Şimdi Ara

1.33 Auris mi-1.4 İ30 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ortalama 60-65 bin bütçe ile 1.33 100 beygir 128 torklu 2013-2015 Life Paket Aurisimi yoksa 1.4 100 beygir 137 torklu Hundai i 30( 2014-2016 )model Blue drive pakethangisini tercih ederdiniz?İ30 Aurise göre daha donanımlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 27 Mart 2019; 16:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 gdi i30 da bulunabilir hemde style donanım

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız lakin GDI motora hem LPG uyumlu değil hem birkaç yas daha yaşlı olacağı için 1.6 GDI düşünmedim,1.4 LPG ile skntisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 27 Mart 2019; 16:39:52 >
  • 1.33 auris kullandım yani test sürüşüne çıkmıştım. Bana gayet yeterli gelmişti motor. Fakat i30 kullanmadım. Kağıt üzerinde daha iyi duruyor. O yüzden yorum yapamayacağım i30 ile ilgili.

Fakat donanım olarak i30 daha üstündür diye düşünüyorum. Auris in ekstradan dijital kliması olsa da arka camlar Manuel.

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam klimayı dijital yapıp arka camı manuel yapmak biraz tuhaf olmuş,i30da hız sabitleyici dahil standart sunulmuş tork olarakta auristen daha güçlü.

• Kia ceed de düşünebilirsiniz.

Bütçeyi az daha arttırma şansı varsa yeni kasa i30 güzel tercih olur.

İkisi arasında performans, tüketim gibi konularda auris, diğer konularda i30 daha iyi.

• Bu ikisi arasında i30 alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında gönlüm zaten Ceedden yana ama biraz temiz olsun dediğin rakam 70 binden başlıyor,ayrıca bu güne kadar dizel araç sahibi hiç olmadım birazda gözüm korkmuyor değil😊

• Bu karşılaştırmada motor güçleri birbirine yakın görünüyor dikkat edilmesi gereken nokta yakıt ve performans için araç ağırlıklarıdır. Hangisi hafifse o tercih edilebilir. Auris hafif olabilir.

• 1.33 yarisim vardı yetiyordu, aynı motor Auris istemezdim. Avensis var şimdi 1.6 yetiyor çok şükür, dilersen 78 e vereyim :) gıcır gıcır 2012 70 binde haatsiz

• Ben olsam yukarıdaki belirttiğim sıfır aracı alırdım kafam rahat olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Evet haklısınız lakin GDI motora hem LPG uyumlu değil hem birkaç yas daha yaşlı olacağı için 1.6 GDI düşünmedim,1.4 LPG ile skntisi yok.

Bak böyle bişey de olabilir . Geçen sene sıfırını 80 e satıyorlardı

• Al birini vur ötekine. Kararsız kalmanız normal.
    Ben bu bütcede olanlara dizel fluens tavsiye ediyorum.

• İ30 diyorum tasarımınıda beğeniyorum gayet iyi araçlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Hocam o paraya c180 var😂 ayrıca olması gereken fiyattan ortalama 8-10bin TL fazla istiyorsunuz işiniz yaş😂😂

• leon_312 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim icin öncelik yakıt ve motor değil güvenlik ve sorunsuzluk ,muhtelemen ömrüm boyunca tercih etmeyeceğim tek araç Fulance olurdu!!!

• Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    Hocam butcemi aşıyor!!!

• 2015 model i30 1.4 bluedrive kullanıyorum..Araç sıfır alındığında brc lpg takılmış, işyerindeki arkadaştan aldım arabayı..LPG uyumunda problem yok..şehiriçinde 32 lt gaz ile 350 km civarı gidebiliyorum..Performans beklemeyip A noktasından B noktasına gitmek için bi araç lazım diyorsanız, alınabilecek bi araç..yol tutuş ve konfor olarak gayet yeterli, araçta bağımsız süspansiyon var diye biliyorum...araç 6 vites, bu aracı kullanırken vites kolu ile baya samimi olmak gerekiyor..sorularınız varsa, bildiğim kadarı ile cevaplarım...hayırlı günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.