Şimdi Ara

1.2 TSI ÇILGINLIĞI 3.6 LİTRE/100KM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim dizel clio 4 bu kadar yakiyor. Bi yerde yanlis mi yapiyorum acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Evet ispatlarım lakin tsi aracım yok. Zoruna giden nedir onu anlamadım. Cgi motorlu mercedesim de var ve performans olarak dizeli 5 e 10 a katlar. Yakıt ekonomisi konusunda benzin hala dizelin yanına yaklaşamıyor. Fanatiklik veya körü körüne savunma bana bir şey kazandırmıyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Konu zaten yakıt ekonomisi. Boşuna duyar kasmaya gerek yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rqd1

Evet ispatlarım lakin tsi aracım yok. Zoruna giden nedir onu anlamadım. Cgi motorlu mercedesim de var ve performans olarak dizeli 5 e 10 a katlar. Yakıt ekonomisi konusunda benzin hala dizelin yanına yaklaşamıyor. Fanatiklik veya körü körüne savunma bana bir şey kazandırmıyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim :)
    Bırak ya. Marka fanatikliği yapan yok.
    İki kat yakması imkansız.
    Bana veri ile gel derken, ispatlanmış, yakıt harcaması test edilmiş, değerlerin yazıl olduğu döküman göster dedim. Gel kapışalım diyorsun inan 5 yaşındaki bebek gibisin.
    Neyse sen haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 15 Temmuz 2020; 10:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Ben bir şey ispatlamadım. Gelin ispatlayalım dedim. Okuduğunu anlamada sıkıntı var galiba. Neyse bye

• K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Şehir içi ne kadar yakıyor hocam ya? Yarı trafik yarı 60-80 gibi.

• Araç 2.0 245 hp A4.
    1.2 TSI ÇILGINLIĞI 3.6 LİTRE/100KM

• Demek yokustan geri geri sallasan depo fullencekmis 😂

• 1000km altı yakıt tüketim fotoğrafları gerçeği hiç yansıtmıyor. Sanki her gün aynı tüketimi yapıyor araç. Hava ısınıyor, rakım düşüyor, rampalı yol oluyor vs vs..

1.6 TDI için benim genel tüketimim 5.8lt. Bu tüketim ortalama 33km/sa ve 1600km'nin ortalamasıdır. Gidiş dönüş klima kapalı 3.8lt yaktığım da oldu ama uzun vadeli ne kadar gerçekçi tartışmak gerek..
  • Bizim c5 şehir içi 6-6.5 yakıyor

• 2 hafta once lastikçide vw cc sahibi ile sohbet ettim. 1.4 tiesay araci, 1 tl yakiyormus km de.

• quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Şehir içi ne kadar yakıyor hocam ya? Yarı trafik yarı 60-80 gibi.
    Hocam

20km ortalamada 6.0
    27km ortalamada 5.5
    39km ortalamada 4.8 - 5.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 15 Temmuz 2020; 12:4:26 >
  • 1.6 tdi 120 lik 7000 km ortalamam 7.5 lt benimde ş.içi 5 5.5 ortalama yakaladığım oldu. O gün tüm gün sakin hep sağdan sürdüm ama, az buçuk trafiğe uyum sağla gerekli yerlerde geri kalmamak için gaza bas 6.5 7 lt bende arada gece saatleri yol boşken gazlıyorum. 7.5 lt ortalama verdi araba tsi olsa muhtemelen 8.5 9 lt gibi olurdu. Bunun altı üstü eğrisi doğrusu yok ne yazık ki. Kimse 1.2 tsi hiçbir zaman 4-5 lt yakamaz demiyor, uzun dönem gerçek verilerde yakamaz diyor. Bilhassa tdi da kağnı gibi sürülmüyorsa yakmaz

• Nedir abi bu az yaktırma meselesi ya , araba alıyorsun keyfini çıkaramadıktan sonra ..... yakışını. Geçen gün çıktım mersinden yola tokata 180+ hız ile 4 saat civarı eve vardım. Dikkatli kontrollü şekilde hız yaptıktan sonra misss gibi kafa biraz ağrıyor ama olsun
  • Ortalama bir hızda tüketim sıfırlarsanız zaten inanılmaz düşük tüketimler yakalarsınız. buda onun çılgınlıgı olsa gerek

aynı motor. 1.2tsı leon. şirket aracı kullandım. araç en sakin kullanım da ortalama 6.5lt nin altına düşmedi.

aynı motora seat,vw karışık sahip tanıdıklarım var . hiç biri bu değerleri göremiyor.

Yukarıda yazdıgım gibi tüketim resetle 5.dak sonra 2.0tsı araçta da bu değeri görürsün.

Kendi aracım 2011 astra 1.3cdti . Berbat izmir trafiğinde 6.0-6.5lt ortalaması var. şehir dışı ise 5.0-5.5lt yakıyor.

çok kasmayın derim araçları takip eden . 3-5 farklıa raç. kullanmış herkes o araçların bu değerleri göremeyeceğini bilir. anlık verileri çekip burada millete az yakıyor demeyin ya. İStanbul ve izmir trafıgınde 7.5lt den aşağıya yakmıyor 1.2tsı lar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 15 Temmuz 2020; 12:16:10 >

• Yolun egimini bilmeden bu degerler tamamen anlamsiz. Sal arabayi cankurtaran yokusundan asagi, duzceye kadar bak ne oluyor tuketim. Ondan sonra gel konu ac.
    Bu degerlere inanmayin, kendi guzegahinizda 7 gorur sonra sasirirsiniz

• tam otomatik 208 ile o değerleri görüyorum ben. ama 35000 km ortalaması 5.9 litre.
  • Arkadaşlar az taktırmaya kasmak vb dediğiniz şeyler ekonomi için. Sanki hepiniz V8 motorlu araçlarınızla piste çıkıyorsunuz her gün. Ben işe gidiş gelişte ne yakacak onun için soruyorum. Boş yolda gazlamak istediğiniz zaman ortalama tüketimin ne önemi var zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 15 Temmuz 2020; 12:41:34 >
  • Buyrun tsi ile mjet kıç kıça yakıt testi.
    Suat Başamyoutube
    Dizel ve Benzinli Eşit Şartlarda Aynı Mı Yakıyor? Polo 1.2 TSI vs Linea 1.3 Multijet Yakıt Tüketimi!
    https://www.youtube.com/watch?v=5DAN8WkR9kw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 15 Temmuz 2020; 13:5:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.