Şimdi Ara

[1.1.3] Durumunuz Nedir Sorunlar Nasıl Giderilir [1.1.3 SMS ve Ringtone ÇÖZÜMÜ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
11.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 dakikada harika sekilde yeniden 1.1.2 telefonuma sahip oldum. problem yasayan arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim.

simdi hazir elim degmisken bi sey yuklemeden 1.1.3 e geceyim diyorum, ancak tutorial da gosterdigi gibi sadece springboar'da installer ve SSH mi olsun telefonda (hatta su anda SSH yok sadece installer var, gerekiyosa onu da yukleyecegim) yoksa iworld ya da baska programlari da kurayim mi? cunku forumda bazi arkadaslar bu dosyalarin 1.1.3 e ciktiktan sonra yuklenemeyecegini ve problem yaratacagini soyluyor?

EDIT: 1.1.2 deyken sadece installer, iworld, SSH ve BSD Subsystem 2.1 ile 1.1.3 e gectim su an problem gozukmuyor. installer da dahil olmak uzere tum ozelliklerde problem yok. sorun olursa sizlere belirtirim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooky1905 -- 13 Şubat 2008; 2:10:15 >

• başlık sahibi arkadaşa güzel rehber için teşekkürler. bir sorum olacaktı.

1,1,3 OTB telefonu ziphone ile kullanılır hale getirdim. numara formatı olayını halledip
    gelen arama ve gelen sms'lerin isimleri konusunu çözmek istedim fakat, iphonebrowser
    system klasörünü açmıyor.

burdan nasıl ilerleyebilirim?
  • i.unlock.no source'undan, Ziphone iBricker Fix'i install edin... iPhone Browser çalışacak...
    (Unlocking Tools klasörü altında)

ama diğer çalışan yöntem winSCP kullanarak klasörlere erişmek...
    Bunun için de Open SSH yüklü ve açık olmalı iPhone'da...

quote:

Orjinalden alıntı: gfberkant

başlık sahibi arkadaşa güzel rehber için teşekkürler. bir sorum olacaktı.

1,1,3 OTB telefonu ziphone ile kullanılır hale getirdim. numara formatı olayını halledip
    gelen arama ve gelen sms'lerin isimleri konusunu çözmek istedim fakat, iphonebrowser

• çok teşekkürler. hemen Ziphone iBricker Fix'i deneyeceğim.
    kaldığım yerde çok net sinyal alıyorum kablosuz bağlantıdan fakat hiçbir şekilde
    kullanamadım iphonu'umda. bunu denemek için dışarı çıkıcam bir cafeye :) bu duruma
    uyuz oluyorum gerçekten.

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

i.unlock.no source'undan, Ziphone iBricker Fix'i install edin... iPhone Browser çalışacak...
    (Unlocking Tools klasörü altında)

ama diğer çalışan yöntem winSCP kullanarak klasörlere erişmek...
    Bunun için de Open SSH yüklü ve açık olmalı iPhone'da...

quote:

başlık sahibi arkadaşa güzel rehber için teşekkürler. bir sorum olacaktı.

• rica ederim... adsl bağlantısı size ait deilse bi şekilde şifreleme olmuş olabilir :D
    kolay gelsin...

quote:

çok teşekkürler. hemen Ziphone iBricker Fix'i deneyeceğim.
    kaldığım yerde çok net sinyal alıyorum kablosuz bağlantıdan fakat hiçbir şekilde
    kullanamadım iphonu'umda. bunu denemek için dışarı çıkıcam bir cafeye :) bu duruma
    uyuz oluyorum gerçekten.

• tracerooter 'un rehberinde anlattığı şekilde 113'e çıktım ancak bazı sorunlarım var.
    telefona reset attığım zaman veya pili bitip kendiliğinden kapandığı zaman tekrar açmaya çalıştığım anda telefon açılmıyor ekranda telefonu itunes'a bağlayın işareti çıkıyor. Ibrickr ile 1 günde telefonu 2 kere kurtardım. Acaba sorun nedir,çözümü var mıdır?

Edit:Şimdide telefon kendiliğnden kapandı yine Ibrickr ile kurtardım. Nasıl çözücem bu problemı ???...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 18 Şubat 2008; 12:53:49 >
  • ARKADAŞLAR 1.1.3 VERSİYONDA SİM KARTI NASIL OKUTACAĞIZ? BİLEN ARKADAŞLAR CEVAP YAZARSA SEVINIRIM..
  • çok teşekkür ederim tracerooter ve diğer arkadaşlara süper bir topic
  • bende sms sorunu çıkmadı :) ringstone kurmamıştım onu kurup deniycem teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.