Şimdi Ara

1.6 TDI PASSAT 2010 MODEL Almanya'da Satışta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
60.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • passat isterse 50 tane motora daha kavuşsun, rakiplerinin yanında çok sönük kalıyor. bir laguna, bir avensis' in yanında dönüp bakmam bile. alt segment gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feanorringeril

passat isterse 50 tane motora daha kavuşsun, rakiplerinin yanında çok sönük kalıyor. bir laguna, bir avensis' in yanında dönüp bakmam bile. alt segment gibi.

BMW Mercedes benz gibi büyük firmalar bile değişimi hazmedemeyip ağlıyorlar , nedeni birçok ihaleye cesaret edip imza atan vw ve audiden başkası değil yeni teknolojilerde cabası siz durmuşsunuz avensis ve lagunadan bahsediyorsunuz.
    Ayrıca bir passat lazer teknolojisi ile yekbare kasası olan otomobillerdendir bu sadece bir özellik DSG v.s.
    Siz kendinize hayali bir dünya kurmuşsunuz fakat adamların serveti verdikleri hizmetin kalitesi servis , parça herşey son derece mükemmel şu anda vw'nin dünyaya kafa tutacak nitelikte serveti var kısaca mercedes bmw gibi firmaların tahtını sallamış durumda bence bravo daha önce transporter kullanmış olmama rağmen şu anda bir vw kullanıcısı olmadığım halde doğruya doğru.
    laguna ve avensismi aman Allahım hepimiz öleceğiz az bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cançevik -- 10 Ekim 2009; 12:24:45 >

• quote:

passat isterse 50 tane motora daha kavuşsun, rakiplerinin yanında çok sönük kalıyor. bir laguna, bir avensis' in yanında dönüp bakmam bile. alt segment gibi.

• quote:

Hiç sorma..

C segmentmiş aslında Passat..

Nedeni bu yani o canım fıstık gibi tasarıma sahip Laguna ve Avensisten sönük durmasının..

• quote:

quote:

2.0 TDI' ın satışlarını fazla etkilemez.
    2.0 TDI' ı sadece ekonomi yapmak için tercih etmiyor ki büyük çoğunluk.
    Kullanacağı arabadan istediği performansı; nispeten daha az yakıt parası ödeyerek almak için tercih ediyor. 2.0 TDI tercih edenlerin aradığı performansı sağlayamaz 1.6 TDI.

Eğer makas büyük olmazsa; 1.4 TSI' ın satışlarını etkiler 1.6 dizel büyük oranda.

Ayrıca benzinli araç düşünmeyen fakat 2 litrelik motora da para ödemeyecek olan D segment müşterisini de cezbeder.

VW Passat, en büyük avantajı olan; ister düz ister otomatik olarak içinden gönlünüze göre seçim yapabildiğiniz motor yelpazesini, 1.6 TDI ile daha da artıracak ve satışlarda da bunu görmeye devam edeceğiz. Opel dizel motorları umursamamaya ve dandik otomatik şanzumanlarını sadece 2.0 ile sunmaya;

Renault ve Citroen D segmenti umursamamaya devam ededursun; Passat yeni kasaya kadar uzun süre liderliğini korur.

Yeni kasası ile kendi fişini çekmezse, üstüne bir o kadar daha korur.

Adam içmiş evrim geçirmiş

• passat 1.6 tdi önce Türkiyede satılmalıydı acil ihtiyacı olan biziz,almanlar 2.0 tdi tercih ederler.
  • sayın "set" , eğer okursanız bir bakın son cevaplara. hani sabahleyin açtığınız bir "gerginlik" konusu vardı. -şimdi üst konu halinde sanırım-

şu vw konularında görmeye alıştığımız roller bir anda nasıl değişmiş farkettiniz mi acaba! üstelik sadece tek bir mesajla.

işte bu kadar basit. kendi örneğim üstünden gideyim;
    bu tip mesajları sürekli atmaya başladığımı düşünelim. Şu an şamata ile yaklaşanlar da gerginlik ile cevap yazmaya başlayacaklar.

sonunda ise ...

umarım anlamışsınızdır.

not: oltamı dolu çekmemi sağlayan arkadaşlar; ben birşey yapmadım. sadece birkaç kişiyi taklit ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 11 Ekim 2009; 1:18:22 >
  • Dün VW Adana Bayi Aykan'a gittim. PASSAT 1.6 MPI 102 HP TRENDLINE 5 Vites Metalik / Opak Boya ellerinde yok, en erken teslimat şansınız varsa 1, yoksa 2 ayda ve fiyat da o zaman belli oluyor. Orada kaldığımız 1 saatte bu araçtan satın almak için 6-7 kişi geldi veya telefon etti, hepsine aynı cevap. Galiba dizel, benzin veya LPG fark etmeden, otomatik veya 6. vites istemeden bu düşük fiyattan faydalanmak istiyor birçok alıcı ama ortada araç yok. En yakın motor modeli ile arasında 15.000 TL (!) oynuyor ve alıp hemen LPG takan olduğu kadar garantisi bitene kadar bekleyen de var. Tüm araçların üzerinde de BU VOLKSWAGEN'İN ARTIK BİR SAHİBİ VAR şekilnde üçgen levhalar konulmuştu. Full 1.6 MPI 102 HP Jetta 46.500 TL iken benzer donanıma ama aynı motor ve vites kutusuna sahip Passat 41.800 TL'ye satılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

passat 1.6 tdi önce Türkiyede satılmalıydı acil ihtiyacı olan biziz,almanlar 2.0 tdi tercih ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 13 Ekim 2009; 9:06:48 >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

uzun yolda dizel punto'yla aynı yakıyor. yakıt açısından çok iyiymiş. 105 hp yeterli mi, orasını bilmem.

250 nm tork gayet güzel. bence torktan kurtatarır.

250 nm tork çok iyi bir değer değil en azından 290-300 nm tork olmalıydı

fiatın 1.6 105 bg motoru 290 nm üretiyor 1.6 120 bg ise 320 nm tork üretiyor

şimdi vw fiattan aşşağı kalmamalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekocan

quote:

BMW Mercedes benz gibi büyük firmalar bile değişimi hazmedemeyip ağlıyorlar , nedeni birçok ihaleye cesaret edip imza atan vw ve audiden başkası değil yeni teknolojilerde cabası siz durmuşsunuz avensis ve lagunadan bahsediyorsunuz.
    Ayrıca bir passat lazer teknolojisi ile yekbare kasası olan otomobillerdendir bu sadece bir özellik DSG v.s.
    Siz kendinize hayali bir dünya kurmuşsunuz fakat adamların serveti verdikleri hizmetin kalitesi servis , parça herşey son derece mükemmel şu anda vw'nin dünyaya kafa tutacak nitelikte serveti var kısaca mercedes bmw gibi firmaların tahtını sallamış durumda bence bravo daha önce transporter kullanmış olmama rağmen şu anda bir vw kullanıcısı olmadığım halde doğruya doğru.
    laguna ve avensismi aman Allahım hepimiz öleceğiz az bas

Aman yarabbim !!! Naptık biz ... Hemen araçlarımızı satıp koşarak vw bayisine gidip bizde bu teknolojiden satın almalıyız !!! Bmw ve Mercedes'e de ayrıca çok üzüldüm vw karşısında ağladıkları için

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

quote:

Orijinalden alıntı: goktugsaban

quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Tahminim Comfortline'ı 68.000TL olurdu şimdi piyasaya girse. Yani 2.0TDI'dan 8000TL daha düşük, 1.4TSI'dan 13.000TL daha fazla.

Güzel bir motor özellikle ekonomi açısından. Şahsi düşüncem 1.4tsi'dan çok 2.0tdi'nin satışlarını düşürecektir. Citroen C5 ve Laguna gibi 1.5-1.6 dizel araçların da satışına balta vuracagı kesin.

Bu arada 1.4 tsi blumotion neden gelmiyo acaba TR'ye ? Hem yakıt sarfiyatı daha düşük hem 0-100 hızlanması. Heralde agırlıgı daha az normal Passat'tan...

68 bin tl 1.6tdi 105hp için fazla değil mi??? donnaım olarakta tam olmayan bir araç için

1.6 102lik trend 41.900, comf olsa 45 olur taş çatlasa diyelim
    45lik araca lpg yi gömüp (+2bin tl) aslanlar gibi gezmek varken bu kamyon gürültülü tortor motora 68bin verecek zuzaylılar çıkar mı merak ediyorum
    21bin lira hava parası.. doğuş..büyüksün..

ben de çok merak ediyorum,olayın özeti budur.

• HAKLISINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cançevik -- 13 Kasım 2009; 15:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruge

bende 2011 passat ı ekleyim bari

şaka gibi ya tüketim değerleri kocaman araba 4 litrenin altında yakıyor.hevesleniyo insan,ben uzun yolda 6 göremedim daha.

1.6 TDI PASSAT 2010 MODEL Almanya'da Satışta

Oha bu gerçekmi ? çok heybetli olmuş gerçekse çok begendim
  • Bu resim 2011 Passat'a ait olduğu yabancı sitelerde iddia edilse de Walter DeSilva modellerdeki "krom" fazlalığını ortadan kaldırmak için var gücüyle uğraşıyor. Yeni Passat (B7) için yeni GOLF ve yeni POLO'yu örnek alabilirsiniz. Zaten 2011 Passat da bir BÜYÜK MAKYAJ olacak, tamamen yepyeni bir model geliştirilmeyecek. Artık 6 silindir motorlar da yok. Yerine tek ve çift turbolu benzinli ve dizel motorlar gelecek.
  • Şuna benzer birşeyler ortaya çıkacak. Dış tasarımı çok önemli olsa da motorlar konusunda da bekleyiş hakim. 1.6 MPI 102 HP 148 NM 5-Vites yine olacak, belki 7-DSG vites kutusu ile birlikte. 1.4 TSI 122 HP de var, 1.6 TDI 105 HP ile birlikte (ikisi de 6 ileri veya 7-DSG).

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

quote:

Orijinalden alıntı: ruge

bende 2011 passat ı ekleyim bari

şaka gibi ya tüketim değerleri kocaman araba 4 litrenin altında yakıyor.hevesleniyo insan,ben uzun yolda 6 göremedim daha.

Oha bu gerçekmi ? çok heybetli olmuş gerçekse çok begendim

Güzel olmuş ancak bence gerçek olmaz, çünkü bu resmen AUDI

• Doğuş Otomotiv'e e-mail yazdım. Güncel kasa PASSAT'ın 1.6 TDI motorlusunu Türkiye'ye getime düşüncelerini merak ettim. Bir zahmet cevap verme nezaketinde bulunurlarsa ne âlâ...

PASSAT 1.6 TDI 16V 105 HP BlueMotion ve START STOP OTOMATİĞİ.

• bu motorun hala getirilmesinin nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu___men

bu motorun hala getirilmesinin nedeni ne olabilir?

Getirilmemesimi yoksa? Henüz motor gelmedi çünkü PASSAT için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.