Şimdi Ara

1.4 egea motoru yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sıfır araç satın alacağım. Listemde 1.4 egea da var. Bu motor yeterli mi? torku çok az. 127 nm.Bir de bu motrların yağ eksilttiği söyleniyor. Var mı böyle bir şey. Eganın + ve - lerini öğrenebilir miyim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.



  • 1.4 fire motoru Egea için yeterli.Motor atmosferik 1,4 litre 95 hp özellikte .Yokuşlarda turbo dizel araç performansı yok.Onun haricinde yeterli.Aracı 0 km alırsan 1000 km den sonra yağı değiştir.Çünkü mevcut yağ ve yetkili servislerdeki Opar marka yağ araca yağ yaktırıyor.Bunun yerine Shell,Castrol,Motul,Liqui molly gibi yağlardan kullanıp yağ yakmayı azaltabilirsin.Aracı kullandıkça yağ yakması daha da azalıyor.Ben her 1000 km de kontrol ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magneetic

    1.4 fire motoru Egea için yeterli.Motor atmosferik 1,4 litre 95 hp özellikte .Yokuşlarda turbo dizel araç performansı yok.Onun haricinde yeterli.Aracı 0 km alırsan 1000 km den sonra yağı değiştir.Çünkü mevcut yağ ve yetkili servislerdeki Opar marka yağ araca yağ yaktırıyor.Bunun yerine Shell,Castrol,Motul,Liqui molly gibi yağlardan kullanıp yağ yakmayı azaltabilirsin.Aracı kullandıkça yağ yakması daha da azalıyor.Ben her 1000 km de kontrol ediyorum.
    aracınızın km si kaçta, lpg li mi? lpg varsa hangi kit?

    Bende de aynı araçtan var lpg taktırıp taktırma konusunda kararsızım.

    Bir de bu yağ eksiltme ne kadar sizde?
  • 2400.km de Lpg taktırdım.Lovato c obd 2.Kullandığım yağ Shell Helix Ultra 5w40.Yağ eksiltmesi en son 1000 km de 90 cc-100 cc. arası ekledim.Eksiltme aracı kullandıkça azalıyor.Motor 3 lt yağ alıyor.Yağ değişiminde 1 lt yağ artıyor zaten.Egea yağın iyisini,kalitelisini istiyor.Selenia ve Opar marka yağ eksiltme yapıyor bu araçta.Lpg yi mutlaka işinde uzman bir yerde taktır.Candan mühendislik firması var istanbul Anadolu yakasında.Lpg den memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneetic -- 10 Aralık 2018; 16:57:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.