Şimdi Ara

1.3 ctdi çekişte dalgalanma? Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.3 ctdi astra h 2011 aracım var. Bazen yolda Ilerlerken aracın çekişi iki üç saniyeliğine azalıyor sonra normal ivmesine dönüyor. Yokuşta dün bunu aralıklarla 3 kez tekrarladı. Sebebi ve çözümü hakkında yardımcı olabilir misiniz acaba? Carbon clean ile çözebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,
    Öncelikle geçmiş olsun. Sorununuz yüksek ihtimal ile Turbo Selenoid Valf'inden kaynaklanıyor fakat yaşı itibariyle aracın emme manifoldu, EGR Valfi ve gaz kelebeğinin sökülerek temizlenmesi, MAP sensörünün de temizlenmesi yararınıza olacaktır.
    Carbon Clean veya o tarz hiçbir katkı sökülerek temizlemenin yerini tutamaz.
    Bu dediğim temizlikleri yaptıktan sonra, üst kalite bir depo içi katkı ile aracın tüm yakıt sistemini temizleriz.
    Şehir neresi acaba ?
    Bir de araç yarım kontakta marşa basmadan önce sol altta içinde anahtar olan üçgen işaretli sarı lamba diğer lambalar söndükten sonra yanmaya devam ediyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 16 Eylül 2016; 10:53:26 >
  • Hocam cevabınız için teşekkürler. Ben şuan Ankara samsun arası uzun yolda kullanıyorum aracı. Samsunda yaşıyorum. Dediğiniz lamba yarim kontakta sönüyor. Bugün o teklemeyi yapmadı ama yarin dediğiniz temizletmeleri yaptıracam. 65000km oldu araç zaten. Önerebileceğiniz bi katkı markası var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.