Şimdi Ara

1.5 Skyactiv Dizel MAzda 3 Sonunda Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda getirmeye karar vermişler henüz sitesinde fiyatları göremedim ama Mazda CX-3 Dizel 82 civarı fiyatlarla satılabildiğine göre Mazda 1.5 Sky Diesel 75 Bin TL gibi bir fiyatla satışa sunulabilir düşüncesindeyim. Bu fiyatla da rekabeti artıracaktır

• açıklandı hocam fiyatlar
    Motor Donanım Yakıt Tipi Vites Tipi Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (TL)
    SKYACTIV-D 1.5 Reflex Dizel Manuel 92.000
    SKYACTIV-D 1.5 Motion Dizel Otomatik 92.000
    SKYACTIV-D 1.5 Reflex Dizel Otomatik 96.000
    SKYACTIV-D 1.5 Power Dizel Otomatik 102.000
  • Mazda sağlam ve güzel bir araç ama satış konusu yine aynı hüsran ile sonuçlanacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda 92 bin TL gibi bir fiyattan bahsetmişler ama bu çok yüksek ve innadırıcı gelmedi çunku avrupadaki satış fiyatlarına bakınca fiyatları CX3'e yakın ve CX3'ten daha düşük
  • Ben o Mazda dizeli tam 1 yıl bekledim....Gidip benzinli Avensis aldım...Çok iyi yaptığımı düşünüyorum...Bu fiyatlarla dizel almak akıl işi değil....MAZOT UCUZ DİYE 15 YILLIK YAKIT FARKINI peşin peşin alırken fiyat farkı diye ödemem.....Alanlar hayırını görsün....Güle güle kullansınlar....Şahsi düşüncem budur....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Haziran 2016; 12:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

açıklandı hocam fiyatlar
    Motor Donanım Yakıt Tipi Vites Tipi Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (TL)
    SKYACTIV-D 1.5 Reflex Dizel Manuel 92.000
    SKYACTIV-D 1.5 Motion Dizel Otomatik 92.000
    SKYACTIV-D 1.5 Reflex Dizel Otomatik 96.000
    SKYACTIV-D 1.5 Power Dizel Otomatik 102.000

evet videoda TL cinsinden ahsetmiş ama o fiyatlar çok yuksek sanırım yıl sonuna anca duser gibi
  • 92 binden başlıyor.75 felan rüya rakamlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu mazda araç satmamak için elinden geleni yapıyor. Rekabetçi bir fiyat belirle servis ağını genişlet gör bak o zaman sipariş yetistirebiliyor musun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_117272191/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_82388292/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.