Şimdi Ara

1.5 senede mf 5k için neler yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralıkta aöl den mezun oldum bazı nedenlerden dolayı Ocak a kadar çok bir şey yapamadım (11 de tm dim mat geo bitirdim)
    Konu eksiği tyt-ayt Biyoloji ayt kimya ve fizik var hazirana kadar üzerinden geçeceğim
    Tüm gün serbestim 1.5 sene kütüphanede çalışacağım elimde kaynak deneme vs var
    Haftada 60 saat hedefliyorum sınav için en uygun ve pratik çalışmak istiyorum

Bu sene sadece ayt fen çalışacağım

Ekimde en son 80 tyt yaptım
    Ayt mat 25-30 net arası yapıyordum
    Tavsiyelere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 1 Şubat 2022; 22:55:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• UP çok önemli

• Bende merakla bekliyorum

• Hocam yapmanız gerekenler belli, netleriniz de fena durumda değil. Obp de yüksekse kim tutar. Yaza kadar (yazın bu sayıları sabit tutacağınızı varsayarak söylüyorum.) tytyi 85 90a çıkarsanız, ağustosun sonu eylülün başlarından itibaren sadece haftada 2 deneme yapmak sizi 100lere götürür.

aytde de fena durumda değilsiniz. Fizik ve kimya ne durumda bilmiyorum ama biyoloji bildiğiniz gibi biraz ezber bir ders olduğu için onu seneye ocak başlarında başlamanız bile kabul edilebilir.

Matematikte de 20 25 yapan biri geometri basarak ve konuları bitirerek rahat şekilde 35i görür diye düşünüyorum. Seneye de cilasıyla beraber 37leri 38leri konuşuyor oluruz.

Çalışmaya devam. Obpniz ne durumda bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocam44 -- 2 Şubat 2022; 12:20:36 >
  • Saolun hocam obp 89.44 ordan bin kişi geri atar geçen sene çok fazla mat Geometri kitabı çözdüm denemelerden gitmeyi planlıyorum şimdilik fizikte sorun yaşamadım Elektrik potansiyeldeyim kimya ayt ye henüz başlamadım bio da aynı şekilde
    Organikten mi başlıyım modern atom gazlar çözelti Tepkimeler sırayla mı gideyim pek bir bilgim yok

• Bu sene biyolojiden sadece sistemleri bitirmeyi düşünüyorum

• Dediğim gibi biyoloji için acele etmenize gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede 40k yapılır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Apotemi Sistemler almayı düşünüyordum onu sonraya mı bırakayım

• Hocam ben eadan hazırlanıyorum bu sene yaşıtız. Çok iyi derece öğrencisi arkadaşlarım var sayısaldan hazırlanan. Apotemi genel anlamda çoğu ders için sona bırakılır. Konuyu sblerden çözdükteb sonra hem tekrar hem de geliştirmek amaçlı. Ama biyoloji için bu durum nasıldır bilmiyorum. Fkb kaynakları hakkında çok da fikir sahibi değilim açık konuşmak gerekirse.

• hocam unutursunuz, bence sonraya bırakın. ama düzenli tekrar yaparım diyorsanız tabii ki alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.