Şimdi Ara

1.3-1.4m civarında araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1.4 milyon civarı bütçem var, sedan veya suv 100bin km altında 3-4 yaşlarında, mümkün olduğunca beni sanayi yollarına düşürmeyecek bir araç arıyorum. baktıklarım arasında en mantıklı araç 2020-2021 model 1.8 hybrid corolla gibi duruyor. her ne kadar bu aracın videolarını izlesemde kullanıcı yorumları çok değerli benim için. bunun dışında başka araç tavsiyesi verebileceklere şimdiden teşekkür ederim.

Yağ içinde çalışan kayışı da yazman lazım alıcı bilinçlenmeli.

VW DSG de önermeyelim, şanzıman sorunlu.

Renault da önermeyelim TCe devirdaim, termostat sorunlu.

Hadi Japon önereyim diyeyim, gitmeyen atmosferik motor ve zayıf yalıtıma razı gelip, Corolla önereyim. Onun da direksiyon kutusu kronik.

2024 sonrası Stellantis 1.2 Puretech, Dayco 3. revizyon kayış ve yetkili servis bakımlı (uygun normda yağ - zamanında yapılmış bakım), ayrıca uzatılmış garanti. Korkulacak hiçbir şey yok, gönül rahatlığıyla binilir.

Servis bakımlı garantisi devam eden egea cross hibrit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 10 Kasım 2025; 20:5:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: powermoon

VW DSG de önermeyelim, şanzıman sorunlu.

Renault da önermeyelim TCe devirdaim, termostat sorunlu.

Hadi Japon önereyim diyeyim, gitmeyen atmosferik motor ve zayıf yalıtıma razı gelip, Corolla önereyim. Onun da direksiyon kutusu kronik.

2024 sonrası Stellantis 1.2 Puretech, Dayco 3. revizyon kayış ve yetkili servis bakımlı (uygun normda yağ - zamanında yapılmış bakım), ayrıca uzatılmış garanti. Korkulacak hiçbir şey yok, gönül rahatlığıyla binilir.

hocam yakın çevremde sürekli corolla övdükleri için benimde aklıma yattı. bir de İstanbul trafiğinde hybrid olması ve az yakıt tüketmesi cezbetti açıkçası. direksiyon kutusu kroniğini bilmiyordum ama. citroen için de @Jimhendrix hocamın dediği gibi kayışın yağ içinde çalışmasından dolayı pek önermediler. ama dediğiniz uygun normda yağ kullanılanlara ve uzatılmış garantili olanlara bir göz gezdireyim. bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1-1.4m arası araç önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.