abartma tabi kotu durur cunku ..kollarini kalinlastircak veya vucutca enine genisletcek sekildede calismalar yapma ..

• Konu biraz eskimiş ama gelip giren gören hala oluyordur diye bende bildiklerimi yaşadıklarımı anlatıp fayda sağlamak istedim.
    Öncelikle kendimden biraz bahsediyim 15 yaşında 168 boyla fitnessa başladım şuan 17 yaşındayım 174 üm 77 den fazlasını da istemem açıkcası.Boy uzamasına hiçbir etkisi engeli olmadı ve hafif spor sadece şekil alsın diyede yapmadım enerjim bitine kadar maximum ne basabilirsem bastım. İlk başladığımda ufak tefek bişeydim 50 kilo dolaşıyodum aval aval şuan 70 kiloyum.Kısa hissetmiyorum ama 170 boyum varkende gayet güzel duruyordu kaslı olmak.Boyun kısa diye kaslı olmaktan korkma yap kız için yapıyosanda yap kendin için yapıyosanda spor iyidir her zaman.
    Şuan kolum 40 cm göğüs 115 bel 77 herkes hayranlıkla bakıyor açıkcası kimse gelipte niye kaslısın iğrençsin demiyor nasıl çalışıyosun ne yiyiyosun şu bu soruyorlar gayette memnunum boyunuzu dert etmeyin derim bi zararı olmaz kısa olmanızın.
    BUYRUN BU AMCADA 165
     1.65 boy ile vücut yapmak

• quote:

Orijinalden alıntı: FitModel

Konu biraz eskimiş ama gelip giren gören hala oluyordur diye bende bildiklerimi yaşadıklarımı anlatıp fayda sağlamak istedim.
    Öncelikle kendimden biraz bahsediyim 15 yaşında 168 boyla fitnessa başladım şuan 17 yaşındayım 174 üm 77 den fazlasını da istemem açıkcası.Boy uzamasına hiçbir etkisi engeli olmadı ve hafif spor sadece şekil alsın diyede yapmadım enerjim bitine kadar maximum ne basabilirsem bastım. İlk başladığımda ufak tefek bişeydim 50 kilo dolaşıyodum aval aval şuan 70 kiloyum.Kısa hissetmiyorum ama 170 boyum varkende gayet güzel duruyordu kaslı olmak.Boyun kısa diye kaslı olmaktan korkma yap kız için yapıyosanda yap kendin için yapıyosanda spor iyidir her zaman.
    Şuan kolum 40 cm göğüs 115 bel 77 herkes hayranlıkla bakıyor açıkcası kimse gelipte niye kaslısın iğrençsin demiyor nasıl çalışıyosun ne yiyiyosun şu bu soruyorlar gayette memnunum boyunuzu dert etmeyin derim bi zararı olmaz kısa olmanızın.
    BUYRUN BU AMCADA 165
     1.65 boy ile vücut yapmak

Bu adam 1.65Çok iyi duruyor galiba ince kemikli kendisi?

• Konu sahibi naptın yaptın mı kas
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.