Şimdi Ara

[1.1.3] E YÜKSELTME REHBERİ ##YENİ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
0
Favori
19.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.1.3'e Yükseltme Rehberi

ARKADAŞLAR BU REHBER YENİ REHBERDİR ÖNCEKİ REHBERE İLİŞKİN TARTIŞMALARLA KAFANIZ KARIŞMAMASI İÇİN BU KONUNUN 5. SAYFASINDAKİ BANA YANİ tracerooter'a AİT 8 Şubat 2008; 15:07:44 TARİHLİ MESAJDAN SONRAKİ TARTIŞMALARI DİKKATE ALINIZ. ÖNCEKİLER İLK REHBERE AİT TARTIŞMALARDIR.

İhtiyacımız olan malzemeler ve UYARILAR

1- 1.1.2 iphone sim kilidi kırılmış. <FABRİKA ÇIKIŞI OOB OLMAYACAK>
    2- Telefonunuzun şarji dolu olmalıdır. <DOLU DEĞİLSE BAŞLAMAYINIZ>
    3- Wireless İnternet olmalıdır. <BU İŞLEM İNSTALLER ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR>
    4- İnstaller'ın son yani v3.0 versiyonu olmalıdır. <ÖNERİLEN VE GEREKLİ DOSYLAR İÇİN GEREKLİDİR>
    5- BAŞTAN SONA OKUMADAN VE GEREKEN DOSYALARA SAHİP OLDUGUNUZA EMİN OLMADAN BAŞLAMAYINIZ.
    6- BU İŞLEM TARAFIMDAN DENEMİŞTİR. HİÇ BİR İŞLEMİ DENEMEDEN SİZLERE SUNMAM.
    7- DENENMİŞ OLMASINA RAĞMEN YAPACAĞINIZ BU İŞLEMLERDEN SİZLER SORUMLUSUNUZ...

BAZI TAVSİYELER

1- TELEFONUNUZDAKİ BÜTÜN PROGRAMLARI SİLİN.
    2- TELEFONUNUZUN TELEFON ÖZELLİĞİNİ KULLANDIGINIZDAN EMİN OLUN
    3- BEN BÜTÜN BU İŞLEMLER BAŞLAMADAN ÖNCE TELEFONUMU 1.1.1 E DÜŞÜRDÜM 1.1.2 YE ÇIKARDIM SONRA 1.1.3 E ÇIKARDIM.

1. AŞAMA

ÖNCELİKLE ELİMİZDE TEMİZ BİR KIRILMIŞ 1.1.2 İPHONE OLACAK VE BU FABRİKA ÇIKIŞI OBB TELEFON OLMAYACAK.YANİ BU 1.1.3 E YÜKSELTECEĞİNİZ TELEFON XXXSİMLER İLE ÇALIŞAN BİR TELEFON OLMAYACAK. SADECE NORMAL OLARAK SİM KARTIMIZI TAKTIGIMIZDA ÇALIŞAN BİR TELFON OLACAK. ÖNCE "GENERAL" KISMINDAN "AUTO LOCK" BÖLÜMÜNE GİRİP ORADA "NEVER" İ SEÇİYORUZ. AŞAGIDAKİ RESİMLERDEKİ GİBİ.

2. AŞAMA

İNSTALLER'A GİRİİYORUZ VE İNSTALLERDAN REİMLERDEKİ GİBİ "BSD SUBSYTEM" İ YÜKLÜYORUZ. "BSD SUBSYTEM" YÜKLEMESİ BİTTİKTEN SONRA AŞAĞIDAKİ 4. RESİMDEKİ GİBİ BİR EKRAN KARŞIMIZA GELİMELİDİR. AYRICA BU İŞLEMİ YAPMADN ÖNCE YUKARIDA SÖYLEDİĞİM GİBİ "İNSTALLER'IN SON VERSİYONU OLMALIDIR" . EGER UPDATE KISMINDA İNSTALLER İÇİN UPDATE VARSA UPDATE YAPILMALIDIR.

UYARI : "BSD SUBSYTEM" İ KURDUKTAN SONRA TELEFONUNUZU KAPATIP AÇIN.

3. AŞAMA

BİR ÖNCEKİ AŞAMADA "BSD SUBSYTEM" İ KURDUKTAN SONRA İNSTALLER'IN "SOURCES" KISMINA GİDEREK YENİ BİR SOURCE EKLEMEMİZ GEREKİYOR. BUNUN İÇİN "SOURCES" A GİREREK "EDİT" TUŞUNA BASIYORUZ. ARDINDAN "ADD" TUŞUNA BASIYORUZ. "ADD" TUŞUNA BASTIKTAN SONRA KARŞIMIZA ADRESS YAZABİLECEĞİMİZ BİR EKRAN GELECEKTİR. BURAYA """""installer.iClarified.com"""" YAZIYORUZ VE "OK" TUŞUNA BASIYORUZ

4. AŞAMA

AŞAGIDA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BU YENİ SOURCE U EKLEDİKTEN SONRA İNSTALLER'IN "CATEGORIES" KISMINA GİDEREK ORDAN "iClarified" SEKMESİNİ BULUYORUZ. "iClarified" SEKMESİNDEN RESİMDEKİ GİBİ " Soft 1.1.3 Jailbreak" PROGRAMINI TELEFONUMUZA İNDİRİYORUZ.

ÖNEMLİ UYARI : DAHA ÖNCEDEN SÖYLEDİM TEKRARLIYORUM. BU İŞLEM YAPILIKEN MODEMİNİZİN ÇALIŞTIGINA İNTERNET BAĞLANINIZIN VAR OLDUGUNA EMİN OLUNUZ. "Soft 1.1.3 Jailbreak" DOSYASINI YÜKLEDİKTEN SONRA ARTIK SİZİN TELEFONUNUZLA BİR İŞİNİZ YOK BÜTÜN İŞLEMLERİ BU PROGRAM KENDİSİ HALLEDECEK VE SONUNDA TELEFONUNUZU KAPATIP AÇACAKTIR.

1 BU İŞLEMLER BAĞLANTINIZIN HIZINA VE SAĞLIKLI OLMASINA GÖRE 1-2 SAAT SÜREBİLİR. (BENDE 1 SAAT ALDI)

2- BU İŞLEM SIRASINDA TELEFONUNUZLA OYNAMAYINIZ MÜMKÜNSE YERİNDEN KIMILDATMAYINIZ.

3- SIKILIP OLMADI GİBİ ÜZÜNTÜLERE KAPILMAYINIZ UZUN SÜREN BİR İŞLEM. ÇÜNKİ PROGRAM GEREKEN 1.1.3 UPDATE DOSYASINI TELEFONUNUZA İNDİRECEK VE ONU TELEFONUNUZA AÇACAKTIR. ARDINDAN GEREKEN YÜKLEMELERİ TELEFONUNUZA YACAK VE ARDINDAN JAİLBREAK EDİP TELEFONUNUZU SİZE GERİ VERECEKTİR. İŞLEM BU SEBEPLER DOGRULTUSUNDA UZUN SÜRMEKTEDİR. SABURLI OLUN.

5. AŞAMA

BÜTÜN BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA TELEFONUNUZ KENDİ KENDİNE KAPATIP AÇILACAKTIR VE ARDINDAN TELEFONUNUZ 1.1.3 OLACAKTIR. TELFONUNUZ 1.1.3 OLDUKTAN SONRA KARŞINIZA AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ GİBİ BİR EKRAN GELCEKTİR.

1.1.3 İÇİN EGER SORUN YAŞARSANIZ BUNLARI GİDERMEK İÇİN KULLANACAĞINIZ BAŞLIKLAR

http://forum.donanimhaber.com/m_20619797/tm.htm

1.1.1 DEN 1.1.2 YE YÜKSELTME REHBERİ

http://forum.donanimhaber.com/m_19806545/tm.htm

TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ İÇİN

http://forum.donanimhaber.com/m_19931931/tm.htm

EVET ARKADAŞLAR HAYIRLI UGURLU OLSUN ARTIK ELİNİZDE 1.1.3 BİR İPHONE VAR GÜLE GÜLE KULLANIN GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN BİR DAHAKİ 1.1.3 TEN 1.1.4 E YÜKSELTME REHBERİNDE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE SAYGILAR SEVGİLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracerooter -- 11 Şubat 2008; 23:12:46 >

• resimli olmuş baya iyi olmuş böylece yapamayanlarda yapabilir umarım sana ve barbee arkadaşımızın emekleri için tekrar tekrar teşekkürler ellerinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm_Wind -- 25 Ocak 2008; 22:53:15 >
  • arkadasım selam ben aynen dedıgım gıbı yaptım en son o yazı cıktı sonra ınstallera gırdım 1,2 bısı yukledım ordan cıktım ekranın ortasında beyaz bı yuvarlak donuyor ve arada bır bilip dıye bı ses cıkartıyor bı 20 dakıkadır hep bole ne olmus olabılır sence
  • ellıne saglık arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayjayfb1907

arkadasım selam ben aynen dedıgım gıbı yaptım en son o yazı cıktı sonra ınstallera gırdım 1,2 bısı yukledım ordan cıktım ekranın ortasında beyaz bı yuvarlak donuyor ve arada bır bilip dıye bı ses cıkartıyor bı 20 dakıkadır hep bole ne olmus olabılır sence

bekle bendede aynısı oldu bekle biraz daha bekle... panik yapma :)
  • acaba 1.1.2 için bu şekilde simgelerin yerlerini degiştirmeye yaarayan bi program var mı?
  • :)) valla panik yaptım ama en az bı 100 kere bilip diye ses yaptı halada yapıyo yuvarlak donup duruyo yaklasık bı 30 dakıka oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldcurse

acaba 1.1.2 için bu şekilde simgelerin yerlerini degiştirmeye yaarayan bi program var mı?

ne yazıkki yok bu şekilde yapabilen bir program yok en azından ben duymadım görmedim.
  • ellerine saglık ben yükseltmedim ama hakkaten çok iyi bir tarif (bu arada ben telefonla konuşamıyorum bile bi kart bulamadım bile )

'amca benim hiç kartım olmadıki'
  • evet arkadaşlar galiba bozuldu 45 dakıkadır surekli ortada beyazbısı donuyo ve 5 sanıyede 1 bılıp dıye ses gelıyor
  • ben 2 dk dayanabilmiştim sonra hard reset attım bu sefer apple logosunda takıldı orda bekledim birkaç dakika sonra açıldı

quote:

:)) valla panik yaptım ama en az bı 100 kere bilip diye ses yaptı halada yapıyo yuvarlak donup duruyo yaklasık bı 30 dakıka oldu
  • kapat ac makinani duzelicektir bence
  • kapatıp actım sımdıde beyaz logo bı 5 dakıkadır orda amma strelı bır aksam oldu benım icin halada acılmadı
  • Update ettikten sonra
    -Network resetlemeyi
    -300 mb 113 bin dosyasını silmeyi
    -OpenSSH fix ve bsd yi yüklemeyi
    -Türkiye için telefon formatını kopyalamayı
    unutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

Update ettikten sonra
    -Network resetlemeyi
    -300 mb 113 bin dosyasını silmeyi
    -OpenSSH fix ve bsd yi yüklemeyi
    -Türkiye için telefon formatını kopyalamayı
    unutmayın

Türkiye için telefon formatı derken neyi kast ediyorsun arkadaşım anlatabilirmisin lütfen
  • arkadaslar 2 kere hardreset attım makına kıtlendı logo duruyor bı 10 dakıkadır
  • "UIPhoneFormats" dan bahsediyorum
    tüm numaralar 0(535)322 11 11 şeklinde çıkıyor.

"AppSupport" u sakın yüklemeyin çökertirsiniz.

Şimdilik smslerde isim gözükmüyor yakında çıkar o da.
  • yaw arkadaslar 5 6 kez hardreset attım acılmıyorrr yardımcı olabılecek bırı yokmu bu arada demın i tunes acılmıyodu sımdı acıldı aynen su yazı var if you experiencing problems with your iphone you can restore its orjınal settıngs by clicking restore yazısı var
  • Arkadaşım gel yanıma sende bak ben paşa paşa başladım 1.1.1 düşürmeye seninde sonun benim gibi olacak gibi.
  • quote:

yaw arkadaslar 5 6 kez hardreset attım acılmıyorrr yardımcı olabılecek bırı yokmu bu arada demın i tunes acılmıyodu sımdı acıldı aynen su yazı var if you experiencing problems with your iphone you can restore its orjınal settıngs by clicking restore yazısı var

yardımcı olmaya çalışayım ancak emin olmadıgım konuda sana bilgi yanlış bilgi verebilrim
    ama 1.1.1 e restore edersin sonra jailbreak yaparsın unlock edersin sonra 1.1.3 tekrar dönebilirsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.