Şimdi Ara

ekran kartı problem çıkarmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.. ekran kartım shaphire ati X1600XT 256 mb ..

bilgisayarımda sadece cod2 yüklü..

atinin 6.8 diriveri yüklü.. multiplayer oynadığımda ekran kartı hata veriyor..

1 ay öncesine kadar böyle bir problem yaşamıyordum.. şimdi ise 10 dakika oynadıktan sonra ekran donuyor .. ve ya tekrardan açılıyor yada oyun kapanıyor..

yazılımdandır diye hem format attım hemde oyunu tekrardan kurdum.. (direcktx 9 ağustos yüklü)

aynı .. problem devam etmektedir..

daha önce microsoftun bir programını yüklemediğimden ati catalasy yüklü değildi. şimdi yükledim .. ve hata mesajını bu yolla aldım .. hata mesajı aşağıdaki gibidir..

adsız_15.PNG

sistemim imzamda var..

ilgilenen arkadaşlara teşşekür ederim ..

xfire ile bağlanıyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 24 Ağustos 2006; 16:44:12 >

• + sanki ekrana bir anlık sinyay gelmiyor gibi .. yani ekran kartına sadece reset atılıyor gibi oluyor ( bilgisayara değil) zaman zaman monitördeki yeşil açık lambası turuncu olup dönüyor..

zannedersem en kısa zamanda nvidaya dönerim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 24 Ağustos 2006; 15:28:34 >

acaba diyorum ilk önce 1.2 sonra üstüne mi olacaktı.. yoksa ne alakası mı var siyorsunuz..

3dmark2005.PNG

4610 puan ..

nolacak halim.. .. bi el atın .. problem nerede

sorulara açığım .. bekliyorum..

daha önceleri .. 5000 puanın üzerinde alıyordumm.. yaa pardon omega sürücüsü ile 5000 in üzerinde almıştım.. şu an kullandığım ati 6,8 driveri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 24 Ağustos 2006; 16:04:28 >

ne yapmalı acaba.. ekran kartı ATİ X1600XT

Orjinalden alıntı: yusufziya

arkadaşlar .. problemin kaynağını buldum sanırım . ekran akrtı çok ısınıyor..

ne yapmalı acaba.. ekran kartı ATİ X1600XT

bu zaten bilinen birşey, bu havada ısınır tabi
    sana önerim ksaa içi havalandırmana dikkat etmen
    mümkünse kasaya extra bir fan tak ya da ortam ısısını düşürmeye çalış bir şekilde
    yine birşey değişmezse piyasadaki ekran kartı soğutma çözümlerinden birine başvur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.