Şimdi Ara

1+1+1+1+1+1+1+1+1+1-1+1+1+1+1+1+1.0 = ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

1+1+1+1+1+1+1+1+1+1-1+1+1+1+1+1+1.0 = ?

(En Son Oy Tarihi: 22.8.2013)
Giriş

Orijinalden alıntı: Garfield^

Gıcıklığına sıfır dedim

Tabiiki de biliyoruz önceliğin çarpmada olduğunu.
    DH de bunu bilmeyecek adam sayısının çok az olduğunu düşünüyorum.

Bak bu alttaki arkadaş bayrak tutanı.

quote:

Orijinalden alıntı: Zafrane

şimdilik 170 tane beyinsiz detected
  • Ciddi olarak 0 diyen yoktur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Parantezli olmayan sorularda öncelik sırası Çarpma - Bölme - Toplama - Çıkarma diye hatırlıyorum. O yüzden en sondaki işlemi yap etti mi 0. Sonra ordaki 1leri topla yalnız dikkat bir yerde eksi var. Orası da 14 yapıyor.

CEVAP : 14

Çarpma bölme toplama çıkarma değildir o çarpma ve bölme aynı öncelikte çıkarma ve toplama aynı önceliktedir.0 bulan arkadaşlar sanırım önce - işaretinin sağını sonra solunu toplayıp birbirinden çıkartmışlar sanırım.
  • 0 diyenlere gülsem mi ağlasam mı

Allah acil şifa versin diyeyim.
  • üyeliğimin silinmesini istiorum gittim 0 a bastım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Parantezli olmayan sorularda öncelik sırası Çarpma - Bölme - Toplama - Çıkarma diye hatırlıyorum. O yüzden en sondaki işlemi yap etti mi 0. Sonra ordaki 1leri topla yalnız dikkat bir yerde eksi var. Orası da 14 yapıyor.

Çarpma bölme toplama çıkarma değildir o çarpma ve bölme aynı öncelikte çıkarma ve toplama aynı önceliktedir.0 bulan arkadaşlar sanırım önce - işaretinin sağını sonra solunu toplayıp birbirinden çıkartmışlar sanırım.

Hepsini topluyorlar çıkarıyorlar en son 0 la çarpıyorlar 0 oluyor.

• 0 DEMEYENLERİN BEYNİNDEN ŞÜPHE EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafrane

0 DEMEYENLERİN BEYNİNDEN ŞÜPHE EDERİM

1/0=?
  • konuyla ilgili devlet bahçeli bu akşam bir basın toplantısı düzenleyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 10 Haziran 2011; 15:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Orijinalden alıntı: emre845

quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Windows'un hesap makinesinden hesaplayın 0 buluyor .

hepsini toplayıp sonra çarparsan 0 bulur tabi...çarpmanın önceliği varrr....

Geç ya çarpmanın önceliği varmış ulan onun önceliği varsa en öne yazardı ne diye en sona yazıyo ozaman ?
    Ya bu matematik ne mal bişeydir arkadaş bırakın ya 14se 14 0sa 0 uğraşmayın böyle saçma sapan şeylerle .

Sakin reis

• quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

0 deseniz daha iyiydi.

• 0 diyenlere zihinden problemler 1 kitabını tavsiye ederim.
  • Çarpma ve toplama terslerine göre önce yapılır çünkü matematikte temel olarak çarpma ve toplama vardır.Bölme ve çıkarma bunların tersleridir.Matematik hocamız anlatmıştı bi gün işe yarıyacağını biliyordum
  • 0 diyen arkadaşlar matematiğe fazla yormasınlar kafalarını hayat bilgisi çalışmaya devam etsinler..
  • 14 buldum.Neden bu kadar farklı sonuçlar var ?

• Hemen ölçtüm cevap 15 çıktı sonra çok 1 var bir doğrulayayım dedim google'a sordum 15 diyor ulan nasıl olur diye diye 5 dakikamı verdim meğerse 1.0'ı 1 olarak algılıyormuş 1*0 yaptım doğruladım kafayı yiyordum bu kadar basit bir şey yüzünden 15,16,17 ve 0 diyenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

konuyla ilgili devlet bahçeli bu akşam bir basın toplantısı düzenleyecek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.