Şimdi Ara

1.2 tsi leon almayı düşünüyorum iyi mi yapıyorum tecrübe ve fikre ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bir aydır ciddi bir şekilde seat leon 1.2 tsi almayı düşünüyorum. Bu aracın gerçek yakıt tüketimi, iyi ve kötü yanları hakkında fikir ve kullanıcı görüşlerine ihtiyacım var.

Kasa değişimi problem değil. Yılda yapılacak max km 10 bin..chevrolet cruze dan, üstünde kimsenin ortak fikirde bulusamamasi nedeniyle vazgecmek üzereyim.

Kriterlerim;

1- kullanım maliyetinin düşük olması.
    2- kullanıcı memnuniyeti.
    3- konfor
    4- iç dış görünüş.
    5- sorunsuzluk

Leon forumlarinda gördüğüm; ne astrada, ne focusta, ne cruzeda olmayan araçtan memnun olma durumu beni etkiledi.

Yalnız esp li plus paket ve sunrooflu alınırsa aracın liste fiyatı 45 binlere çıkıyor. Böyle bir fiyat mantıklı mıdır ve seat bayilerinde bir indirim olabiliyor mu?

Tecrübeli arkadaşlar görüşlerini esirgemesin lütfen.

• 45 bin tl mantıkdan uzak bence 1.2 tsi motor şehir içi normal kullanımda 7.5-8 gibi yakar lpg bağlatılmaması sorun tasarımı eskı vede 2. el piyasası pek iyi değil bunun dışında bence ibiza 1.2 tsi dsg daha mantıklı özellıkle ist de yaşıyorsanız .
  • 45 milyara kasa sı artık son dönemlerini yaşayan Leon a çok para , konfor yazılmışta leon da konfor ne gezer yol tutşu iyi olsun diye kazık gibi süspansyonlar o paraya seçenek çok başka araçlara bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

45 milyara kasa sı artık son dönemlerini yaşayan Leon a çok para , konfor yazılmışta leon da konfor ne gezer yol tutşu iyi olsun diye kazık gibi süspansyonlar o paraya seçenek çok başka araçlara bak derim

225 45 17 turanza 330 (sert tabir edilebilecek bi lastik) kesinlikle sert bir amortisörü yok. çukur ve darbe emişi gayet tok ve yeterli yumuşaklıkta. aynı lastikli a3 ile birebir aynı özellikte.
    ben başka araca mı biniyorum acaba? siz leonun hangi modelini kullanıyorsunuz?

kadıki 205 55 16 olan 1.2 tsi ile kesinlikle konfor sorunu yaşama ihtimaliniz yok.

güncel leonu güncel rakipleri ile (megane3,yenic4,ceed,i30,yeni focus hb,yeni astra) kıyaslarsam yaklaşık aynı fiyat ve hepsinden daha kaliteli mekaniği ve üstün bir yol tutuşu var. leon daha güzel tasarıma sahip, biraz fazla sert plastik kullanılan bir a3 tür. buna göre kıyasınızı yapın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.