Şimdi Ara

1.2 tsi ibiza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkında ne düşünüyosunuz . Alınır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır mı ikinci el mi? Bilgi verin biraz.
  • Yakıt performans bakımından iyi fakat aracın içi neredeyse dacia gibi.
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    0 alıcaz hocam önerirmisiniz ?

• 2.5 senelik tsi dsg(105 bg) kullanıcısı olarak konuşayım..işyerimdeki 2 arkadaşımda benim aracımı gördükten sonra 1.2 tsi 90 bg style plus paketli araç aldılar. Öncelikle alıyorsanız mutlaka style plus paketli almalısınız karşılaştırmalı olarak söyleyeyim bir polo trendline a göre malzeme kalitesi daha iyi ama bir comfortline tabiki de değil yada bir fiesta ama altyapı olarak motor olarak kesinlikle hiçbir geri kalır yönü yok..benim araç ortalama genellik ş.içi ağırlıklı 7.5-8 lt civarı yakıyor 90 hp olanlar ise 1 litre daha az bu değerden bugün ortalama 80 km hızla 60 km yol yaptım tüketim 4.3 idi. aracım 32 bin km oldu şuan için içindeki sert plastiğe rağmen nerdeyse hiç trim sesi yok(ilk aldığımda vardı bagajdan geliyordu bagaj havuzu sonrası oda kesildi ilginç bir şekilde) aracın süspansiyonları serte dönük ama çok sert değil benim ibizam da direksiyon deinlik ayarı yoktu yenilerde var..benimkinin direksiyonu yüksek hızlarda fazla yumuşak kalıyordu makyajla elektromekanik direksiyon gelmiş gayet iyi.motor performans olarak 90 bg olan bile 124 bg lik bi corolladan daha iyi gidiyormuş hissi veriyor.yalıtımı da hiç fena değil.Ama benim aracımda xds(elektronik kitlenen diferansiyel olması) karda ciddi avantaj sağlıyor ama bu 90 hp lerde yok sadece Birkaç defa aracımı değiştirmeye niyetlendim 1.4 tsi highline golf yada 1.4 tsi act style leon dan aşağı kesmezdi..Aracımın üzerine en az 30-35 bin tl koyacak olmamın gereksiz olduğu kanaatine vardım ve vazgeçtim. İbiza yı gönül rahatlığı ile al bin

• 2013 model 1.2 tsi Dsg'yi her hafta düzenli olarak kullanıyorum,gözlemlerimi yazayım size;
    1. 105 beygir motor,kasanın küçük olmasınında avantajıyla çok seri ve performanslı
    2.otomatik vites ile tam uyumlu
    3.Bahçelievler-beylikdüzü iş çıkış trafiği 7.5-8 litre yakıyor
    4. Araç'ta dijital klima,elektronik direksiyon(elektro direksiyonda olabilir),dönüşe duyarlı sis farları ve esp var
    5.Araç ufak dokunuşlar ile gayet spor görünümlü olacak yapıda
    Olumsuz yanları ise;
    1.ilk kalkışlarda patiye düşebiliyor
    2. Arka koltuğa yetişkin 3.kişi zor oturuyor
    3.Araçta çok fazla sert plastik var

Bana sorarsanız alınabilir bir araç, Dacia diyenler olmuş ama Dacia'dan bir tık üstün bana göre, Dacia sandero ile ibizayı aynı şartlarda zorladığım zaman sandero daha fazla kopma yaşıyor. Bagajla çok işim yok, kalabalık aile değiliz derseniz alınır mis gibi binilir.

• Hele de sport coupe ise neden olmasın? tsi motor her türlü alınır dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta 1.6 tdi
    2 yıl önce açıldı
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    GOLF 5 1.6 FSİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alınır
  • Performans odaklı arac aramıyorsanız kesinlikle alınır. İbizanın tasarımını beğenirim (yeni kasa) Alınır uzun yıllar kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.