Şimdi Ara

1,500 TL’ye varan Faizsiz ve Masrafsız Kredi Fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 adet fatura talimatı veren Bireysel müşterilerimize 12 ay vadeli, sıfır faizli ve masrafsız 1.000 TL kredi Deniz’den!

Üstelik, 2 adet otomatik ödeme talimatının yanında Kredili Mevduat Hesabım Güvende Yıllık Hayat Sigortası yaptırmanız durumunda, faizsiz ve masrafsız kredinizi 1.500 TL olarak kullanabilirsiniz!

Talimatınızı vermek ve başvurularınızı yapmak için sizi en yakın DenizBank Şubesine bekliyoruz.

http://www.denizbank.com/kampanyalar/tuketici-kredileri/otomatik-odeme-talimatiniza-sifir-faizli-kredi.aspx

Kampanyayı tam olarak çözemedim, fırsata benziyor ama ilerde ek bir şeyler çıkarmasınlar?

• müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım en iyisi
  • kredi kurdu bir arkadaş varsa aydınlatsın bizi, ben acemiyim yakmıyayım kendimi
  • Anladığım kadarıyla 1000 TL faizsiz masrafsız veriyor

1500 tl yi aynı şartlarda veririm ama sigorta parası kitlerim diyor

Ve her iki haldede hesap işletim ücreti geçirceği kesin

Bankalar artık sigortada satıyor yakında ekmek peynirde satmaya başlar hedefi tutturmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 9 Eylül 2015; 16:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencAvrasya

kredi kurdu bir arkadaş varsa aydınlatsın bizi, ben acemiyim yakmıyayım kendimi

Onu davet ediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencAvrasya

kredi kurdu bir arkadaş varsa aydınlatsın bizi, ben acemiyim yakmıyayım kendimi

bankayı aradım , sadece şubeden başvurulup alınabiliyor, 1500 lira için ekstradan hesap açılıyor gibi bişey dedi, onun da ücreti yokmuş
    yarın şubeye uğrarım
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    haber bekliyoruz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanan var mı? şartlar nasıl arkadaşlar?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 1.000 tl yi geçen ay kullandım.

Faturaları hesaba tanımlatmadım kredi kartıma tanımlattım.

Her hangi bir sorun yok.

1.000/12=83,33 olarak her ay taksitlerimi ödüyorum. Tavsiye ederim kullanacaklara...

• Annem ve babam Denizbank'a geçtiler emekli maaşı için. 300 TL hediye oradan aldılar, 1000'er TL de bu kampanyadan. Çok iyi geldi.

• Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Annem ve babam Denizbank'a geçtiler emekli maaşı için. 300 TL hediye oradan aldılar, 1000'er TL de bu kampanyadan. Çok iyi geldi.

Hala 300 TL.hediye devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi başvurdum. Öğleden sonra onay gelir dedi. Enpara'ya atayım alır almaz. 1 yılda 175 TL şimdiki oranla. Allah bereket versin.
  • her fatura ödemeye 1-2 kira alırsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

her fatura ödemeye 1-2 kira alırsa..

Kira?
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Elinizde bir yıl değil 6,5 ay kalmış kadar kazanacaksınız. Çünkü her ay geri ödedikçe azalacak paranız.

• quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Elinizde bir yıl değil 6,5 ay kalmış kadar kazanacaksınız. Çünkü her ay geri ödedikçe azalacak paranız.

Onu göze aldım hocam. Zaten bugün altın aldım o parayla. Uzun vadede daima kazandırır.
  • Arkadaslar üc sorum var otomatik fatura talimati kac aylik olacak ve fatura talimatindan ne kadar aliyor ,benim denizbank hesabim yok actirsam olur mu

• quote:

quote:

Onu göze aldım hocam. Zaten bugün altın aldım o parayla. Uzun vadede daima kazandırır.

Kardes üc sorum var otomatik fatura talimati kac aylik olacak ve fatura talimatindan ne kadar aliyor ,benim denizbank hesabim yok actirsam olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

quote:

quote:

Kardes üc sorum var otomatik fatura talimati kac aylik olacak ve fatura talimatindan ne kadar aliyor ,benim denizbank hesabim yok actirsam olur mu

1 yıl kalacak hocam. Fatura ödeme ücretsiz. Şubeye gidince krediyi kullandırmak için zaten hesap açıyorlar. Ayda 83,33 TL olarak 1000 TL'yi 1000 TL olarak ödüyorsunuz. Hiç bir ücret, masraf, komisyon, faiz vb. yok. 1000 TL, 1000 TL olarak ödeniyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.