Şimdi Ara

1.3 serverlerinde bir problem var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar.. 1.3 e geçeli bilgisayara bişiler oldu.

10 dk oyundan sonra donuyor ve ya kaldığı yerden ekran karararak devam ediyor yada oyun kapanıyor..

ekran kartları bölümüne mesaj attım konum burada ..

tek oynadığım b u oyunu doğru oynamak için llütfen yarım edin .. teşşkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_8885322/tm.htm

xfire programı ile bağlanıyoruım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 24 Ağustos 2006; 16:43:28 >

Sıcaklardan dolayı olabilicegini ögrendim musaKKa'dan yani kış gelsin düzelir pcler merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 24 Ağustos 2006; 16:55:07 >
    sen olmayınca yanımda cereyan yapar kapılar çarpar içimde sabahtan akşama ansızın hiç beklemediğim anlarda sensizliğin ürpertisi yetmezmiş gibi her kapı çarpmasında bir korku kaplar beni sıçramak isterim yerimden bağırmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlik birde zaman mekan yokmuş gibi o anlarda ama anılar akar içimden taşmışda kudurmuş Kızılırmak gibi sıçramak isterim yerinden koşup kurtulmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: etez

bu tarz problemler ekran kartının aşırı ısınmasından kaynaklanıyor diye biliyorum istersen fanını bi kontrol et yada daha sağlam bi fan al

evet .. hakılısın ..bir önceki arkadaşın dediğini düşünerek kasayı açmıştım.. gerçektende ekran kartı yanıyor....

acaba X1600XT için kendi soğutucusu haricince bir soğutucu var mı ..

aslında dx 10 çıktığında ekran kartını kesin değiştiricem ...

dx 7.0 a multiplayer menüsünden ayarladığımda bir problem yaşamadım.. dx9 da bir problem oluyor sanırım .. son çıkan dx9 u kurmamam rağmen..

bundan kaynaklanıyor olabilir mi ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counterstrike 1.6 mı 1.5 mi iyi?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.