Şimdi Ara

1.5 ayın ardından şeker yedim yaşadıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, forumda da konu gördüm şekerle ilgili okumaya fırsatım olmadı ama size şunu söyleyeyim ki bu maddeyi tüketmeyin.

Dostlar anam aşure yapmış her zaman ki tarifle yani ne eksiği var ne fazlası. Yaklaşık 4 kilo aşure nin içinde 1 kase şeker atmış(400gr falan).

Bende göbek falan büyüdü dedim şekeri bırakayım bir süreliğine. 1.5 aydır 1 gr yemedim.

Eski hayatımda her gün 2 çikolata, 1 litre şekerli içecek, haftada 2-3 paket cips, jelibon, baklava, tulumba, ekler ne varsa yiyordum. Başlarda zor oldu ama 1.5 ay başarıyla uyguladım.

Bugün annem aşure yaptı yukarıdaki kadar şeker katmış işte.

Zorladı yemem için bende kabul ettim. En küçük kaseyi aldım. Şöyle diyim yemek kaşığıyla 4 kaşık miktarındaydı.
    Tadı hoştu tabi ama eskisi gibi vazgeçilmez değildi. Eskiden en az 6 kase yerdim.

Aradan yarım saat geçti.

-MİDE BULANTISI

-ŞİDDETLİ KARIN AĞRISI

-İSHAL

-HALSİZLİK

Fena bir baş dönmesi bayılcak gibi oldum, uzandım biraz,
    2 litreye yakın su içtim toparladım şimdi.

Galiba çok şeker tüketirken vücut uyuşmuş ve buna alışmıştı.

1.5 aylık süreçte vücudum doğal dengesini sağladı. Ancak yediğim aşure ile şok etkisi yaşayarak vücudum olağanüstü reaksiyon verdi.

Şimdi diyorum ki bugün iyiki yemişim bu aşureyi. Şekerin ne halt olduğunu anlamış oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben recel kaymak cok seviyorum vaz gecemiyorum. Ozellikle visne recelo kaymak cok guzel oluyor.

Tahin pekmezi

Kaymak bal

Visne receli

Kaysi receli

Cilek receli

Bunlardan birini kahvaltida kesin olarak yiyorum cayla beraber guzel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle haklısın. Ben şekeri 3 seneden fazladır tüketmiyorum. Bir dilim baklava yemiştim bi ara resmen bitiremedim. Aşırı şekerli geldi

Ayrıca o yorgunluğu şeker yerken pek hissetmiyodum. Ama şuan bildiğin yoruluyorum. Kan şekeri tavan yaptığı içi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Valla ben recel kaymak cok seviyorum vaz gecemiyorum. Ozellikle visne recelo kaymak cok guzel oluyor.

Tahin pekmezi

Kaymak bal

Visne receli

Kaysi receli

Cilek receli

Bunlardan birini kahvaltida kesin olarak yiyorum cayla beraber guzel oluyor.

Hocam yapmayın

• ulan manyak mısın 1 kaşık aşure yemiş midesi bulanmış başı dönmüş hanisülasyon görmüş patlamış falan

Nasıl bir bünyeniz var ben de çaya şeker atmam ama canım çekince baklava yerim ya da haftada 1 arada abur cubur yerim göbek falan da yok. Bir şeyi tadında yapamıyorsunuz ya tatlıya abanıyorsunuz ya tamamen saçma bir şekilde kesiyorsunuz. Her şeyi ederi kadar adabında kullanın. Sonra niye göbeğim var niye şişmanım 5 ay şeker yemedim yok böyle bir kafa falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: United States

ulan manyak mısın 1 kaşık aşure yemiş midesi bulanmış başı dönmüş hanisülasyon görmüş patlamış falan

Nasıl bir bünyeniz var ben de çaya şeker atmam ama canım çekince baklava yerim ya da haftada 1 arada abur cubur yerim göbek falan da yok. Bir şeyi tadında yapamıyorsunuz ya tatlıya abanıyorsunuz ya tamamen saçma bir şekilde kesiyorsunuz. Her şeyi ederi kadar adabında kullanın. Sonra niye göbeğim var niye şişmanım 5 ay şeker yemedim yok böyle bir kafa falan

ben de senin gibiyim ama bu tarz tepki gösteren insanlar genelde önceleri şekere feci abanmış insanlar oluyor. bir kere bozuluyorlar yani sonradan toparlaması zor oluyor onlar için sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.