Şimdi Ara

[1.1.3]'de Çalışan/Çalışmayan Programlar ile Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yabancı forumlarda (ki özellikle Hackintosh'da gördüm) gezerken gördüm ki insanlar 1.1.3 firmware de denedikleri ve çalışıp çalışmadıklarını deneyerek gördükleri programları bir başlık altında toplamışlar ve yerine kullanabilecekleri programları yazmışlar...

Bende bir iki başlık altında kullanışlı olup da bende 1.1.3'te çalışmayan programları listeledim ama, mesela "Sık Sorulan Sorular" üst başlığı altında sadece benim deil genel olarak hiç bir soruya düzgün yanıt alınamadığını gördüğüm için bu ayrı başlığı açtım...
    Kimbilir belki insanlar burda kullanıp kullanamadıkları "PROGRAMLAR" hakkında (diğer update sorunları değil) görüşlerini paylaşır ve çözüme ulaşabilir...

Kendi deneyimlerimden gördüğüm kadarı ile bazı programlar hiç çalışmıyor (programı çalıştırdığın anda Springboard'a dönüyor) bazılarında ise bazı fonksiyonlar çalışıyor.

Bunlara örnek olarak ben aşağıda ki programları bende hiç çalışmayan programlar listesine ekleyebilirim...

*) Customize
    *) SMSD
    *) CallID
    *) iLog

Kısmen Çalışan program ise

Boss Tool

BossTool'da Fontları ve Ringtone ların yerini değiştirip 7GB'lık yere taşıyor ama Applicationları relocate etmiyor olmasına rağmen sadece Fontlar ile Ringtonelar 119 MB boş kapasite yaratıyor...

Application yerini değiştirmek için de mesela Installer Space-limit Fix programını Installer da newattiphone.com/repo.xml source'undan ekleyerek yaptım ve şimdi 137 MB yerim oldu boşta...

Umarım sizler de bişiler eklersiniz de yeni ve kullanışlı programları bu başlık altında toplarız [1.1.3] için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 12 Şubat 2008; 23:11:43 >

• pek kimsenin ilgisini çekmedi anlaşılan topic, katkıda bulunulmadığına göre...
    neyse konu ile ilgili bir şey okudum... özellikle 1.1.3 de çalışmayan programlar ile ilgili ...

quote:

wouldn't suggest going to system 1.1.3 unless you know how to use a command line terminal, and are comfortable with the following commands.

chmod
    chown
    mv
    ln -la

most of the problems in system 1.1.3 have to do with either permission issues, symbolic links for apps looking in the wrong place, or ownership issues. I've fixed all of my issues on 1.1.3 dev jailbreak -3. i have almost 150+ apps installed, all the themes, ringtones, customize, summerboard, etc, etc, etc..

you just have to fix alot of apps and stuff that is broken and needs fixing.

Sıkıntı dosyaların yanlış yerlerde olması ve "ownership issues" dediği bir sıkıntıymış.... bu terminal kullanarak bütün programlar kullanılabilir hale gelebilirmiş...

Konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır peki acaba?!

• 113 te ben mesajlarda isimleri göremiyorum mesela çözümü nedir
  • açıkçası ben hiç bu problemi yaşamadım... emirisim'in dil ve numara formatı paketini yükleyince çözüm oldu bende sanırım ve benim bütün numaralarım outlook da +90 formatında kayıtlı idi ve burdan import ettiğim için kontak bilgilerini bu da bir etken olsa gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

açıkçası ben hiç bu problemi yaşamadım... emirisim'in dil ve numara formatı paketini yükleyince çözüm oldu bende sanırım ve benim bütün numaralarım outlook da +90 formatında kayıtlı idi ve burdan import ettiğim için kontak bilgilerini bu da bir etken olsa gerek...

bende emirism in türkçeyi kullanıom ama olmadı nedense
  • dediğim gibi o zaman numaraların telefonuna kayıt şeklidir belkide... bilemicem...
  • Apollo calismiyor, bir turlu login olunamiyor sureki unable to connect hatası veriyor, yabancı forumlarda hosts dosyasını değiştirin dediler, değiştirdim yine sonuç aynı, apollo bağlantı kuramıyor messenger da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bosstool un pek düzgün çalıştığı söylenemez : )
    restore yapıyorum da şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

113 te ben mesajlarda isimleri göremiyorum mesela çözümü nedir

bende de aynı sorun vardı, app support 1.1.3 patch i yükle halloluyor;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

açıkçası ben hiç bu problemi yaşamadım... emirisim'in dil ve numara formatı paketini yükleyince çözüm oldu bende sanırım ve benim bütün numaralarım outlook da +90 formatında kayıtlı idi ve burdan import ettiğim için kontak bilgilerini bu da bir etken olsa gerek...

bende emirism in türkçeyi kullanıom ama olmadı nedense

ben niffob kullanıyorum, hiçbir sorun yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.