aracın iyi yönüyle kötü yönünü yorumladım sadecebşiy demedim zevk meselesi bu işler.. ...bnde 2007 d4d corolla var...0 linea+ üstüne para versinler değişmem aracımı açıkcası..
bu mu yorumlamak yani önce arabaya a4 kağıdı diyorsun ama alakası yok.tabiki zevk meselesi ama abartmayalım isterseniz.bu arada banada parayla corolla verseler binmem arabaya dede arabası bu da benim şahsi görüşüm
haklısın dede arabası piyasayı bi araştırısan sevinirim...walla hiç abartmıorm c sınıfından esinlenmiş bi b sınıfı araç yani...yeni hyundaı accent bluenun işçiliğiyle lineanın işçiliği arasında bi frk yok yani..
quote:
Orijinalden alıntı: 06_EMRE
Performans isteniyorsa 1.6 eğer ekonomi daha ön planda ise 1.3 1.3MJT benim kuzen de var performansı ideal diyebilirim.
arkadaşa katılıyorum. birde vergileri göz önünde bulundurmak gerekir.hayırlısı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: kaydeli
haklısın dede arabası piyasayı bi araştırısan sevinirim...walla hiç abartmıorm c sınıfından esinlenmiş bi b sınıfı araç yani...yeni hyundaı accent bluenun işçiliğiyle lineanın işçiliği arasında bi frk yok yani..
Fiat'la husumetini merak ettim açıkçası. 2011 Model D4D, 2001 Model Marea'nın kucağından ayrılamıyor tüpte olmasına rağmen araç. Bu mu senin değişemediğin araba. İnsanların 55.000 tl verip 85 beygirlik bir aracın boş donanımlısına binmesi normal, 42-43.000 tl'ye 105 beygirlik bir aracın full donanımlısına binmesi saçma. Ben de Linea kullandım bir çok kez ve iddia ediyorum ki sınıfındaki arabaların hiç birinin altında kalır bir yönü yok kaporta olarak da donanım olarak da performans olarak da ekonomi olarak da.
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Fiatın hangi arabası olursa olsun abi dıştan bakınca dahi güven vermiyo sanki kağıttan ev gibi.Belki punto biraz daha sağlam olabilir.Ama bence Fiattan uzak dur derim.1000 çeşit seçenek var neden fiat?? O paralara neler alırsın neler.
hocam şimdi eğri oturalım doğru konuşalım , fiatın arabası güven vermiyor da peugeot 206 güven veriyor mu peki?
evett kardeşimm bn 40000 bine full+full linea yerine 50000bine boş toyota corolla almayı çok ama çok samimmiyetimle tercih ederim....
birader sen bnce chey al 25000bine full+full bak araba.. cheylerde cruıse control dahi var ama 50000lik corollada gerçektn yok...en iisii chey alalım biz...
Konuyu acan arkadasim. İlla dizel olsun derseniz seat ibiza yada ibiza tourer, benzinli +lpg olabiliyorsa astra h kasa bu fiyatlarda bakilabilecek araclar.
quote:
Orijinalden alıntı: Bulbulinho
quote:
Fiat'la husumetini merak ettim açıkçası. 2011 Model D4D, 2001 Model Marea'nın kucağından ayrılamıyor tüpte olmasına rağmen araç. Bu mu senin değişemediğin araba. İnsanların 55.000 tl verip 85 beygirlik bir aracın boş donanımlısına binmesi normal, 42-43.000 tl'ye 105 beygirlik bir aracın full donanımlısına binmesi saçma. Ben de Linea kullandım bir çok kez ve iddia ediyorum ki sınıfındaki arabaların hiç birinin altında kalır bir yönü yok kaporta olarak da donanım olarak da performans olarak da ekonomi olarak da.
hocam tartışmaya hiç lüzum yok tartışma bile bilgili insanla yapılır seviyeli bir şekilde olur bu kişi "" ve "toyota corolla" demekten başka bir şey bilmiyor.Ciddiye almaya gerek yok yani
quote:
quote:
peki söylendiği kadar içi dar bir araba mı bu zira sınıfının en dar arabasıymış arabam teste göre
sınıfının en uzun aynı zamnda en de dar aracıı...sonra millet niee böle bilmişlik taslıo diolar...bana...olasnı söylemekte suç olsu memlekette...
Ayıp yahu ayıp, 32 milyarlık araba ile en ucuzu 40 milyarlık arab karşılaştırılır mı?
Duster o fiyata iyi bu demek değildirki Q5'ten iyi.
Türkiyenin son 6 altı aydır en çok satan aracı nerdeyse LİNEA.
Bu kadar millet salak değilmi.
Bence o fiyata corolla alacağıma giderim baska arabaya bakarım.
Zaten fiyat performans oranında cok kotu oldugu için az satıyor. Bu kadar basit.
Bu fiyata Linealar süperdir.
şu fiatın araçlarını diğer otomobil firmalrından çok üste tutuosunuz yaa walla şaşırıom bn yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: odevinimo
quote:
quote:
peki söylendiği kadar içi dar bir araba mı bu zira sınıfının en dar arabasıymış arabam teste göre
Ön tarafta hiç bir problem yok. Arka tarafta 3 kişiyi alıyor standart ölçülerde, diz mesafesi çok iyi. Ama bazen arkayı 4 leriz ya çoluk çocuk Linea buna pek imkan vermiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
quote:
Fiatın hangi arabası olursa olsun abi dıştan bakınca dahi güven vermiyo sanki kağıttan ev gibi.Belki punto biraz daha sağlam olabilir.Ama bence Fiattan uzak dur derim.1000 çeşit seçenek var neden fiat?? O paralara neler alırsın neler.
hocam şimdi eğri oturalım doğru konuşalım , fiatın arabası güven vermiyor da peugeot 206 güven veriyor mu peki?
Allah aşkına 206 ile palio umu kıyaslıyosun?? Arkadaşım 60 la giderken palio ile ,normal bir virajda 3 takla attı.O daha arka koltuğa bile oturmamış diyen çok bilmişler herşey donanım demek değildir.Herşey güvenliktir.206 ile palio kıyas dahi kabul etmez.Puntoya hiçbir sözüm yok gidin alın ama line marea albea önermeyin bi zahmet.Oyuncak arabaya binin daha iyi.
quote:
quote:
quote:
Allah aşkına 206 ile palio umu kıyaslıyosun?? Arkadaşım 60 la giderken palio ile ,normal bir virajda 3 takla attı.O daha arka koltuğa bile oturmamış diyen çok bilmişler herşey donanım demek değildir.Herşey güvenliktir.206 ile palio kıyas dahi kabul etmez.Puntoya hiçbir sözüm yok gidin alın ama line marea albea önermeyin bi zahmet.Oyuncak arabaya binin daha iyi.
albea ve palio konusuna katılıyorum , palio ile 206yı kıyaslamadım zaten , yani fiatın hangi arabası olursa olsun demişsin , punto evo , bravo gibi araçları da ben bu yoruma dahil gördüm..
Ya sadece gülüyorum cidden.Neymiş Linea, Civic ya da Corolla etmezmiş...Geçenlerde akrabamızın Corollasına dörtyolda hatalı geçiş yaptığı için birisi sinirlenip yumruk atmış arka cam ile yakıt deposu kapağı arasına.Resmen yamulmuş. Bildiğin teneke araba.Verdiğiniz o kadar paraya yazık o araba için.(Donanım kıyaslamasına göre)Hem de çok boş bir araç.Linea'daki donanımlarla birlikte(tabi bulabilirseniz o donanımları) Corolla fiyatı ne kadar oluyor bir bakın.Lütfen saçma yorumlar yapmayın artık.Rica ediyorum...
quote:
quote:
quote:
quote:
albea ve palio konusuna katılıyorum , palio ile 206yı kıyaslamadım zaten , yani fiatın hangi arabası olursa olsun demişsin , punto evo , bravo gibi araçları da ben bu yoruma dahil gördüm..
Punto evo süper bir araba hiç sözüm olmaz olamaz zaten ama abicim diğerleri vallahi sanki oyuncak gibi.İnsan sanki parasının karşılığını alamamış gibi hissediyo.Bravo da fena değil.
quote:
2sinide tercih etmem bn olsam uzak dur fiatın arabsından derim kardeşim helede lineadan...a4 kağıdı al daha ii derim..
Çok mal bir cevap kusura bakma.
ne diyeyim kendini bilmezler yüzünden ban yedim. normalde bu kişilere cevap vermeye tenezzül etmezdim ama...
biri çıkar 206 sı vardır. mareaya laf söyler biri çıkar sırf lekelemek adına konuşur.
corolla şöyleymiş, yok boş donanımına tercih edermişim. vs. vs. 100 km/h hızla tosla bakalım corollanı göreyim.. adam bilmiyorku hayatında euro ncap crash testi izlememiş linea ya a4 kağıdı diyor. kesin fiat kuyruğuna basmıştır yoksa neden bu kadar kötülesin