Şimdi Ara

[1.1.3] Durumunuz Nedir Sorunlar Nasıl Giderilir [1.1.3 SMS ve Ringtone ÇÖZÜMÜ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
11.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alicorbaci

Arkadaşlar;

Sms olayını düzetmek icin ugraşıyorum ama sakın 1.1.2'nin dosyalarını yani appsupport ve UIPPhoneFormats kurmayın apple aramsı cıkıyor ve kalıyor cihaz

bizi çok sevindirirsin alicorbacı kardeş teşekkürle uyarın için
  • hayır sorun olmaz zaten dosyalar silinecektir yenisi yazıldığı için

quote:

Orjinalden alıntı: dolmoyann

Ben daha onceden yani 1.1.2 iken kurmustum o 2 dosyayı simdi 1.1.3 e update ediyorum sorun olurmu?

Telefon formatı 1.1.3 de çalışıyor ama AppSupport dosyası (Smslerde isim gözükmesi) şimdilik çalışmıyor.Eskisini kurmayın çalışmayacaktır

Mapsteki localization baseband upgrade ile sorunsuzca çalışıyormuş
  • Suanda update ediyorum ve Seriously, I said it would take a while. Just wait it out. It might be a half hour or something. die bir yazı var ibrick ekranında bu normal dimi beklemeye devam ediyorum?
  • Ek not arkadaşlar 1.1.1 geri dönmek zorunda kalıyorsunu benim gibi
  • Bu arada hep restoredan sonra eski backup ı telefona kuraibliyorken bu sefer yapamadı.
    itunes 'ın backup ı telefona yüklemesini nasıl saglarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 25 Ocak 2008; 22:56:58 >
  • ARKADAŞLAR ÇOK GARİP DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIM 113 YÜKLEDİM BUGÜN NORMALDE 112 VE TÜRKÇEYDİ YÜKLEDİKTEN SONRA ÖNCEKİ PROGRAMLARIM GÖZÜKMÜYORDU BENDE SİLDİM HEPSİNİ AMA AZ ÖNCE LOCATEME YE YÜKLEDİM TEL YENİDEN BAŞLADI VE O PROGRAMLARIN HEPSİ GERİ GELDİ VE DE MENÜ HARİÇ İÇERİKLER TÜRKÇE OLDU BAKTIM HALA 113 GÖRÜNÜYOR ÇOK GARİP ANLAMADIM NE OLABİLİR BU!
  • Arkadaslar 1.1.3 update de son asamaya geldim installer dan 1.1.3 soft upgrade i bulup yukle dio ama refresh yapmama ragmen installerda 1.1.3 software upgrade gozukmuyo bunun sebebi nedir?
  • quote:

Arkadaslar 1.1.3 update de son asamaya geldim installer dan 1.1.3 soft upgrade i bulup yukle dio ama refresh yapmama ragmen installerda 1.1.3 software upgrade gozukmuyo bunun sebebi nedir?

http://forum.donanimhaber.com/m_20625809/tm.htm

sorunun yanıtını burada bulacaksın
  • Kardeş;
    Source kısmına add deyim psmxy.org/iphone-apps cıkar o zaman
  • alicorbaci bu sms olayında bir gelişme varmı ?
  • Arkadaşım su anda yok elimde kaldı cihaz başa donmeye calısıyorum sanırım birazdan 1.1.1 geri dönücem yani tekrardan baştan başlıyıcam
  • niffob un türkçe klavyesi çalışıyor mu acaba 1.1.3 de?
  • Arkadaslar passcode u acmaya calıstıgım zaman wrong password hatası alıyorum sifre dogru olmasına ragmen sizdede bu sorun varmı bide arama yaparken call forwarding active mesajını nasıl kaldırabiliriz 1.1.2 icin olan forwardmassagefix i kurdum denedim olmadı..
  • arkadaşlar istediğiniz ringtone ları 1.1.3 telefonunuza atabilmeniz için gerekli olan program çok basit bir şekilde ringtone yapıp atabiliyorsunuz ben daha önceden kullandıgım için craklemeye ihtiyaç duymadım ancak eminim interntten craklerini bulabilirsiniz. bence deneyiniz çok kolay

http://www.efksoft.com/products/iphoneringtonemaker/download_beta.htm
  • quote:

Arkadaslar passcode u acmaya calıstıgım zaman wrong password hatası alıyorum sifre dogru olmasına ragmen sizdede bu sorun varmı bide arama yaparken call forwarding active mesajını nasıl kaldırabiliriz 1.1.2 icin olan forwardmassagefix i kurdum denedim olmadı..

kim aramış servisini devreden cıkarınca call forwarding mesajıda kalkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thujonn

quote:

Arkadaslar passcode u acmaya calıstıgım zaman wrong password hatası alıyorum sifre dogru olmasına ragmen sizdede bu sorun varmı bide arama yaparken call forwarding active mesajını nasıl kaldırabiliriz 1.1.2 icin olan forwardmassagefix i kurdum denedim olmadı..

kim aramış servisini devreden cıkarınca call forwarding mesajıda kalkıyor.

kim aramış cell i devreden çıkartırsan ve sonradan da açtırmak istersen üccret ödersin şu anda ücretsiz haberin olsun
  • Ewet ucretli oluyo sonradan yapılınca doğru,onu solemeyi unuttum..
  • Bende mesaj ringtonları hariç diğer ringtone'lar çalışmıyor !
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

Bende mesaj ringtonları hariç diğer ringtone'lar çalışmıyor !

İNSTALLER da 1.1.3 ringtone fix diye bir fix çıkarttılar onu yüklersen düzeldiğini söylediler ancak benim kendi makinamda böyle bir sorun olmadı. bu 1.1.3 ringtone fix 1.9 mb telefondaki orjinal ringtonların çalışır vaziyette olanlarından bir paket hazırlamışlar onu yüklüyorsun çözülüyor sorun.

inşallah çalışır ve sorunun hallolur eger çalışırsa bizi bilgilendirirsen seviniriz...
  • Arkadaşlar yükseltenlerde sorunlar olduğunu gördüm ama benim kafamda bazı şeylerin netleşmesi için bir kaç sorum olacak.

ilk olarak ben 1.1.2 4.6 kingsimle unlock edilmiş makina kullanıyorum.

telefonu 1.1.3 yaptığım zaman kingsimle kullanmaya devammı edicem yoksa yeni bir sim kart mı almam gerekecek?

telefonu upgrade ederken mutlaka makinayı resetleyip 1.1.1e downgrade edip sonra direk 1.1.3 emi yükseltmek doğrudur bana bi bilgi verirseninz bende yükseltiyim su mereti :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.