< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1.6 Karbüratörlü LPG'li Şahin mi daha az yakar yoksa 1.4 benzinli egea mı? (2. sayfa)

-
-
Hocam 3 yılda biri sıfır 5 tane Egea 1.4 aldım. Daha 9 değil 8 litreyi bile ekranda görmedim. En fazla gördüğüm şehir içi 7.7 litre. Şu anda da 4 bin km ortalamam 7.2 litre. Ama sizin yakıt tüketimine imkansız demem çünkü mutlaka şehirden şehire, yokuşa, trafiğe fark yaratır.
-
Ben 1.4'ü övmüyorum da, gömülmesi rahatsız ediyor. Bu motor bu araca yetiyor.
Mesela Clio'da 1.0 65 beygir, Polo'da 1.0 80 beygir, Corsa'da 1.2 75 beygir, İ20'da 1.4 75 beygir motorlar var. Bir Allah'ın kulu çekmiyor gitmiyor demiyor. Egea'da 95 beygir motor var, herkesin dilinde bir "Gitmiyor çekmiyor etmiyor" muhabbeti. Hani ben de çekmeyecek gitmeyecek diye aldım ama abartıldığı kadar kötü bir motor değil. 95 beygirlik bir motorun yapması gerekeni yapıyor.
-
Dediğim gibi ben İzmir şehiriçi trafik saatini örnek verdim. Ortalama hız 25 falan oluyor.
Ortalama hızı biraz daha akıcı olarak 35'e çıkarabilirsem dediğiniz yerlere geliyor zaten direkt.
-
kesinlikle.. Fiat olduğu için insanlar kötülemeye mecbur hissediyor kendini. Bu arada güç güçtür hissiyat olmasa da 1.3 Multijet kadar performansı vardır torkun hissiyatina kanmayın benzinli yüksek devirde çıkar rampayı dizel düşük devirde olay bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X