Şimdi Ara

1.6 Premium 2007 model .. yorumlarmısınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2003 honda civic es (otomatik lpg li ) sahibiyim aracımın modelini yükseltmek açısından değiştirmeyi düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-iste-budur-51375234/detay/

otomatik ve lpg mevcut olduğundan üsttekli ilandaki araç için görüşmeyi düşünüyorum sizce bu araç bu parayı edermi...

aslında 2007 elegance siyah renk araçta gözüm var ancak 2 aydır aramama rağmen bulamadım

honda hastası olarak bu araç gözüme hoş göründü .. sizlerde yorumlarmısınız...

1.6 Premium 2007 model .. yorumlarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 9 Haziran 2011; 11:12:36 >

• Selam arkadaşım ben 2007 model lpg siz 22700 km otom. vites bej renk boya darbe ok (Ekpertize soktum) 33000 Tl ye aldım. araç harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: vw_passat_1981

Selam arkadaşım ben 2007 model lpg siz 22700 km otom. vites bej renk boya darbe ok (Ekpertize soktum) 33000 Tl ye aldım. araç harika

öncelikla aracınız hayırlı olsun ..

bu şartlara göre 1000 tl lpg masrafı desek 34000 liraya geliyor

sizin araç çok daha avantajlı tüpü bir yana bırakalım 22700 km hiçbirşey değil....

ayrıca araç sorgulaması için servisteki arkadaşı aradım...
    Serviste sıfır araç alan birisinin takas için 2008 civic elegance siyah otmatik ve tüplü 100.000 km de olan eski aracını bırakacağını söyledi

34 000 tl fiyat biçti sen gel hallederiz dediler...

benim 2003 otomatik es civic için 21000 tl veren olmuştu araba bulamadığım için satmamıştım... takasta iyi fiyat verirseler takasa gireceğiz... elegance olana da bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 9 Haziran 2011; 18:06:45 >

• Nihat üstad bence linkini verdiğin arabada başkaca kazası felan yoksa alınmalı derim. Fiyatı düze çekersin pazarlıkla artık
    Ama 1 ay önce lpg taktırıp sonra niye satarlar anlamam.
    Ben de daha önce 2005 model kasa kullandım, bu yeni kasa süper, benzin evet biraz fazla yakıyor hala lpg olayına ısınamıyorum kararsızım taktırıp taktırmamakta ya satacam bu arabayı ya lpg takıp 2-3 sene daha kullanacam.
    Takaslarda genelde bayiler pek iyi fiyatlar vermiyorlar hatta insanı sinir ediyorlar arabadan soğutuyorlar
  • eğer ki bayinin verdiği fiyat uygun gelmez ise bayiye satmam olur biter :)

bayideki, siyah olanı merak ediyorum.. tam istediğim araba o yüzden

diğer araba için henuz aramadım hayırlısı bakalım

yorumun için teşekkür ederim... 2008 elegance lpg li 34000 edermi acaba

birde benim bu plakamı diğer arabaya takmak istesem neler yapmam lazım ?
  • valla araç temiz ise eder tabiii.
    sıfır düz vites elegance bugün 45.500 e satıldı gördüm
    plaka işlerinde geçen sene yeni bi düzenleme yapıldı. Son durumu bilmiyorum valla. Senin plaka özel mi? hayırdır?
    FB plaka felan mı
  • aracın durumu nedir eger kaza boya darbe yok ise siz almayın biz alalım :)
    quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

eğer ki bayinin verdiği fiyat uygun gelmez ise bayiye satmam olur biter :)

bayideki, siyah olanı merak ediyorum.. tam istediğim araba o yüzden

diğer araba için henuz aramadım hayırlısı bakalım

yorumun için teşekkür ederim... 2008 elegance lpg li 34000 edermi acaba

birde benim bu plakamı diğer arabaya takmak istesem neler yapmam lazım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

valla araç temiz ise eder tabiii.
    sıfır düz vites elegance bugün 45.500 e satıldı gördüm
    plaka işlerinde geçen sene yeni bi düzenleme yapıldı. Son durumu bilmiyorum valla. Senin plaka özel mi? hayırdır?
    FB plaka felan mı

aksine 55 GS 00x plaka :))

trabzonsporluyum ama plakayı seviyorum :))

+++++++++++++++++++++++
    vw_passat_1981 yukarıdaki ilanı servisteki arkadaşa expertiz yaptırdım orta direk mi yamulmamış ,önden kaza mı yapmamıs boyalar moyalar

adamın bile haberi yok bence .. kendisi ile tanıştım expertizi banada söylermisin demişti söyleyemedim :s

pazartesi servisin dediği araç gelecekmiş telefonumu aldılar haber verecekler.. kendi aracımıda takasa sokacağım bakalım ne vercekler istediğim parayı vermezler ise dışarı satarım artık

• Aman alacağınız araca dikkat edin kazalı olmasın birde motor ve şanzımana iyi baktırın. ben 2 aya yakın aradım hamdolsun temiz bir araba düştü. Bende ekpertize soktum 120 tl ödedim.
    bu arabanın kullanımı çok zevkli onu da belirtmek isterim. iyiki almışım.
    ses izolasyonunu da bir halledebilirsem tadından yenmez diye düşünüyorum
  • expertize para vermedim :))

iyi dileklerin için çok teşekkürler Allah kalbine göre vermiş demekki...

bende honda hastasıyım servis kelek atarsa o başka tabi :)
  • samsunlu hemşerim umarım aradığını bulabilirsin.ben 2 gün önce dream modelini sattım 32000 tlye.2007 40000 km boyasızdı aracım.şimdi elegance veya premium model arıyorum ama samsunda bulmak zor gerçekten.umarım istediğini bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rızaa

samsunlu hemşerim umarım aradığını bulabilirsin.ben 2 gün önce dream modelini sattım 32000 tlye.2007 40000 km boyasızdı aracım.şimdi elegance veya premium model arıyorum ama samsunda bulmak zor gerçekten.umarım istediğini bulursun.

saol dostum .. samsunda honda yok zaten :) artık sende samsunda ise bulduğumuzu alıcaz :))
  • kıyak arabaymışşş
  • istersen bi ankara yapalım :) hakikaten ne a3 ne honda bulabiliyorum buralarda. sattığıma pişman olmaya başlıyorum yavaş yavaş.
    acaba premium modelde vsa varmı bilginiz varmı???2008 model otomatikte.
  • 2010 OLANLARDA VAR
    quote:

istersen bi ankara yapalım :) hakikaten ne a3 ne honda bulabiliyorum buralarda. sattığıma pişman olmaya başlıyorum yavaş yavaş.
  • quote:

istersen bi ankara yapalım :) hakikaten ne a3 ne honda bulabiliyorum buralarda. sattığıma pişman olmaya başlıyorum yavaş yavaş.

bence aracınızı iyi fiyata satmışsınız. Pişman olmayın. Ben 28 veren olsa satacam zira
    Tabii yerine yeni bir araç koymakta satmak kadar zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.