Şimdi Ara

1.2 dizel polonun performansı beni tatmin eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrenciyim 35 civarı bi bütçem var aklımda 2 araba var 1.6 dizel bravo ve 1.2 dizel polo. polo çok uygun yakıt olarak da tam öğrenci arabası ancak performans olarak beni memnun eder mi sizce? hani 0-100 e ne kadar da çıktığı değil derdim bastığım zaman da gitmeli bi araç polodan o tatmini yakalayabilir myim ne düşünüyorsunuz?

• bravoda yakalarsın amaç performans ise.
  • Anladigim kadariyla ara hizlanmalar iyi olsun istiyorsunuz mesela 60dan 100e en kisa surede cikmasini.Kesinlikle bravo derim.
  • 2014 1.2 TDI Polom var. Sıfır almıştım. 0-100 km net şu kadar sn diyemem ama sana şunu söyleyeyim 3000 - 3200 d/dk, 165-175 km/h değerlerine çok rahat hızlı ve güvenli ulaşabiliyorum. Adam gibi 110 - 130 km/h kullanırsam 1000 km ve üzerini gördüğüm de oldu. 750 km de kaldığımda. Bravo kullanmadım. Bilemem ama benim Polo ile durum bu.
  • 0-100 14 sn olan arabadan performans beklenmez, iyi diyen varsa arabadan anlamıyordur kardeş poloyu unut
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

0-100 14 sn olan arabadan performans beklenmez, iyi diyen varsa arabadan anlamıyordur kardeş poloyu unut

peki 1.6 mjet bravo dizel hakkında ne düşünüyosun? normali 105 beygir, almayı düşündğüm spor paketi ise 120 beygir. öğrenciyim yakıt olarak da pek fazla zorlayacağını sanmıyorum, performans olarak da tatmin olacağımı düşünüyorum. 35 civarına en ideal fp aracı bu gibi duruyo şu an için. birde 2.0 dizel hb cruze lar var tabi onları da hala aklımdan çıkaramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbywalter3

quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

0-100 14 sn olan arabadan performans beklenmez, iyi diyen varsa arabadan anlamıyordur kardeş poloyu unut

peki 1.6 mjet bravo dizel hakkında ne düşünüyosun? normali 105 beygir, almayı düşündğüm spor paketi ise 120 beygir. öğrenciyim yakıt olarak da pek fazla zorlayacağını sanmıyorum, performans olarak da tatmin olacağımı düşünüyorum. 35 civarına en ideal fp aracı bu gibi duruyo şu an için. birde 2.0 dizel hb cruze lar var tabi onları da hala aklımdan çıkaramadım

performans olarak memnun kalırsın satarken biraz yorar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde 2012 polo 1.2 tdı bluemotıon model polom vardı tam 40000 km kullandım performans olarak ilk kalkış hantal fakat sonra hemen toparlanır yüksek tork dan dolayı en iyi yanı ise yakıt. Yanıtta üzerine tanımam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er_han_82

Benimde 2012 polo 1.2 tdı bluemotıon model polom vardı tam 40000 km kullandım performans olarak ilk kalkış hantal fakat sonra hemen toparlanır yüksek tork dan dolayı en iyi yanı ise yakıt. Yanıtta üzerine tanımam

neden sattınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğumuz oldu ve eşimin rahat kullanabileceği sedan otomatik bir araca geçtim yoksa kronik sorunu olmayan ömürlük bir ataç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb hocam gecen ay araç kiraladım polo 1.2 dizel ist-Trabzon gidip gelmek ıcın hiç kullanmadığım için 1.2 bana gitmez gibi geliyordu
    araçta 3 kişi ve bavullar inan tahminimden daha iyi cıktı yakıt olarak 16 kuruş gibi yaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 21 Ocak 2016; 9:22:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.