Şimdi Ara

1.4 Dizel Motor gücü 50-75 hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modelde ilk akla gelen Ford FİESTA yeni kasa. Bu araç motor gücü yönüyle biraz zayıf görünüyor eksilerini sayabilir misiniz ? Bir de İkinci el ne kadar eder acaba, makul fiyatı nedir? Kazık yemeyelim de.

edit:Temiz bir tane yeni kasa fiesta buldum km 22000 fakat Motor gücü 75-100 hp, 33.500 yazıyor. Sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michelangelo_ -- 1 Ekim 2012; 11:19:42 >

• Bilgilendirebilecek yok mu ?
  • 68 beygir o araç 8 valf

Kaç modeli kaç km civarı? Piyasa bunlara göre belirlenir..
  • Aynı motordan 2012 c3 kullanıyorum. Performans olarak eksikliği hissediyor muyum bilmemde fakat şöyle diyeyim önceki en çok kullandıgım araclarım Renault 12 60 bg , Skoda Favorit 65 bg. Bu kadar düşük beygirli araclara alışkın oldugumdan mıdır bilmemde performansta şikayetçi olmadım. Millet 100 - 150 hp diyor zayıf kalıyor yetmiyor diyor yürümüyor diyor demek ki arabanin beygiri yeterli olup olmadıgına kişiden kişiye göre değişir. En iyisi kendiniz deneyin ona göre karar verin. Bu arada her an hızlanmayı istiyorsan aracınızın devri 2000'den aşağiya çekmeyin. 1.4 hdi/tcdi'ler 1500 devire kadar ölü ve boğuluyormuş gibi hissi veriyor. Kullananlar bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 1 Ekim 2012; 1:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Aynı motordan 2012 c3 kullanıyorum. Performans olarak eksikliği hissediyor muyum bilmemde fakat şöyle diyeyim önceki en çok kullandıgım araclarım Renault 12 60 bg , Skoda Favorit 65 bg. Bu kadar düşük beygirli araclara alışkın oldugumdan mıdır bilmemde performansta şikayetçi olmadım. Millet 100 - 150 hp diyor zayıf kalıyor yetmiyor diyor yürümüyor diyor demek ki arabanin beygiri yeterli olup olmadıgına kişiden kişiye göre değişir. En iyisi kendiniz deneyin ona göre karar verin. Bu arada her an hızlanmayı istiyorsan aracınızın devri 2000'den aşağiya çekmeyin. 1.4 hdi/tcdi'ler 1500 devire kadar ölü ve boğuluyormuş gibi hissi veriyor. Kullananlar bilir.

Anladım, ilk aracım olacağı için performans konusunda rahatsız etmez herhalde araba nasıl olsa kullanırım. Biraz bilgi sahibi olduktan sonra ve üzerinden biraz geçtikten sonra yetmemeye başlar belki.

• geçen ay 1400cc 75hp eski kasa diesel fiesta sürdüm. sürerken acı çektim. araba gitmiyor. şehir içi 40-50 ile giderken 30 derecelik rampalarda 3. viteste zorlanıyor. ama az yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 1 Ekim 2012; 11:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelangelo_

acemi?
    palio.
    başka arabaya bulaşma.
    nokta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

geçen ay 1400cc 75hp eski kasa diesel fiesta sürdüm. sürerken acı çektim. araba gitmiyor. şehir içi 40-50 ile giderken 30 derecelik rampalarda 3. viteste zorlanıyor. ama az yakıyor

arabanın zorlandığını ben de duymuştum peki bunu göz ardı etmicem.

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

acemi?
    palio.
    başka arabaya bulaşma.
    nokta.

Palio düşünmüyorum, son derece acemi sayılmam az da olsa deneyimim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michelangelo_ -- 1 Ekim 2012; 13:51:43 >

• quote:

quote:

quote:

acemi?
    palio.
    başka arabaya bulaşma.
    nokta.

Palio düşünmüyorum, son derece acemi sayılmam az da olsa deneyimim var.

Acemi olsanız bile canınız kıymetliyse Palio gibi araçlara bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memory Remains

daha öncede açıkladım.
    acemi adamın yapacağı hız 40tır 50dir.
    acemi adam büyük kazaya kolay kolay bulaşmaz.
    acemi adamın altına fiesta gibi zınk diye yerinden fırlayan araba verilmez.
  • güçsüz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Memory Remains

daha öncede açıkladım.
    acemi adamın yapacağı hız 40tır 50dir.
    acemi adam büyük kazaya kolay kolay bulaşmaz.
    acemi adamın altına fiesta gibi zınk diye yerinden fırlayan araba verilmez.

Elbette, acemi adam 40-50 ile giderken kimse gelip bodoslama yandan dalamaz onun arabasına. 40-50 ile giden kimse tehlike altında değildir.
  • Fiesta'daki 1.4 TDCI 75HP değil, 68 HP..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Fiesta'daki 1.4 TDCI 75HP değil, 68 HP..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-cizik-yok-ilk-sahibinden-2011-yeni-fiesta-1-4-tdci-99496453/detay Bu ilan ne peki ?

• quote:

geçen ay 1400cc 75hp eski kasa diesel fiesta sürdüm. sürerken acı çektim. araba gitmiyor. şehir içi 40-50 ile giderken 30 derecelik rampalarda 3. viteste zorlanıyor. ama az yakıyor

30 derecelik rampa mi ??

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-cizik-yok-ilk-sahibinden-2011-yeni-fiesta-1-4-tdci-99496453/detay Bu ilan ne peki ?

ilanı veren eleman yanlış işaretlemiş.PSA grubunun(ford peugeot) 1.4tdci ve 1.4hdi motorları fabrika çıkışı 68beygirdir ve 160nm tork üretir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 1 Ekim 2012; 17:34:37 >

• fiesta kesinlikle güçsüz bir araç değil.aksine 2000 devirin üzerinde adeta arkadan biri sizi itiyor sanarsınız.rampalarda sıkıntı yaşatmaz.kullandım ondan biliyorum.acemi olan birinin kalkış esnasında bu araca birden yüklenmemesinde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

30 derecelik rampa mi ??

Tepki cekerim diye hafif egimli yol diyemedim. 30 derecelik rampa dedim. Araba gitmiyor iste 10-30-90derece isin ayrintisi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

quote:

quote:

ilanı veren eleman yanlış işaretlemiş.PSA grubunun(ford peugeot) 1.4tdci ve 1.4hdi motorları fabrika çıkışı 68beygirdir ve 160nm tork üretir.

Anladım peki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.