Şimdi Ara

1.5 cliomu ne kadara satabilirim...acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model 1.5 dizel 65 hp 200 bin km ilk sahibiyim.boya ve degiseni yok kazasi yok 10 yildir kulllaniyorum ilk sahibiyim,saticam sizce ne kadara satmaliyim malum auteur ilana koyucam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 15 Ağustos 2015; 22:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 e alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

14 e alayım

o kadar azmi evin onunde dursun daha iyi,daha iyimser fiyatlar bekliyorum yeni arac alacagimda

• 17 ye sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 15 Ağustos 2015; 23:37:10 >
  • Çok iyi rakamlar bekleme türkiyede insanlar 100 bindeki dizele alınmaz gözüyle bakarken sen 200 bindeki dizeli satıyorsun

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Araç plakası lütfen aracınız nerede renk nedir rxt mi ? xenon, hb mi? 16-17 filan düşünüyorsanız satamazsınız demiyorum ama baya beklersiniz. Hemen nakit, takas, vade, çek senet yok mühendisim. 98 model brc lpg li klimalı motoru yapılı hatasız kasa 9 senelik mavi clio1 imi ankarada 11600 e ancak 4-5 ayda satabildilm.
  • omer omer O kullanıcısına yanıt
    Sifir alma durumu vardI o vakit bayi 15 vermisti kismet olmadi 6 ay kadar onceydi ne yazsam tam bilemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam daha ilana koymadan araç mı satmayı düşünüyorsunuz ve piyasa hakkında bilgi edinmeden? Yani azarlar gibi oldu da benden size tavsiye, ilana koyun detaylı fotoları 1 hafta içinde satıldı satıldı, zaten ondan sonrasını çok beklemenize gerek yok, çünkü tüm türkiye deki galerici ve alım satımcılar ilk gün araçları inceliyorlar. işlerine gelirse anında konuyorlar o yüzden ilk günkü fiyatı belirlemek zaten asıl mesele ve sizin müşteri gözündeki değeriniz vs... çok kötü bir fiyat vermemiş diyebilirim, çünkü aracınızın motoru ne alemde bunu kimse bilmiyor enjektörler 2 den aşağı tutmuyor vs, bunları hep ikna etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum ama dostça bir tahmin aracınıza alıcı çıkar 16-17 ye hele şu anda...
    11 yaşında ve 200binde üstelik dizel.
    kusura bakma dostum ama işin çok zor. ederini bilmem ama arayan soran almak isteyen az kişi çıkar. ben şahsen 10bin liraya dahi versen almam. ama al-satçıya veya galeriye verirsen alırlar. km oynaması falan yapıp garibanın birine satarlar. ama binici olarak bu aracı 17-18bin liraya alacak olan çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 16 Ağustos 2015; 10:55:14 >
    Yapmayın arkadaşlar, araç ilk sahibinden, ciddi bir kazası yoksa ve bakımları düzenli olarak yapılıyorsa bu araçlar 500.000 km yi görür. Araç bence çok rahat 18.000 e gider kardeşim. Rahat ol sen. Daha aşağısına satma. Fiyatını ona göre koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budamıgoldiil

Yapmayın arkadaşlar, araç ilk sahibinden, ciddi bir kazası yoksa ve bakımları düzenli olarak yapılıyorsa bu araçlar 500.000 km yi görür. Araç bence çok rahat 18.000 e gider kardeşim. Rahat ol sen. Daha aşağısına satma. Fiyatını ona göre koy.

ılgınız ıcın teseekkurler
  • merak içindeyim kaça gidecek aceba:)
  • Kardes 22 bin yaz nete koy çok fazlada inme aracı da en ayrıntısına kadar anlat 2000 modellerine 18- 19 bine satıyorlar
    20 bine çok rahat satarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 17 Ağustos 2015; 19:44:14 >
  • gerçek satılacak fiyat 15-16 dır, sahibinden fiyatlarına bakmayın. ya da bakın 2 aylık ilanlar var 130 140 bin km lerde 18-19 a bekliyorlar oltanın başında..16 ya olursa satın bence
  • İyi de araç zaten satıldı.Neyi tartışıyorsunuz anlamadım
  • haberimiz olmadı , kaça gitti ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

14 e alayım

o kadar azmi evin onunde dursun daha iyi,daha iyimser fiyatlar bekliyorum yeni arac alacagimda

kaça sattın ben 14 lira vermiştim
  • quote:

quote:

quote:

14 e alayım

17.250 ye gitti ,malum siteye 18 den verdim 4 kisi aradi ertesi gun istedigim fiyati veren arkadasa sattim sizin verdiniz fiyatlar çok düsük dolar ve piyasanin hali malum zaten 17 nin altinda vermeyi dusunmuyordum isabet oldu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

14 e alayım

17.250 ye gitti ,malum siteye 18 den verdim 4 kisi aradi ertesi gun istedigim fiyati veren arkadasa sattim sizin verdiniz fiyatlar çok düsük dolar ve piyasanin hali malum zaten 17 nin altinda vermeyi dusunmuyordum isabet oldu...

klima varmıydı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

14 e alayım

klima varmıydı?

var hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.